"הודעה חשובה" חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

kobi12474

New member
"הודעה חשובה" חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חברי פורום "שלומי שבת" היקרים,צהריים טובים: חברים משהו לא טוב קורה בזמן האחרון בפורום הזה,יש כאן מלא אנשים "שנעלמו מהשטח" "התפוגגו" "לא מגיבים" בקושי רואים אותם כאן בפורום,אחת לשבוע ולפעמים גם את זה לא אלא אם כן מעירים להם לא ייתכן,שאני למשל כתבתי או ביקשתי את ההתיחסות שלכם לשיר החדש של "אביהו שבת" בפלייליסט של "דידי הררי האורגינל" בפייסבוק(ולרוב אם לא לכל אנשי הפורום יש פייסבוק)וחוץ מתגובה אחת של קרול שגם ביקשה ממכם לתמוך בשיר במתן לייק,לא היתה שום תגובה של אף אחד(היכן אתם ?)מה יהיה ? וכך עוד דבר:היינו בהופעה של שלומי ביום ירושליים שהתקיים בגן סקאר בתאריך:30/5/2011 וכתבנו את התרשמותנו מהמופע,ושוב עוד פעם חוץ מקומץ אנשים בודדים שהגיב,השאר לא נמצאים לא מגיבים,(אני מבין שאנשים עובדים ואין להם זמן,גם אני עובד כמוכם)אבל מוצא את הזמן להיכנס לפורום פעם ביום בלילה וגם אם את זה אני לא מספיק אז אני נכנס בשבתות,ורואה אם אנשים כתבו דברים חדשים ו שמשהו הגיב לדברים שאני כתבתי ולכן מהיום צריך להיות שינוי בפורום:כל חבר צריך להיכנס לפחות פעם אחת בכמה ימים ולא להיעלם פה לאיזה חודש חודשיים (אלה אם כן הוא בחו"ל ולא נמצא בארץ)ולא להתעורר רק לפני איזה הופעה ולהראות שאתם חיים ונושמים למה אם לא יהיה איזה שינוי כאן עוד עלולים לסגור את הפורום שלנו,ולא חבל על כל מה שעשינו והשקענו בו עד היום זה הפורום שלנו,של הזמר שאנחנו כל כך אוהבים,בו נשמור על הפורום כמו שהוא,ונמשיך להיות כמה שיותר פעילים בו מקווה מאוד שהמסר,הועבר בצורה ברורה ובאמת יהיו פה שינויים לטובה אוהב אתכם חברים ממני:קובי,יהוד

osnat51

New member
../images/Emo23.gif שלום חברים!

לא הייתי כאן די הרבה זמן. קדימה, השלמת פערים

karoleking

New member
כל מילה בסלע...

אני רק לא מבינה איך האנשים שכבר לא כותבים כאן - לא צריך להזכיר שמות, הם כבר יידעו לבד- מרגישים ששלומי מדבר אליהם כשהוא מתייחס לפורום בהופעות. תודה קובי על המילים שלך. מקווה שיעזור.

למעלה