הודעה "חנפנית" ביותר

*יערית

New member
הודעה "חנפנית" ביותר../images/Emo141.gif

אני חושבת שרולן תהייה גאה מאוד לחזור הביתה, ראשית בטח התגעגע לסייחה ולטליה, שנית....שנית יום הולדתה מתקרב וצריכים להרים לה שרשור מלא אהבה ופירגון שלישית לך ניצת בכל מקום שידך נוגעת הדרך שבה את מקווננת דברים ומהלכים נערצת על ידי...ואני חושבת שרולן תהייה גאה מאוד בשירשור הזה ובטח לה לאוהי יהייה הרבה דברים לומר...אך הם בשאנטי שלהם איי שם במרכז
תודה אישית ממני אליך ותימסרי לכבודו סול שתגעגענו אליו
התחנפתי מספיק?

חחחחחח

למה את מרגישה צורך להתחנף יקירה? שכחת שאצלי כל הדעות ,כל הדרכים נכונות לא שופטת לא מבקרת סובלנות זה שם המשחק... מה שכן מאוד כועסת כשאחרים מזלזלים ומכנים בכינויים שונים אחרים שחושבים אחרת מהם... והזוג המאושר??? הם עוד ישובו מלאים בחוויות בודאי (רק שרולן לא תגיד שעשיתי לה סערה בבית
)

עלמה 3

New member
ניצת - שאת כועסת את כבר שופטת

ומבקרת וזו רק דעתי האישית שלי בלבד. אני נוהגת כאן לכנות בשמות את האקסית "שלנו" , מתוך הכעס שלי ומתוך הכאב שלי ומתוך מה שחוויתי ממנה. כן אני מזלזלת ומתעבת אותה היא גרמה לי להרבה כאב וסבל, כשלי אישית בעצם אין קשר לנישואין והגרושין של בעלי. אני לא זלזלתי ולא כינתי אף אחד בכינויים בגלל שהוא או היא חושבים אחרת ממני. ואני רואה בפרום הזה מקום להעלות ולהקיא את כל מה שעולה על רוחי וטעמי מבלי לפגוע באף אחד. ואני לא רואה כל סערה בהדיינות תרבותית מהסוג הזה.

סליחה עלמה

אבל אני לא מבינה בכלל על מה את מדברת! אנא חזרי לכל השרשור ותסבירי לי אולי? היחיד שכעסתי עליו הוא זה שזלזל והקניט וגם אמרתי שאיני מתכוונת להתייחס להערה הזדונית משהו שלו מותר לי לכעוס על מי שקרא לי בזלזול אדםלא רציני

עלמה 3

New member
ניצת ../images/Emo39.gif

בהודעתך דיברת ברבים ולא הבנתי למי התכוונת, ואם את התכוונת ל- "זה" וראית וחשת בזה זילזול והקנטה, אז אין לי מה לומר,אי אפשר להתווכח עם תחושות. אך בשירשור אחר לגמרי, אם אני לא טועה דיברת על הזה, שיעלי פתחה בעבר בנושא האקסים/יות... מרעילות.

"זה" ../images/Emo12.gif

חושבת שאעבור למסרים כיוון שממש אבל ממש לא מבינה על מה את מדברת !

עלמה 3

New member
מה לא ברור , ניצת

"זה" זזה שזילזל בך והקניט... את כתבת את זה כך. ואם את לא מבינה, זה בסדר.. אני חושבת שדיברתי ברור...גם במסר. ודי , בואי נעזוב את זה, זה נראה כאילו חירחור ומריבה וזה ממש לא מתאים לי.. כוונותי הן אחרות. ערב נפלא. עלמה

למעלה