הודעה חשובה!! כנסו כולם

אגילרה

New member
הודעה חשובה!! כנסו כולם

שלום אני חדשה ורק שתדעו ראש גדול זה הסידרה הכי הכי ואי אם תהיה עושה שלישית תודיעו בפורום מתי האודישינים חח אני ממש ממש רוצה להיות שחקנית ואני לא מוצאת אודישינים וזה אני גרה בחיפה ואני רוצה להכיר אנשים כל שחקני ראש גדול: אתם פשוט גדולים אני חולה עליכם רועי אתה פשוט מושלם אוהבת אותך כל כך!!!! מואה אדם ואי אין לי מילים לתאר את היופי שלך אני מכירהילד שהוא בל דומה לך!!!!! אתם שני תאומים!! מיכאלה את ילדה מהממת גור מוזר חבל שאתה לא ממשיך בסידרה !! אתה משחק מדבים ואתה ילד פשוט מהמם!! תמשיך זמה שאתה עושה המון הצלחה לכולם!!!! אז ממ זהו בעקרון אה ומי שרוצה פרטים עליי אז ככה: אני גרה בחיפה אני בחטיבת ביניים חח תמונה בהמשך אני חולמת להיות שחקנית זמרת דוגמנית ומשו אחר לא ניראה לי חח דוגמנות ולשחק זה החלום שלי [בשירה לא ניראה לי שיהיה לי עתיד בזה אבל חפיףףףף אני חולה על כולםםםםםם מראש גדוללל אז ככה מי שרוצה את האייסיקיו שלי אז: 316662408 מסנג'ר: [email protected] תעשו שרשור אייסים ומסנג'רים וכוכבים======>>>>> תכתבו גם!! אנחנו רוצים לדבר איתכם יאלה לוב יו ביי אנשים

Ben LeVi 232

New member
לא מודיעים על אודישנים בפורום

ובאמת יצא מכל החורים הקטע הזה של האודישנים. למה אתם חושבים שמישהו יחפש שחקנים? הם יודעים למי לבוא והם באים לבד... ברוכה הבאה
לקרא בבקשה את הודעת המנהל.

3עמיתוש3

New member
נצל"ש

יאא אתמול הייתי בצילומים ואמרתי טקסט!! וצילמו אותי!!! וואי כל השחקנים הם כאלה חמודים, נחמדים ומצחיקים!!

dj salmix

New member
כבר חזרתם???

וואלה גם לי היו צריכים להביא טקסט אבל היה טעות ובסוף לא נתנו לי ללכת... טוב לא משנה... אני אבוא ביום ראשון....

3עמיתוש3

New member
יואו זה מזה מצחיק

הייתי צריכה לעשות סצנה עם אלחנן!! יואו אני פשוט מתה על איציק כהן הוא ממש אבל ממש מצחיק ומזה נחמד!!! אני דיי התרגשתי והוא עזר לי אמר לי "עמית תגעי" וזה.......

dj salmix

New member
חח

חבל שלא היית ליפני כמה ימים הייתה סצנה של אלחנן ודניאל ואלחנן שר לו שיר היה פשוט גדול... דברי איתי במסן

Pinky a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

שמי ענת
תבלי ותהני
שמרי על חוקי הפורום
ומה שבן אמר

gili567

New member
ברוכה הבאה!

שמי גילי תהני ותבלי בפורום ותשמרי על חוקיו

למעלה