הודעה חשובה בקשר לצעיפים

נועה גו

New member
הודעה חשובה בקשר לצעיפים../images/Emo13.gif../images/Emo206.gif

היי לכולם! יש לי בקשה מיוחדת. בגלל שכל העניין של הצעיפים התחיל בגלל שאני ילדה שכונה,עשיתי צעיפים לפורום כדי שיידעו מי אנחנו. אני חושבת שרוב הפורום,כולל אני,או שאיבד את הצעיפים או שהם נקרעו או שלא יודעת מה,ומי שעדיין יש לו כנראה לו מביא. כי בהתחלה הייתי רואה אותם בהופעות ועכשיו אני רואה בודדים פה ושם,ולפעמים,גם לצעיפים,כמו לי,אין לא אבא ולא אמא והם מסתובבים עם זרים שאני לא מזהה
לכן,במעמד רשמי זה,אני מודיעה לכולנו שהזמנתי לנו עוד בוכטה של צעיפים וקצת שיניתי אותם הפעם,הם הולכים להיות יותר מרשימים ויפים כמו שמגיע לנו ולזמר שאותו הם נועדו לעודד ולשמח. הם יהיו מוכנים בסוף החודש. בבקשה בבקשה תשתמשו בהם,תביאו אותם להופעות כי זה כבר סוג של סימן היכר של הפורום חוץ מהמצלמה של קרול והשלטים של חיון. זה חשוב וחבל שהם סתם יילכו לאיבוד ולא נשתמש בהם,זה כל הכיף,צריך לעשות איתם שמח!!!!! זהו,תודה רבה רבה רבה ולילה טוב
ואם אתם רוצים לשמוע את השיר שאיתו נפנפתי כומו שצריך בפעם הראשונה על הכיסא עם נייר טואלט שהיה לי בכיס אז קבלו http://www.youtube.com/watch?v=8A_ET3fdWfQ

karoleking

New member
נועה, חמודה שלי.

אני לא מסכימה לזה!!!! הפעם, מי שרוצה צעיף צריך לשלם לך עבורו!!! כמה כבר יעלה? 10 ש"ח? 20 ש"ח? ככה תאמיני לי יעריכו וגם ישמרו עליו. ולך לא יצא כל כך הרבה כסף מהכיס. וזה לא נתון להסכמתך! זו פקודה!!!
תסכימי איתי שאם כל אחד ייתן לך על הצעיף כמה גרושים, זה לא יהיה משמעותי עבורו.
ותודה על מי שאת!!!!

karoleking

New member
מחירון צעיפים!../images/Emo13.gif

חברים יקרים! הצעיפים עלו לנועה 10 ש"ח לצעיף. מי שרוצה צעיף מתבקש לשלם עליו. תודה

karoleking

New member
ויש מבצע!!!../images/Emo269.gif

צעיף 1 = 10 ש"ח 2 צעיפים = 20 ש"ח 3 צעיפים = 30 ש"ח!!! בעל הבית השתגע!!!

צעיפים ובלאגן

תודה נועה על ההתיחסות ליום ההולדת אשמח לחגוג איתכם דבר שני לגבי הצעיפים אני מזמינה שניים ותשלום יגיע בצק דחוי סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם............. להתראות בעוד כמה ימים ויאלה בלאגן

האם הצעיפים יהיו מוכנים למוצש

הייתי שמחה לנפנף בהם כבר בהופעה הקרובה במרכז הקונגרסים ויאלה בלאגן גם אם לא אז להופעה הבאה אינשאללה ביי ולהתראות בעוד יומיים במוצש אחרי שאחגוג יום כיף מחר לכבוד יום הולדתי עם אישי היקר עמית

osnat51

New member
../images/Emo23.gifנועה, תשמרי לי בבקשה שני צעיפים של הביוקר

נועה גו

New member
אני גם אתן לך במתנה,העיקר שתרגישי כיף כמו פעם

ואם זה מה שצריך אז כולם יקבלו אותם במתנה,אבל העיקר שהפורום יתעורר ויחזור לעצמו,בלי תחושות כאלה ובלי חארטות.הפורום אמור להיות משהו שמשמח ומשדרג את ההופעה,לא מבאס אותה.

היום אני בעניין ציטוטים....

"הפורום אמור להיות משהו שמשמח ומשדרג את ההופעה,לא מבאס אותה" לדבריה של ילדת הפורום....רק לציין שאני מסכימה לחלוטין ! לילט

נועה גו

New member
חחחחחח גלוש כשמצטטים אותי אני יוצאת חכמה אש!

איזה מדליק! לילה טוב

למעלה