הודעה חשובה . דודי מחליף אותי בהנהלת הפורום.

הודעה חשובה . דודי מחליף אותי בהנהלת הפורום.

בזמן האחרון אינני מנהלת את הפורום כמו שהייתי רוצה. אני שמחה להודיע שדודי יחליף אותי בהנהלת הפורום החל מהיום. הרבה הצלחה לדודי ומחכה לכם במוצ"ש....... יום נעים דבי

ooommmr

New member
בהצלחה לדודי!!!

דודי, אני בטוח שתתחזק את הפורום הזה לא פחות טוב מדבי! בהצלחה! דבי, תודה על המסירות, ועל העזרה! עומרי

ברכות לדודי והמון ברכות לדבי

אין ספק שבזכותך הפך הפורום למה שהוא: מקומונה מוטרפת משהו לפורום פעיל שגלש מעבר לתחום הוירטואלי. דודי, הנעליים גדולות....

גליתוי

New member
../images/Emo140.gifברכות לדודי

|אני בטוחה שתהיה נהדר כי אתה כבר... כזה נהדר. ודבי אל תעלמי לנו אוהבים אותך מאוד, תודה על הפורום הנהדר ובהצלחה בכל! להתראות גלית

תודה רבה לכולם . אילן הברכה שלך מאוד

ריגשה אותי.......
תודה רבה אשתדל להמשיך ולעזור ככל שרק אוכל. בהצלחה רבה דודי

דבי יקרה שלי ושלנו תודה ענקית מכל ה../images/Emo23.gif

אני אומנם כותב בשמי אך יודע בביטחון מלא שאני בהחלט יכול להגיד זאת, גם בשם כל החברים בפורום: היית לנו פינה חמה ואוזן קשבת ,ברגע של שמחה וביום של עצבת... ותמכת והסברת ,הדבקת בלי סוף ספוגים אותם גזרת וגם פיסלת... כמובן ללמד אותנו איך עושים זאת,אף פעם לא שכחת!!! תמיד זכרת לשאול מה שלום ההוא? ומה קורה עם זו? ואיך מתקדמת ההצגה? או מה יצא בסוף מהבובה? היית זמינה לנו בפורום,במסרים אישיים וגם בבית ולא משנה מה היה סדר יומך או אם נשאר בך כוח... ואת הכל עשית בשמחה,ברצון אמיתי ובאהבה גדולה שעברה אל כל אחת ואחד מאיתנו וההוכחה לכך היא ההערכה והאהבה העצומה שיש כאן לכל כך הרבה אנשים כלפייך. אז תודה ע נ ק י ת ,למרות שהמילה אינה מכילה את כל מה שמגיע לך באמת על הפיכת הפורום הזה למה שהוא היום: בית חם ומשפחה נוספת לכולנו
וברור שאת נשארת בסביבה לעזור ולתמוך ,חוץ מזה נראה לך שנוותר על הסדנאות ועל תמונות הבובות והתפאורות שלך שאנחנו כל כך אוהבים??? תודה על הברכות -אני מבטיח להמשיך את דרכך ולפעול בדיוק מאותו מקום בו את פעלת...מהלב!!!!!!!!!!!

וואוווו חברים,איזה קבלת פנים חמה!! המון תודות

ניר חדש,עומרי,אילן סביר וחגית-חגיתוי תודה רבה רבה לכם על הברכות והאיחולים אם קודם "רק" שמחתי על התפקיד, אחרי שקראתי אני גם נרגש מאוד!!! עומרי-תודה על האמון שנתת ביכולתי לעשות זאת בהצלחה ואתה לא יודע עד כמה זה חימם לי את הלב לקרוא זאת. אילן-אתה בהחלט צודק, הנעליים שהשאירה דבי הן באמת גדולות אבל אני משוכנע שאתה ושאר החברים תעזרו לי למלא אותן כראוי חגיתוש-איזו מקסימה את!!!! תודה לך על המילים היפות,החמות והמרגשות
והעיקר שכולנו יחד נמשיך לפתח את הפורום ולגרום לדבי גאווה.

אופס...../images/Emo178.gif סליחה גלית-גליתוי ../images/Emo140.gif

זה מה שקורה שרוצים להתחכם ועוד כשעייפים באמצע הלילה, רציתי לעשות בדיחה ולכתוב: גלית-חגיתוי (לזכר הפעם הקודמת) ובמקום בדיחה יצאה פדיחה ועוד בפעם השניה... אז למען הסר ספק וכדי שתדעי באופן סופי ומוחלט את זהותך שאותה הצלחתי לבלבל- את: ג ל י ת - ג ל י ת ו י שמח שאת עדיין אוהבת ,למרות הכל וגם אני אותך!!!

פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לדבי זריהם על ניהול הפורום לאורך השנים האחרונות, בהן השקיעה, תרמה וטיפחה קהילה חמה ואיכותית בנושא. אנו מאחלים לה בהצלחה בהמשך דרכה בתפוז ובכלל.

Inbal Amar

New member
לדודי

אני בטוחה שתנהל את הפורום בהצלחה, בחודשים האחרונים הרגשנו בנוכחותך העשרת, תמכת ואפילו לקחת יוזמות שיהיה בהצלחה! ותודה רבה לדבי על המסירות והנתינה האין סופית (גם לאלה שאת לא מכירה באופן אישי) מקווה שנפגוש אותך בפורום לעיתים קרובות ותמשיכי להעשיר אותנו במקצועיות שלך.

maorkad

New member
מההההההה איך קרא הדבר שאת כבר לא מנהלת????../images/Emo7.gif

אני שניה אחת לא כותב בפורום והופ דבי שלנו עוזבת אותנו...!!!! חכי חכי בבית!!
אני כמובן אשאל אותך שאולות בענין למה את עוזבת אותנו! דודי אם בחרו מישהו שכבר ינהל במקום דבי לא יכלו לבחור במישהו טוב ממך
אתה מקסים ומשעשע ומאוד מקווה לפגוש את כל התאטרון הזה
דבוש שלי המון בהצלחה ועזרת לי המון מתחילת השנה שבכלל לא ידעתי איך עושים ומה והנה היום אני כבר בונה בובות בגודל אדם וחזקות
אני מודה לך על הכל לא שוכח כמו כולם במון הצלחה שוב אוהב אותך מאור קדוש

תודה,אתם מדהימים ואני....../images/Emo9.gif

ענבל,שקד ומאור תודה רבה לכם על הברכות! ענבל -התרגשתי לקרוא שככה הרגשת ואת המחמאות...תודה
...מבטיח להמשיך כך! מאור- איזה מילים מרגשות כתבת לי יא נסיך אחד,תודה,תודה לך וגם אני מחכה לפגישה ביננו (זה ממש קרוב!!!) תודה לכם על האמון והתמיכה והכי חשוב שכולנו יחד נמשיך להפריח את הפורום ונצעיד אותו קדימה בהצלחה.

דודי אני נשארת חחחחחחחחחחחחחההה

מה קרה לכם ????????? אני מסמיקה עוד מחמאה אחת ודודי "חוטף בעיטה" חחחחחחהההה תודה תודה תודה ושוב תודה אני בטוחה שדודי יהיה אחלה מנהל עם חוש הומור רב. להתראות במוצ"ש אני מאוד מבקשת לא לעשות בלאגן לדודי....יותר נכון: דיירי הפורום, נא להתנהג בהתאם! love you דבי

יייאאאא דודי בהצלחה !!

לא לדאוג, אם דבוש תיעלם אני אביא אותה באוזן
דודי- בחירה נהדרת , המון המון

תודה מקסימה! איזה כייף שאת חושבת ככה ../images/Emo24.gif

מודה לך מכל הלב על הברכה והפירגון! איזה כייף לי שאת חושבת שאני הבחירה הנכונה ואני יודע שגם את תהיי כאן כמיטב יכולתך ותעזרי לי בזה!!! לפי זה שלא הגבת על המפגש...מבין שלא תוכלי להגיע מן המדבר,חבל ): שלחתי לך כמה מסרים מאז האחרון ששלחת לי, יש סיכוי שהם לא הגיעו אלייך??? לגבי דבי -אין צורך שתתאמצי למשוך אותה באוזן...מחר במפגש אני אוזק אותה באזיק אלקטרוני,ככה שהיא לא תוכל ללכת לשום מקום ללא אישורי ובלי שאדע על כך....שששש אל תגלי לה חחחחח מחכה לשמוע ממך ושבת שלום

לדבי ודודי

דבי עשית עבודה מעולה ומצויינת (אני מקווה שאת לא עוזבת לתמיד) כולנו גאים בך, במה שעשית, ניהלת את הפורום על הצד הכי טוב שאפשר, תמיד עזרת לכולם וקיבלת אנשים בשמחה ובברכה. אני מקווה שהעזיבה ממקום המנהלת של הפורום ייעשה לך רק טוב.. באשר לך דודי אני בטוח שתעשה עבודה מצויינת, אני בטוח ויודע שתנהל את הפורום לא פחות טוב, שתעזור לכולם, ושתקבל את הדיירים החדשים. אני מאחל לך בהצלחה ושתצליח
שבת שלום, רועי

למעלה