הודעה חשובה לגבי הפגישה.

רוייקו

New member
הודעה חשובה לגבי הפגישה.

תראו, יש בעיה לכמה אנשים עם יום חמישי. יש בעיה גם עם שאר ימות השבוע. מה דעתכם על יום שישי בקניון עזראלי ?? לכל מנקות הבית: תוכלו לנקות באופן חד פעמי ביום חמישי ולפנות את יום שישי. אנשים לא עובדים (בד"כ) ביום שישי ויותר אנשים יוכלו לבוא. מה דעתכם ?? שישי בוקר-צהריים ככה ?!! תנו דעתכם.

שלגיה**

New member
מבחינתי יום שישי זה מצוין

אני אשמח לראות את כווווווווווולם :
|פר|פר
ה|
ה|

גם אני אשמח לראות אותך ואת כולם

בפעם האחרונה שראיתי אותך זה היה לפני הניתוח שלך. רוצה לראות את השינוי שחל בך ורוצה להרעיף עלייך שלל מחמאות. ביי

מירי,

New member
למה שוב עזריאלי???

יום שישי יכול להיות אחלךה יום - אבל מה על נהריה????? או אפילו חיפה???

שלגיה**

New member
אפשר אבל...צריך למצוא מקום שקרוב

לרכבת כמו שעזריאלי קרוב לרכבת ואפשר להגיע מדרום ומצפון. האם יש בחיפה מקום שקרוב לרכבת ושלא צריך לקחת אוטובוסים...(יום שישי הוא קצר ..) ? בכלל אני לא רואה פה אנשים שאמרו שהם מגיעים לפגישה באופן כללי...

נושנושי

New member
רוצה להגיע אבל לא מכירה אף אחד

מבחינתי יום שישי הוא יום מעולה למפגש הבעיה שלי שאני לא מכירה אף אחד אז אשמח אם מישהו או מישהי יתאמו איתי מראש פה או לאיי מייל שלי

שלגיה**

New member
מה זה לא מכירה אף אחד ?

את מכירה את כולם -את כולנו ! מה את חושבת לפני שראיתי את רוייקו הכרתי אותו-ממש לא. הכל מתחיל בפגישת פורום אין פה חברויות מלפני כן אני מניחה. אבל.... אני מבינה אותך ! ואם תרגישי בנח לדבר בטלפון לפני כן אני אשמח לדבר איתך. את יכולה לשלוח לי את מס´ במייל ואני אתקשר אלייך. בד"כ אני מתקשרת אחרי שאני אוכלת...ואני כבר לא אוכלת אנשים דרך הטלפון.. אז את מוזמנת.

נושנושי

New member
האימייל שלך חסוי שלגייה

האיי מייל שלך חסוי אבל את יכולה אם את רוצה לשלוח לי הודעה לאי מייל שלי ואשמח לחזור אלייך בתודה מראש

שלגיה**

New member
עכשיו האי מייל שלי לא חסוי !!! ../images/Emo124.gif

אפשר לשלוח מה שרוצים (חוץ מוירוסים....) נדבר עוד לפני הפגישה ביום שישי הבא ה-2 בנובמבר. יום נפלא... שלגיה

lir42

New member
אשמח לתאם איתך קודם תשלחי אלי

לאיימל את מספר הטלפון שלך ואתקשר לקבוע איתך שלך לירי

רוייקו..אשמח לבוא

אבל...בינתיים לא קבענו שעה. ויום שישי יכול להיות בסיידר גם לי.... והבעיה לא נקיון או בישול אלא סידור ל..כמובן לילדים אז בואו נחליט על שעה שרובינו יכולים כבר להגיע ונראה לי ש 11 בבוקר יכול להיות סביר גם להגעה וגם לפרישה לפני סיום התחבורה.. מסכימים?????????????????????? אגב..יום טוב לכולם...

../images/Emo13.gif נהדר

אני מקווה שכולם יגיעו אני סוגרת את המחשב ועולה לי לסטודיו הגיע הזמן להתחיל לעבוד... שנה כמעט לא נגעתי לי בחימר שלי ולא עשיתי דברים... אז אני עולה לגמור לסדר שם ואולי אספיק להתחיל לעבוד קצת. BY BY

שלגיה**

New member
ליה יקרה ../images/Emo24.gif

אפשר בסביבות 11 והלאה,אני מניחה שאם הפגישה תתחיל ב-11 היא תמשך יותר משעה ותמיד אפשר להצטרף. עד איזה שעה את לומדת....? חוץ מזה השעה לא נקבעה סופית,וגם לא מס´ האנשים שאמרו שהם מגיעים. הכל תלוי בכל חברי הפורום ! בטח לקראת שבוע הבא נקבע את הכל בצורה מפורטת יותר. מי יודע אולי גל תוכל גם כן להגיע ואז יהיה שמייייח.

amnon_p

New member
הי רוייקו וכולם

יום שישי הבא נראה לי אפשרי בשלב זה. כשיהיו פרטים מלאים (שעה, מקום) נא פרסם אותם בפורום. תודה.

למעלה