הודעה חשובה בדיקת ויטמינים ממוחשבת

רונית-1

New member
הודעה חשובה בדיקת ויטמינים ממוחשבת

חברת GNC הרשת לויטמינים ומוצרי בריאות עורכת בדיקת ויטמינים ממוחשבת בשיטת ה-BI COM. הנכם מוזמנים להרשם למפגש. המפגש יערך כ-10 דקות ויכלול התאמת תוספי תזונה והמלצות כלליות בהתאם למצב הבריאותי. לפרטים נוספים והרשמה ניתן לפנות ליועצים בסניף GNC בגן העיר בתל אביב טלפון 03-5237061. הבדיקה כרוכה בתשלום של 50 ש"ח לאדם והיא לא מכאיבה או פולשנית. מומלץ לא לקחת תוספי מזון כלשהם 24 שעות לפני הבדיקה. מיותר לציין כמה בדיקה כזאת חשובה עבורנו המנותחים ואין שום בדיקת דם שנעשית במסגרת קופת חולים שנותנת תשובה מלאה לחוסרים של ויטמינים הקיימים בגופנו. בדיקה כזאת היא חיונית עבורנו שנדע באופן חד משמעי מה בדיוק החוסרים שלנו. פנינוש ואני קבענו בדיקה לשעה שש בערב ולשעה שש ורבע נשמח אם יצטרפו עוד לבדיקה ונוכל בהזדמנות זו גם להנות ממיני מפגש. בברכת בריאות לכולנו. רונית

Ofericko

New member
רוניייייייייייייית !!!!!!

מה, חייבים להגיע לביה"ח בשביל לתפוס איתך דיבור? איפה נעלמת? תזרקי משפט מדי פעם. מתגעגעים, Ofericko & Michal

lir42

New member
רוניתוש

שכחת אותי? השארתי לך הודעה במשיבון של הנייד שלך ליר

שלגיה**

New member
אני בעד בדיקות כאלה אבל.....

החברה שעושה אותם רוצה שתקני ויטמינים ותוספים שונים ממנה. הרי ברור שהם ימצאו משהו שחסר כדי שתקני מהם תוספים. יש מרכזים פרטיים שעושים בדיקות של ויטמינים ןלהם אין שום אינטרס למכור לך. אני לא בעד פרסומת סמויה על חשבון הצרכן. בהצלחה בבדיקות שלגיה

רונית-1

New member
הי שלגיונת

הבדיקה נעשית על ידי חברה אחרת ואין חובה כלל לרכוש מוצרים מ-GNC. אני כמובן יודעת שיש לי חוסרים כבר מראש מה שמעניין בבדיקה הזאת הוא הדיוק המירבי שלא ניתן להשיג בבדיקות דם רגילות. ואם לא תבואי לבדיקה אולי תבואי רק שנראה אותך, יהיה כיף... רונית

שלגיה**

New member
דווקא מחר אני לא יכולה

אבל לא נורא נפגש בהזדמנות אחרת. בכל אופן בהצלחה בבדיקות,אני שמחה שאת מקפידה ושומרת על בריאותך. להשתמע שלגיה

רונית-1

New member
הבדיקה ביום שלישי 19/3/02 מחר

בין השעות 15:00-20:00 לתיאום נא להתקשר 03-5237061 חנות הויטמינים GNC בקניון גן העיר בתל אביב. רונית

עדי.פ

New member
הי רונית מה נשמע../images/Emo9.gif

היתי מגיע אבל אני בזמן האחרון פתחתי פראנויות מקניונים ומרכזי קניות אפילו ללכת עם הבת שלי לסרט כבר נדחה כמה פעמים אתמול הייתי ברעננה בזמן הפיגוע בכפר סבא וזה היה נראה לי יותר מדי קרוב אולי בקרוב עבור לי בי

למעלה