הודעה חשובה לבעלי משכנתאות

rikrik

New member
הודעה חשובה לבעלי משכנתאות ../images/Emo70.gif

כדאי למחזר את המשכנתא לפני סוף דצמבר. הבנקים מעוניינים לשפר את דוחותיהם לקראת סוף השנה. פרטים לגבי בדיקת משכנתא חינם על ידי מומחים בלינק המצורף. www.ribit.co.il

motco100

New member
אתה מפרסם את אתר ריבית ואין שם

כלום מלבד, טופס הרשמה,ניתן לבצע את הבדיקה חינם בבנקים אתה עובד שם ?

רידונגו

New member
לא נכון ! לא צריך להירשם בכלל !!!

על איזה הרשמה אתה מדבר - לא צריך להירשם בכלל. ויש באתר זה הרבה מידע. צריך להעביר נתונים כדי שיהיה אפשר לבדוק אותם - זה טריוויאלי. ומי שספקן יכול ליצור קשר עם החברה הזאת. לגבי ללכת אל הבנק, אתן לך דוגמה. אם תלך לסוחר מכוניות להתייעץ איתו על המכוניות שהוא מוכר, מה אתה חושב שהוא יגיד לך ? בישראל קיימת תרבות של לבדוק רכב במכון לפני רכישה. אבל במשכנתא שזו עסקה של פעם או פעמיים בחיים, הרבה יותר מורכבת והרבה יותר משמעותית - אנשים מנסים להסתדר לבד. הבנקים מעוניינים למכור את המשכנתאות הרווחיות ביותר בשבילם, ולא בהכרח את אלה המתאימות ביותר למשפחה הספציפית. אני לא מבין את ההגיון הזה ? פלא שאנשים מסתבכים אחר כך עם משכנתאות ? אגב - גם למי שלוקח משכנתא חדשה מומלץ להשתדל לעשות זאת לפני סוף דצמבר מהסיבה שכתבתי בהודעה המקורית. דוגמה נוספת: יש פרסום נרחב אחד של בנק שלא אזכיר את שמו לגבי משכנתאות בריבית נמוכה מאד ומפתה - אבל זה ריבית משתנה, ממש לא כדאי לקחת ריבית משתנה כאשר הריבית הקבועה בשוק כל כך נמוכה. די כבר עם תרבות "יהיה בסדר" ותרבות "אני יודע הכי טוב" נראה אותכם חכמים בעוד מספר שנים כשהמשכנתא תתברר כנפילה.

motco100

New member
כוונתי היא שאין אפשרות לביצוע בדיקה

באתר אלא רק יצירת קשר,ופגישה וכו' ואלי לאותו אדם אין בכלל צורך בכך היה ניתן לשים איזה מחשבון שאגב קיים משהו כזה ב THEMARKER שנותן אינדיקציה לגבי גובה תשלום,סך החזרים ותרחישים מסויימים . לי זה לא כל כך משנה --אני מנהל מחלקה כלכלית בחברה בינלאומית ,לשעבר בנקאי ואיש השקעות האתר הזה לא נותן אינדיקציה אלא מבצע מכירה! לגבי הדוגמאות המטופשות שנתת --כוונתי הייתה שניתן לעשות SHOPING בכמה בנקים/חברות ביטוח לשמוע על המוצרים ,סוגי הריביות להיתמקח וללמוד את השוק "באמת גילית את אמריקה שהריבית שהבנק למשכנתאות מציע היא משתנה ולא קבועה הרי כל ילד בן 3 יכול להיכנס לבנק לשאול ולברר ולקבל תשובה " התרבות היא שמי שבאמת אין לו מושג יכול לפנות ליועצים אבל כל האחרים בהחלט יכולים לבדוק לבד כמו שמליוני אנשים במשך עשרות שנים לקחו משכנתאות לא צריך לעשות ממשכנתא יותר ממה שזה --זה לא שוק המעו"ף ישנם מספר מסלולים ---וגם מיטב הכלכלנים והיועצים בארץ לא יכולים לחזות את האינפלציה או ריבית בנק ישראל או שער ה $ ל20 השנים הקרובות לסיכום ! ניתן להיוועץ ביועצים רק אל תחשבו שהם נביאים !

rikrik

New member
תשובתך מדברת בעד עצמה ../images/Emo101.gif

מסתבר שמאות אלפי בתי אב בישראל הם לא מנהלי מחלקות כלכליות לשעבר ולא בנקאים ואנשי השקעות. העובדה היא שמתוך מיליוני האנשים שלקחו משכנתאות כל השנים (כפי שאתה אומר) המוני בית ישראל שילמו מחיר כבד על משכנתאות. ומסתבר שמאד קל לעשות טעויות. אתה כבנקאי יודע מה האינטרס של הבנק. זה גם גוזל הרבה זמן להתעסק עם הבנקים (גם את זה אתה בוודאי יודע). יש יתרון לגוף מקצועי שבקשר עם מקבלי החלטות במספר רב של בנקים. אתה אומר כל ילד בן 3 יכול להיכנס לבנק - אבל אני הסתכלתי על שלטי החוצות שהוזכרו בתגובתו של מישהו קודם, שמבטיחים ריבית נמוכה ויש בהם כוכבית. לא הצלחתי לקרוא את האותיות הקטנות, אפילו כשעצרתי את האוטו במיוחד. רק כשירדתי ברגל והתקרבתי לשלט אחד בקושי הצלחתי לקרוא שמדובר בריבית משתנה - ככה מפרסמים? בושה! זה באמת כמו למכור לילד בן 3, ועל מה אנו מדברים? משכנתא!!! ועכשיו לאי דיוקים הנוספים בדבריך. לא צריך להיפגש בכדי לממש את הבדיקה - למה אתה מטעה. בסה"כ לשלוח טופס עם נתונים ולקבל תוצאות די מהר. מחשבונים זה דבר נחמד, אבל כאן מוצעת בדיקה ספציפית על נתוני המשכנתא האישית של האדם לכל אחד יש את הניואנסים שלו במשכנתא. בסה"כ הוצעה כאן הצעה לציבור בתחום כואב וחשוב. מי שרוצה שיכנס לאתר www.ribit.co.il ויבדוק בעצמו אם נראה לו או לא. אף לא נביא אבל לעיתים גם כדי לנתח נכון מצב קיים יש צורך בעזרה מקצועית. זה מה שעושים גם בתוכנית של פיני גרשון לא ? אני באופן אישי מברך את ההתעוררות הזאת - אף אחד לא מאלץ מישהו לעשות מה שהוא לא רוצה, בסה"כ מציגים כלים נוספים ואפשרויות נוספות. מה רע לפתוח קצת את העיניים ולהרחיב אופקים ?

למעלה