הודעה חשובה!!! כנס זינה הבא ב-14.8

niv_204

New member
הודעה חשובה!!! כנס זינה הבא ב-14.8

כן, כן, חודש הבא, ביום ג` ה-14 באוגוסט 2001 אחה``צ (בשעה 16:00 או 17:00- עדיין לא נקבע סופית) בבית לסין בת``א. פרטים נוספים ופרסומים - בקרוב! נא לפנות יומנים ולהפיץ את הבשורה בכל רחבי הארץ. כולכם מוזמנים!!!

XenaBoy

New member
זה דווקא מאוד ידוע

כבר משנה שעברה ידוע על הכנס הזה הוא בניו גרזי משתתפות : אפיני אפרודיטה אלטי ולאסקה יש עוד פרטים אבל הכתובת במחשב השני

XenaBoy

New member
אוי אופס

אני מרגיש ממש דפוק לא קראתי את כל ההודעה שלך, סליחה אלעד בבקשה תמחוק את ההודעה הקודמת שלי סורי

niv_204

New member
כנס לזינאים ***בישראל*** !!!!!!!!

בבית לסין ת``א בחודש הבא. לא בניו-ג`רסי ולא בשום מקום אחר מלבד ישראל מולדתנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XenaBoy

New member
אוי אופס

אני מרגיש ממש דפוק לא קראתי את כל ההודעה שלך, סליחה אלעד בבקשה תמחוק את ההודעה הקודמת שלי סורי ודרך אגב אין סיכוי שאני מפספס את הכנס הזה

niv_204

New member
בדיקת עירנות... תמיד עדיף לספור

עד 10 לפני שמגיבים (אני יודעת, אני נשמעת כמו אמא שלי...). סתם, אל תיקח אותי ברצינות. לא נורא...

*זינה*

New member
יייייייייייששששששששששששששש!!!!!!

וואו!!!!! חיכיתי לזה!!!! ובכן, אחיי ואחיותיי הזינאים, ניפגש שם!!!!! ...ותמשיכו לתת פרטים, מה? -זינה

xena 17

New member
סוף סוף

עשית לי את היום.כמה זמן חכיתי לזה אני מקווה שיהיו עוד פרטים בהמשך.

niv_204

New member
אם יהיו מספיק מתחפשים אולי נעשה

תחרות תחפושות... בכל מקרה תשתדלו לשמור את ההודעה על הכנס בין ההודעות העליונות בפורום כדי שאחרים יוכלו לראות אותה.

niv_204

New member
לאגודה למלחמה בסרטן, וכן צריך להרשם

אבל בתחילת שבוע הבא יהיו לנו את כל הפרטים המדויקים (ממי אפשר להזמין כרטיסים, כמה עולה, לו``ז מדויק וטלפונים).

Celaeno

New member
נהדר. כל הכבוד.

ושוב, אם אני יכולה לעזור, בבקשה תודיעו לי.

למעלה