הודעה חשובה כנסו

הודעה חשובה כנסו

רק שתידעו ששאקירה בלי לעליב אף אחד איכסה אזה קול מגעיל הדבר היחיד שטוב בשירים שלה זה הגיטרות החשמליות אחלהההההה קורדינציה אחלה איכות מוזיקה טובה קול על הפנים היא מזייפת תשירים שלה וקוראת לזה שירה אם דבר כזה היה שר לי בלילה הייתי חושב וואלאק חראם על החתולה שנדרסה למטה איכסה פיחסה קול של זומבי מדמם אם מוחטה שתקועה בגרון אבל חייב לגיד שהגיטרות שיש לה שמה הגיטרסיט ובסיסט הם בעצם אחלהההההההה דוגרי אומר לכם מעכשיו אגב אני חדש בפורום הזה כי זרקו אותי מהפורום הקודם אני מקווה שתאהבו אותי כפי שאהבו אותי בפורום הקודם אולי בעצם לא כידאי שתאהבו אותי כמו שאהבו אותי שמה ביגלל שלא אהבו אותי הם אמרו שאני יותר מדיי לא הולם את סיגנון דיבור הפרום קיצר סתם טחנו לי תשכל אבל אני יודע שאתם תקבלו אותי יפה חמודים פשושים קוקו קוקו אזה חמודים אתם מעריצים של זמרת בלי קול אבל אחלה גיטרות קיצר מת על שאקירה אי ווי7טינג פור דה גוד טיימס אנד איים וייטינג פור דה גוד טיימס ועשיתי את זה אם הזיוף שהיא עושה שמה אבל קיצר אחלה שירים יש לה רק שלא תשיר ולא תדבר רק שתציתן לגיטרות לנגן יאללה ביי חברי החדשים לפורום החדש שלי ואגב אני אוהב לסתבלט על כל נושא שבעולם יעני זה שמביא תהומור לחדר אז אל תיכעסו עליי אם אני יש לי הומור שחור גס ומחריד שפשוט ליגעל ממני זה אני אתם תילמדו לכיר תי ותהנו מחברתי חחחחחחחח ואגב אני לא באמת מדבר ככה במילים אשכנזיות אני פשוט מנסה לישמע קצת על רמה כי שמעתי שאוהבי הפופ רוק לטיני וכל השמארץ הזה אנשים מכובדים אז אתם כמוני אני מכובד חבלזזזזזז יאללה סלאמתק מת עלכם כפרות

perrinat

New member
אוקיי......./images/Emo103.gif

שלום לך
אני שמחה שאתה אוהב את המוזיקה של שאקירה ואת הגיטרות החשמליות
ואם אתה לא אוהב את הקול שלה אז גם בסדר, כי על טעם וריח אין להתווכח..... אבל הייתי מליצה לך לצנזר כמה מילים, ולדבר בכבוד. מה זה חתולה נדרסה, זומבי מדמם ומוחטה? הבנתי שאמרת שיש לך הומור שחור. אבל לי ולכולם פה בפורום (אני בטוחה) ממש ממש ממש מפריעה צורת הדיבור הזאת, חוץ מזה שזה נוגד את כללי התנהגות בפורומים של תפוז. אז בבקשה ממך.....
סלאמתק......

Fearless

New member
אה-הא...טווווב.../images/Emo12.gif

הייתי מעדיפה שלא להגיב

לאה 13

New member
גם אני הייתי מעדיפה שלא

להגיב כי זאת זכותך לחשוב בדרכך האישית בלי שאף אחד יפריע לך

../images/Emo6.gif

טוב זאת דעתךךךך....אם אתה לא אוהב את הקול של שאקי אז אחלה אבל לדעתי הקול שלה ממש יפה

למעלה