הודעה חשובה - בקשת עזרה

קסנדרה*

New member
הודעה חשובה - בקשת עזרה ../images/Emo54.gif

אתמול בערב פרצו לנו שוב אל בית המחסה - פארק החתולים בחדרה. הפעם, לא ריססו את החתולים במטפי כיבוי אש, אבל הם עשו כמה דברים איומים אחרים: חתכו לנו את הגדר לכל אורכה, והבריחו חתולים החוצה. בנוסף, ופה העניין הכי גרוע, הם חיבלו לנו בחממות החדשות - חתכו עם סכין יפנית קירות שלמים ולקחו את היריעות היקרות. בנוסף, הם גנבו מלונות - וזרקו חלק מהן בפרדסים מסביב. אתמול, תמר - המטפלת החדשה - ראתה נערים מסתובבים כל היום ובודקים את המקום. ולכן, בעלה של המטפלת השנייה (ז'אנה) קפץ לשם בסביבות שבע בערב כדי לבדוק מה העניינים, וראה את גודל האסון. עכשיו תשמעו מה המצב: התיקון של החממות הולך לעלות לנו הון עתק - כמה אלפי שקלים (הערכה מדוייקת נקבל ביום ראשון מחברת החממות). אין לנו את הכסף הזה. אנחנו נצטרך את כל העזרה שנוכל לקבל, אז אני מתחילה היום להפיץ את השמועה - ומבקשת את עזרתכם, כל אוהבי החתולים ובעלי החיים - הפיצו את השמועה, עיזרו לנו לאסוף את הסכום הנדרש לתיקון החממות לפני הסופה הבאה. זוהי שעת משבר - ואני מקווה שכולנו נתגייס לעזרה לחתולים המסכנים, שמותקפים פעם אחר פעם על ידי אנשים חסרי לב וחסרי מצפון. חוליגנים ונדליסטים. את הגדר אנחנו נתקן בעזרת המתנדבים שיבואו ליום העבודה ב-23 לינואר. בינתיים, עשינו שם איזה תיקון זמני, כדי למנוע מחתולים נוספים לצאת אל מותם בפרדסים. הועלתה היום על ידי מתנדבת שלנו הצעת ייעול להגנה על המקום: מאחר ואין לנו כסף להביא שומר לילה במשרה מלאה, כפי שאנחנו באמת צריכים, עלינו לחשוב על דרכים אחרות לגונן על החתולים. הרעיון שעלה הוא לשתול שיחים קוצניים מסביב, כדי להפוך את הפריצה להרבה פחות אטרקטיבית עבור אותם נערים ונדליסטיים. נשמח לכל עצה חקלאית - אלו מן שיחים כדאי לשתול, כמה זה עולה, איפה משיגים וכו'. אני מקווה שעד ה-23 לינואר (יום ההתנדבות הקרוב) נקבל שתילים ונוכל להיעזר במתנדבים שיבואו כדי לשתול אותם סביב לגדר. אני אשמח לכל רעיון נוסף שתוכלו להעלות על דעתכם - כי אני ממש מיואשת... אנשים עובדים כל כך קשה כדי להציל חיים ולשמור על איכות חיים גבוהה לאותם מאות חתולים אומללים שנזרקו מבתיהם - ובאים אנשים אחרים -רעים, ברוטליים, חסרי לב - ובמחי יד מוחקים לנו את עבודת הפרך. לעולם לא אבין זאת. בכל אופן, לכל רעיון, תרומה, מתנדבים - אנא פנו אליי במסרים או לאימייל החדש שקיבלתי מתפוז: [email protected] (קיבלתי עצה לא לפרסם כדי לא לקבל ג'אנק מייל - אבל נראה לי שבשעת חירום אין ברירה). הייתי מעוניינת לכנס ישיבת חירום לפעילים בשביל סיעור מוחות בנושא. מה דעתכם? תודה על תשומת הלב, והמשך שבת שקטה לכולנו, נופר העמותה למען החתול www.cats.org.il

למעלה