הודעה חשובה - בשבילי

THEchosen1

New member
הודעה חשובה - בשבילי

אז ככה , רשמתי פה לפני מלא זמן אז אני לא מצפה שיזכרו , פשוט הייתי עסוקה בלימודים והמחשב עשה לי בעיות אז לא היה לי זמן להתעסק איתן... שמתי לב שכל האנשים פה ממש ממש בקיאים ב"Zינה" , וידיאו , DVD , ספרים , תמונות נדירות , מאחורי הקלעים ..... ואתם כל הזמן מדברים על הדברים האלה , ולי אישית אין שמץ של מושג ... מטרת ההודעה שלי היא לא לחשוף את הבורות שלי , היא פשוט להגיד שלמרות שאין לי את הדברים האלה (ועכשיו אני משלימה עונות , לפחות מנסה) אני חולה על הסדרה הזאת וקצת קשה לי להשתלב אבל זה יקרה ... ואם מישהו מוכן לעזור לי למצוא חומר ולהוריד אותו , בכל צורותיו , מהאינטרנט או לא יודעת מה... אז אני ישמח מאוד ! אני לא ישאל כי בטוח לא זוכרים , קוראים לי שרון... מי שרוצה ליצור איתי קשר שישלח לי מסרים , יש לי גם איסיקיו ...

*neta*

New member
לגבי העונות

ישנם שידורים חוזרים בטלוויזיה.. לגבי הורדות מהאינטרנט, יש הרבה, רק צריך לדעת לחפש.. ומה האס"ק שלך?

danlian

New member
אתר שאת יכולה להוריד ממנו הבכל

יש אתר שאת משלמת $25 ואת יכולה להוריד את כל העונות של זינה פלוס כל מיני דברים אחרים של זינה . אני לדוגמה נרשמתי בשביל העונות של בבילון 5 אבל בגלל שעליתי ברמה אז אני גם להוריד גם דברים של זינה כמו Last Dance 2 . אני מצרפת את מה שיש לה של זינה אבל קחו בחשבון שיש לה עוד דברים של רנה

Cally1

New member
מאמי

בואי אני אגיד לך משהו. לי אישית יש כרגע רק 6 פרקים,ושני דיסקים,למרות שיהיהו עוד הרבה דברים,כולל את כל העונות.אבל זה רק בזכות החברים שלי באינטרנט,ששולחים לי הכל.יהיו לי כל 6 עונות,3 חולצות,2 פוסטרים,כל הסרטים ושטויות שאמרתי...ואגב,אני לא ראיתי כמעט כלום,אז בהרבה פעמים אני גם לא יודעת על מה מדובר. אבל עדיין,לומדים את זה מהר מאד,צריך רק להתעניין:)ותנסי לחפש חברים מחו"ל,מסתבר שהם ממש נדיבים,במיוחד האנגלים.

למעלה