הודעה חשובה ביותר-כרטיסים חינם!!!!!

הודעה חשובה ביותר-כרטיסים חינם!!!!!

נוצר שיתוף פעולה נפלא בין הפורום שלנו לבין תיאטרון אתגר-עמותת דור ה-2000 שמפיקים הצגות איכות רבות וביניהן הצגות תיאטרון בובות איכותי. התיאטרון מציע לחברי הפורום 5 כרטיסים זוגיים מתנה (כן- חינם לגמרי) להצגה "אשת" של אלית ובר ביום חמישי הזה בערב. חמשת הראשונים שיפנו אלי יקבלו את הכרטיסים! הרשימה תיסגר ביום רביעי בערב או כשיהיו 5 מבקשים- מה שיהיה קודם. ההצגה זכתה בפרסים רבים ומומלצת ביותר (צפיתי בה ונדהמתי)

דבי ושרית כבר ברשימה- מהרו לבקש או

שלא ישאר. יש לכם עוד יום אחד להחליט! מחר בערב אפרסם את הזוכים בכרטיסים וגם את המקום והשעה המדוייקים של ההצגה ואייך לקבל את הכרטיסים

מה שמלמדך שצריך להיכנס לפורום

לעיתים קרובות יותר
ומה, אין לך חברים שרוצים? ושאר חברות וחברי הפורום- ככה בקלות אתם מוותרים על הזדמנות פז??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נותנת לכם להתעשת עד מחר ב-9:00 בבוקר! הזדמנות אחרונה לשריין לכם כרטיס!

תודה על היוזמה

לצערי לא אוכל להגיע לצפות בהצגה ביו חמישי שמעתי רבות על ההצגה וחבל שלא אראה אותה הפעם. המשיכי עם ההפתעות,מבטיח לנצלם!!! כל הכבוד, עידו וייס.

תודה על תשומת הלב והעידוד../images/Emo20.gif כבר

חשבתי שאף אחד אפילו לא ראה את השירשור
טוב, ברגע זה השרשור נסגר עם 4 כרטיסים לשרית מזון וכרטיס אחד בודד לדבוש (אף אחד לא רוצה ללכת עם דבי?! איזה רעים אתם
) אני מצלצלת עכשיו לתומר המפיק להגיד לו את השמות ולשאול אותו את השעה והכתובת.

לדבי ושרית: היום ב 21:00 ב"תמונע"

(ברחוב שונצינו 8 בת"א). אתן פשוט צריכות להגיד בכניסה שאתן מוזמנות. 4 הזמנות על שם שרית מזון, והזמנה אחת על שם דבי זריהם. צפיה מהנה
וספרו אייך היה

מדהים! מומלץ מכל ה../images/Emo23.gif

איזה יופי של משחק,בימוי וטיימינג נכון עם המוסיקה המרגשת. כשהגעתי לא ציפיתי להרבה וכשיצאתי הייתי בהלם ולא יכולתי להוציא הגה ....וואו כל כך הרבה רגש אפשר להעביר דרך הגוף אל הבובה ....ההפעלה הו ההפעלה ...מהמם!!! חייבת לצפות שוב והפעם יחד עם אהובי שלא הצליח להרדם כי לא שתקתי......
לבסוף הוא אמר: דבי ,אני ישלם לך.....תשתקי בבקשה
............ תודה גילי ו.........מי שלא בא הפסיד ,בגדווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול!!! שבת שלום דבוש

אני נורא שמחה שמצא חן בעיניכן../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני מקווה ומאמינה שעוד יהיו שיתופי פעולה ובכלל מתבשל פה משהו נחמד שיצא לאור בימים הקרובים (בעזרת השם
)...

למעלה