הודעה חשובה ושאלה בנוגע לתפריטים בברייל

letgo

New member
הודעה חשובה ושאלה בנוגע לתפריטים בברייל

שלום. שמי אליסה ואני בוגרת מכינה קדם צבאית,וכעט מחכה לגיוס. בימים אלו אני מרימה פרויקט הנקרא התו החברתי. כל מי שעוד לא מכיר התו החברתי זה תעודה שמקבל בית עסק במידה ומתקיימים מספר קריטריונים בינהם 2 תפריטים בכתב ברייל ובאותיות מוגדלות לכל בית עסק שרוצה לקחת על עצמו את עניין התו החברתי .חשוב לציין שאני פועלת באזור חיפה והקריות!. רציתי לשאול כיצד אוכל ליצור קשר עם ציבור העוורים וכבדי הראיה באזור חיפה והקריות על מנת לעדכן אותם לגבי בתי קפה בהם יש תפריטים בכתב ברייל ובאותיות מוגדלות? האם ישנם ארגונים מסויימים, מוקדי מפגשים לעוורים, אפילו אתרי אינטרנט אם הם קיימים? כי חשוב לי ליצור קשר ולעדכן בכך את כלל ציבור העוורים וכבדי הראיה. אגב, עד כה, בחיפה בבית הקפה תות שנמצא בשדרות מוריה בכיכר הספר יש תפריטים בכתב ברייל ובאותיות מוגדלות. וכמו כן בית הקפה גרג ברחוב דרך הים במרכז הכרמל. אבל אל דאגה... המון בתי קפה הסכימו להרתם לעניין. מלבד זאת, גם אם אתם סתם ציבור אכפתי שמבין את המשמעות שבית קפה הסכים להוציא תפריט בכתב ברייל וההבנה החברתית של בעל בית העסק, אתם מוזמנים לצ'פר אותו ולהגיע דווקא אליו. אולי בתי עסק מסביב יראו ויבינו שמשתלם גם להם להירתם. תודה רבה אליסה

rnisser

New member
הודעה לציבור העיוורים

אני חושב שאת צריכה לפנות לאגודה למען עיוור בחיפה וליידע אותם שיפיצו את המידע בקרב בעיוורים באזור. בנוסף, בפורומים כמו כאן, באופק לילדינו לידע את ההורים ובקהילת העיוורים ולקויי ראיה של השירות לעיוור. מקום נוסף לפירסום זה הדף הצהוב שמוציא השירות לעיוור. אני מציע שתתחילי באגודה ותדברי בנושא עם פנינה איגרא.

amitk80

New member
למה לפנינה?

אם כבר הייתי מעביר את זה למיכל. אליסה, אני בקשר שוטף בזמן האחרון עם מיכל כי אני עושה בשבילה משהו די כבד אז ככה שאני יכול לדבר איתה. מעבר לכך, אם תרצי שאני אעזור לך עם הידע שיש לי את מוזמנת לפנות אלי ואני אעזור לך.. תבורכי... עמית

למעלה