הודעה חשובהההההההה!!! כנסו דחוףףףףף

I LOVE JT

New member
הודעה חשובהההההההה!!! כנסו דחוףףףףף

אזזז ככה אני בושק אני בהלם אני המוממההההההה לג'סטין יש שיר חדש קראתי באיזה פורום אנגלי אני לא מאמינה והיו שם תגובות שכמה שמעו ואמרו שהם פשוט חולים על השיר הזה פאקקק אני חייבת אותו קוראים לו : justin ft. timberland:good foot בהתחלה חשבתי הזיתי אבל לא ראיתי שההודעה לפני יומיים וואי מי שמשיגה חייבת להגיד ליי חיפשתי נואשות ולא מצאתי אני חייבת לשמוע אני פשוט לא מאמינה!!!! ועכשיו בנימה אופטימית זאת חחח: ג'סטין וקמרון הכריזו על פרידת ניסיון וביטלו את החתונה שלהם למועד בלתי ידוע אין לי כוח לפרט אז אני ישאיר קישור כנסו ותקרא..

ואייייי תודההה ענקיתתתת

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא הבנתי משו.. הם חברים עדין ופשוט לא רוצים להיתחתן או שהם גם לא חברים?!?!?!? ניכנסתי למטה ל"עוד פרטים על ג'סטין" והכי למטה היה כתוב: תה תה תה תם!!! חחחחח כתובת למכתבים לג'סטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8-0 אתם קולטיםםם אפשר לשלוח למושלמי מיכתב והוא יקרה אותו ובהיזדמנות הכי הכי טובה הוא גם יענה(לא נראה לי
P.O. Box 5248 Bellingham, WA 98222 USA איזה מגניבבב תודההההההההההה על הקישור

jt fan

New member
אני לא רוצה לבאס או משו..

אבל לפני חצי שנה שלחתי לכתובת הזו מכתב..וזה נראה לי מפוברק.. כאילו,אין שום סיכוי שבעולם שהכתובת של ג'סטין תסתובב לה ברחבי הנט..מילא אם זה היה מועדון מעריצים,אבל זה לא
ובקשר לג'סטין וקמרון,הם עדיין חברים,אבל הם לא רוצים להתחתן בינתיים.. מה שנראה לי בולשיט מוחלט..

jt fan

New member
תודה על החדשווות../images/Emo70.gif

ולא מצאתי את השיר בק**ה..

למעלה