AmiTutiT14
New member
הודעה חשובה ביותר לחברי הפורום!../images/Emo20.gif
היי
אני אודה לכם אם תקראו את ההודעה החשובה הזאת, תפנימו ותביעו הענות, כדי שלכולנו יהיה יותר כיף לגלוש כאן. בהרבה פורומים לא רק בתפוז, הגולשים חושבים שרק המנהל צריך לכתוב מאמרים, להעלות רעיונות לסקרים, לדיונים, למצוא תמונות לגלריה וכד'. אני מרגישה שהפורום מספיק מגובש ומבין כדי לבקש מכם את הדבר הבא: עזרה מלאה בכל הקשור לטיפוחו של הפורום. התפקיד שלי כמנהלת הוא בסך הכל לשמור על משמעת, סדר בשרשורים ושהגולשים לא ירגישו מאויימים כאשר הם גולשים כאן. אך מעבר אני גולשת רגילה והכינוי שלי רק כחול. לכן, אני אתייחס עכשיו לכל פרט ופרט בפורום שיעזור לגידולו וטיפוחו. נורא קל לכתוב בסוף הקריאה "כל הכבוד" ולהגיד "אין לי כח לזה". אני לא חושבת שאם מישהו יגיב ככה זה אומר שהוא רע או לא איכפתי, כי אני לא כזאת והרבה פעמים גם לי אין כח לדברים מהסוג הזה. אבל בבקשה, תנסו לעזור, רק ככה הפורום יגדל ויהיה כיף לגלוש בו. חוץ מזה, שאתם גם תרגישו חלק אמיתי באמת מהפורום הזה, תרגישו שאתם עזרתם להקים אותו ולבנות אותו, וזה יעשה לכם טוב על הלב. מה שאני מבקשת, זה שכל גולש, במידה והוא יכול ובאמת אכפת לו מהפורום, יגיב על הודעה זו ויאמר איפה הוא מרגיש שהוא יכול לשפר את הפורום. כמובן שגם רעיונות יתקבלו בברכה רבה, אפילו מאד. אז קדימה, לעבודה! מערכת המאמרים החדשה: לפני כמה חודשים עלתה מערכת מאמרים חדשה. לנו בפורום אין כלל מאמרים, וחשבתי שנתחיל להעלות מאמרים על כל נושא שהוא שקשור בדרך זו או אחרת ל"אלביס". לדוגמא, סיקור הדמויות ובניית אילן יוחסין יכול להוות מאמר מצוין. כל נושא שנראה לכם שמתאים לכתוב עליו, תכתבו עליו. אם יש לכם ספק אם הוא מתאים, תמיד אפשר לשאול אותי. אני סומכת על היצירתיות שלכם. שאלות נפוצות: גם שאלות נפוצות אין לנו בפורום. אתם יודעים בדיוק כמוני מה הן השאלות שגולשים נוהגים לשאול פה. לכן, בעוד כמה ימים אחרי שכולם יפנימו את ההודעות האלה, אני אפתח שרשור "שאלות נפוצות", ובהן כל גולש יוכל לכתוב כל שאלה שנראית לו מתאימה + התשובה שלה (ואם הוא לא יודע את התשובה אני בטוחה שיש פה חברי פורום אחרים שיודעים את התשובה שלה). לאחר מכן אני אעלה את כל השאלות והתשובות לדף מיוחד שיהיה בסרגל הכלים, ויקרא (איך לא), "שאלות נפוצות". מילון מונחים: גם דבר כזה אין לנו בפורום. אחרי שנסיים עם פרויקט השאלות הנפוצות, אני אפתח עוד שרשור עם כל אותיות הא'-ב' וכל מילה שנראית מתאימה למ"מ תכתב עם הסבר מדוע היא מתאימה. הסבר מפורט יותר על דרך הכתיבה יגיע עם השרשור כאשר הוא יעלה. קישורים: כרגע יש לנו שתי קטגוריות קישורים: *כללית- בה יעלו קישורים כלליים הקשורים לפורום. *אתרים על שתי הסדרות- האתרים מהאתר של "קשת", ואני מקווה שבעתיד גם אתרים של הגולשים
*טורים, כתבות וביקורות על "אלביס"- כשאתם נתקלים בכתבה בYnet למשל, פרסמו את הכתבה בפורום- בקישור לאתר בלבד- ואני אעלה אותו לקטגוריה הזו. *כתבות על השחקנים- אותו דבר כמו שכתבתי למעלה. כשאתם נתקלים בכתבה פרסמו לינק אליה, ואני אעלה לקטגוריה. *סיכומים שבועיים- כל הסיכומים השבועיים שיכתבו. *טאגליינס. לינקים רק אני יכולה להעלות לקטגורית "קישורים". העניין הוא, שאני לא תמיד רואה את כל הלינקים שחברי הפורום שמים בפורום כדי שכולם יוכלו לקרוא. לכן, אם אפשר, שילחו לי את הלינקים במסר אישי, וכך אני אראה אותו בטוח ואוכל להעלות אותו לקישורי הפורום. דבר שני, אם יש לכם רעיון לקטגוריה חדשה ב"קישורים" (וגם חומר לשים בה), כתבו בתגובה פה ואני אפתח. גלריות: פעם בחודש אני אפתח שרשור תמונות, שאליו תשלחו את כל התמונות ה*חדשות* שיש לכם. למען הסדר, אני בעצמי אעלה את התמונות לגלריות (כדי שלא תהייה תמונה כפולה וכדי שהשמות של התמונות+השולח שלהן יהיה מדויק). התפקדות חודשית: אחת לחודש אני אפתח שרשור עם שאלון קצרצר ביותר. הרעיון שלו, הוא שכל חברי הפורום בזמן הווה (של אותו החודש) יתפקדו בשרשור הנוכחות הזה. כך נדע מי אלה החדשים, החדשים יכירו את הוותיקים, ובכלל, נדע מי גולש בפורום. אותו שרשור יעלה לטאגליינס, וחודש אחרי, כשיהיה שרשור התפקדות חדש, השרשור של החודש לפני ימחק מהטאגליינס ובמקומו יעלה השרשור החדש. בהתפקדות תשאלו גם על תאריך יום הולדתכם, כדי שאני אוכל לבנות את לוח האירועים. לצערי ולצערכם, שרשור ההתפקדות הראשון יעלה בתאריך המגעיל העונה לשם "הראשון בספטמבר". יש למה לצפות...
משחקים ודיונים: כדאי לחשוב על משחקים רציניים, תחרויות ודיונים מעניינים כדי שיהיו עוד פעילויות חוץ מסיכום הפרק השבועי. למי שיש רעיון, מוזמן להעלות אותו. סיכום שבועי: יש לי הצעה, הביעו את דעתכם עליה (בעד או נגד ולמה): חשבתי שכדאי לעשות תורנויות עם הסיכום. בכל שבוע יוכתר "גולש השבוע" על ידי כותב הסיכום באותו שבוע בהתייעצות איתי, וגולש השבוע יכתוב את הסיכום בשבוע לאחר מכן וכן הלאה. מה דעתכם? אם כן, בסוף השבוע אני אכתוב סיכום שבועי לדוגמא. הסיכומים השבועיים יועלו לקישורים, והסיכום השבועי הכי אקטואלי יועלה לטאגליינס ויתחלף כל שבוע. את הסיכומים השבועיים יש לקרוא, ולאחר מכן אם יש שאלה, הצעה, הערה או כל דבר אחר שקשור לסיכום, יש להגיב עליו ולכתוב. הסיכום, מעבר להיותו מסכם את כל אירועי השבוע החשובים בפורום, נועד גם כדי לדעת איפה אפשר להשתפר משבוע לשבוע ומה אפשר להוסיף לפורום. הסיכום יעלה אחת לשבוע כאמור, ביום חמישי או שישי. בקשר לגולש השבוע- גולש השבוע זה הגולש שהכי תרם לפורום באותו שבוע. פתח שרשורי משחקים ודיונים, ענה על שאלות הגולשים, הביא גולשים חדשים, עזר לכל מי שהיה צריך עזרה, וממש "המריץ את הדם" של הפורום. מי שיהיה גולש השבוע מעל 10 פעמים עד סוף חודש מרץ- תחכה לו הפתעה טובה במיוחד שאני בטוחה שתשמח אותו מאד... זהו. למי שיש כל הערה על מה שכתבתי וגם הצעות לייעול, שיכתוב פה בשרשור. תודה על ההקשבה, וקדימה לעבודה! עמית
היי