הודעה חשובה-חלב תנובה 3%-לא לשתות

הודעה חשובה-חלב תנובה 3%-לא לשתות../images/Emo4.gif

הנה קישור לכתבה בגלובס, על בעיה בחלב, אנחנו כנראה שתינו קרטון אחד, כי השני סגור עדיין, ואין זה נכון שהבר קוד רק באזור הדרום, גם בגליל, יש לי חלב עם אותו בר קוד. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000402419&fid=821 תנובה מורידה מהמדפים כבר לא יודעת, מי מבטיח שטוב יותר טרה, או יוטבתה? שבת-שלום אריאלה

אריאלוש תודה!

בכלל לא שמעתי על העניין הזה. טוב לדעת. אני קונה חלב בשל טרה בשקיות, כי זה זול יותר ואני לא מוצאת פסול בלהשתמש במתקן ההוא של פעם... לא בא לי לשלם עוד שקל או שקל וחצי על משהו שנתפס כנוח והוא לא בהכרח כזה. תודה נשמה. התגעגעתי אליך !

../images/Emo24.gifנכון יש לי את הקנקן

זה לחץ של הילדודס, אני חושבת שהחלב של טרה יותר טעים גם. געגועים בחזרה אוהבת אריאלה
שבוע טוב

גם בשר בקר זה רעל,אבל יש ששותים חלב../images/Emo13.gif

לכן, אם יש אזהרה יש לקחת לתשומת לב. כולם יודעים שבבשר בקר אנו אוכלים אנטיביוטיקה עם הבשר, בבשר עוף האנטיביוטיקה מרוכזת על העור לכן, מוציאים את העור. ויש עוד מאכלים לא בריאים... שבוע טוב ובריאות טובה אריאלה

kdr

New member
תודה על המידע הבריאותי

עכשיו אני מבין למה אני לא חוטף שפעת ומחלות אחרות. המעדן שלי זה צ'יצרונה, אני עושה את זה מעור של עוף. כדי שההיא לא תצעק לא ארשום כאן את המתכון, רק אציין שפעם הייתי נוסע לשוק הכרמל בימי חמישי לקנות את זה מהעור המקורי - חזיר. עכשיו זה כשר, כתבתי שוק !

בשוק לא מכרים בשר עם אנטיביוטיקה../images/Emo6.gif

במיוחד לא בשוק הכרמל, מה שמוכרים בשוק הכרמל, לפחות בהלבשה תחתונה , בלי תויות- תחתונים וגופיות, שליש מחיר של חברות כמו דלתא, זה מעודפים אבל ברמה.... רק צריך להבין קצת בטכסטיל, כדי לאתר אם יש מוצרים סוג ב'. ברצינות, פעם עבדתי בדלתא בבבית הטכסטיל בתל-אביב, ובכל פעם שידענו שיש עודפים של מקס אנד ספנסר,היינו הולכות לשוק , אבל ידענו לבחור... ובעניין הבריאות- לידיעה כללית- אנטיביוטיקה בבשר זה רעל, ולא עובדת על שפעת.. אז תמשיך להיות בריא, זה רק מכניס עוד זבל לכבד... מחר קניות בסופרסל, לא כל מה שזול הוא גם מזין... יש נדמה לי איזה שוק בחצור הגלילית , פכככככככככ... אז צריך לדעת היכן לקנות זול ובריא ! לא כתבת שאתה צמחוני ? שבוע-טוב אריאלה

kdr

New member
אני צמחוני ? למה מה קרה ?

אי אפשר לצרף תנועת יד ישראלית טיפוסית של "למה מה קרה ?"

kdr

New member
להסביר בתיקשור ?

נסי לקרוא שוב, אני בטוח שתביני ואז תצחקי.

אפשר לקרוא דרך קפה../images/Emo192.gif

קפה שחור אתה קונה בשוק ?
למיטב ידיעתי , אלנו במושב הסוסים אוכלים אבוס ... לא מצאתי בשוק.... חחחחההההה...
עכשיו הבנתי, לומדת מהר, מבינה לאט. זה מזכיר לי מהנדס אלקטרוניקה, שאינו מבין בתורת הקוונטים....( אל תשאל למה)
למה הגברים כל כך מפקפקים בתיקשור ? אבל , כשהם מתעסקים במיסטיקה הם הולכים רחוק,עד לכישופים ומאגיה. וקראתי בנט, על שווקים לחומרים של מיסטיקנים. פכככככככ....לא מבינה בזה. זה לא קשור לקניות, מחר אחרי הקניות, אבשר על מבצעים אמינים- אני מקווה. ערב טוב לך, מצפונית לצפוני. אוהבת סטק ושישליק כבש, אם כבר אז כבר...לא ?

kdr

New member
קפה אני קונה בשוק

פעם קניתי בשוק וקליתי בבית. כן, גרתי אז בבית עם גינה והרשיתי לעצמי להסריח את השכונה. המטחנה נשארה. בהזדמנות על כוס קפה אמיתי אפתיע אותך לגבי תיקשור מבחינתי. האחרונה (המדריכה לרייקי שלי) נדהמה. היא חשבה שהיא מכירה אותי. שמח שקראת עד הסוף את ההסבר לגבי החיות

מהההה צריך לחכות עד כוס קפה?

המינהלת לא תכעס, איזה רייקי יש לך? וחוץ מזה , לתיקשור ורייקי אכתוב לך במסר קישור לפורום חדש שלי אולי תעיר/תאיר את הציניקנים שם... ניסיון, מתוך עוצמה! לילה טוב אריאלה

noa555555

New member
ועוד על האנטיביוטיקה שאנחנו אוכלים:

העובדה הזו של טפטוף האנטיביוטיקה במנות קטנות כל הזמן לגופנו גורמת לחיידיקים להתחסן יופי , כשבאמת צריך טיפול אנטיביוטי בעצמנו. לידיעה. ואז הטיפול שלנו פחות יעיל בדיוק בגלל זה , וצריך בולדוזרים של אנטיביוטיקה רחבת טווח כדי להתגבר על כל שטות.

למעלה