הודעה חסכונית! 2 דברים בהודעה אחת!

הודעה חסכונית! 2 דברים בהודעה אחת!

1.לנולי שלי כבר מתנדנדת השן השנייה!!חח
2.ברוב הפורומים צועקים על פתיח הודעה חדשה וגם פה לפעמים, ומן הסתם, לא יותר הגיוני שהודעה חדשה תהווה נושא חדש במקום שהמון נושאים שבכלל לא קשורים אחד לשני יהיו מחוברים בשרשור אחד? זה די מעצבן ומקסימום נסדוק הודעות גם בעמוד השני אם הודעות יעברו לעמוד השני!בקיצור לפי דעתי צריך לעשות שירשורים רק של דברים שקשורים רק אחד לשני בנושא (נגיד שואלים שאלה אז שיענו עליה בלבד ולא יגידו נגיד:"אגב כלבים,יש לי שאלה בקש לכלב שלי...")ובנושאים אחרים עדיף לפתוח הודעות חדשות לא? TELL ME WHAT U THINK כי אני חושבת שמה רשמתי יהיה קצת יותר נורמלי.... נטע ילדה חייתית..

CowLover

New member
אני איתך נטע!

מי בא להקים את המועצה נגד השירשורים?!?
אפשר להשתגע מהנושאים שמגיעים אליהם עם נושא הודעה ראשית שלא קשור אפילו בעקיפין...

vegan

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

haleth

New member
גמאני, גמאני!!!

גם אני נגד מתקפת המשורשרים! תחי ההתמצאות הקלה!

shanty.G

New member
אהמ אהמ....

אם יורשה לי
שרשור מטרתו לסדר את הפורום, למנוע את מעופם המהיר של דיונים חשובים לדף אחורי ולמנוע מהודעות בודדות / חדשות-קשורות-לדיון-קיים / אוף טופיקיות להשתרבב בין לבין ולהעיף דיונים הרחק מאחור. שי ואנוכי השארנו פה את העניינים בלתי משורשרים לזמן קצרצר והיומיים האחרונים תפשו נירוואנה על שני דפים, מתוכם רק אחד קדמי (מן הסתם
) לא חבל? לכן, שרשרו בחדווה (זה טוב לבריאוּת) ואם יש כבר הודעה
בסביבה ולכם יש משהו לא ממש ממש דחוף / היסטרי / חדש וכו´, תפסו טרמפּ
גם אני בעד התמצאות קלה, זה לא סותר, נהפוכו

vegan

New member
התמצאות קלה דורשת ארגון לפי נושאים

כאשר הודעה יכולה להופיע בכל מקום, אין ברירה אלא לעבור על כל ההודעות, ראשיות ותגובות, כדי לחפש הודעות המעניינות את הקורא. אני לפחות מתייאש בדרך ולא מגיע לסוף העמוד, כך שממש לא עוזר שזה נשאר באותו העמוד. כאשר הודעות משורשרות לפי נושאים, קל מאד לעבור במהירות על ההודעות הראשיות ולהתעמק בשרשורים המעניינים את הקורא. אפילו עם עוברים על שני עמודים, זה עדיין יותר מהיר. איני מבין מה הבעייה לעבור עמוד. היום אנשים לא עוברים עמוד, מכיוון שהעמוד הראשון עמוס לעייפה וקשה להשתלט אפילו עליו. בפורומים רבים ממלאים כמה דפים ביום. כך היה גם בפורום זכויות בע"ח הישן ב IOL שרבים זוכרים לטובה. שיטת ההקפצות בתפוז אפילו עוזרת לכך - ההודעות החמות נשארות למעלה ורק אלה שמתיישנות ללא תגובות יורדות למטה ובסוף עוברות עמוד. זה לא עובד עם השרשורים - כל הקפצה מקפיצה איתה הודעות נוספות שאינן קשורות, אשר דוחקות למטה דיונים חמים יותר. אפשר לחסוך הודעות חדשות על ידי הודעות ראשיות כלליות יותר, כמו הודעות על פעילויות או כתבות מהעתונות שמתחתן ישורשרו הודעות מתאימות.

enbalush

New member
סתם רציתח לספר..שיש לי קופסא

עם 2 שיניים שנפלו: 1 לכלב שלי שהיה גור (היום בן 9-מרגיש צעיר) והשנייה של חתולה מקסימה (ז"ל) גם נפלה לה בהתבגרותה... זה נחמד להסתכל על שיניים פיצפוניות ולראות את ההבדלים בין כלב לחתול...

למעלה