הודעה חשובה לגבי תקפות תוצאות של מבחן שפה

amirshuval

New member
הודעה חשובה לגבי תקפות תוצאות של מבחן שפה

קיבלתי אי מייל תשובה מהשגרירות הקנדית בתל אביב לגבי תקפות התוצאות של מבחני השפה הרשמית. השגרירות טוענת שהם פועלים על פי ההנחיות שמופיעות בOP6 שהוא ה מנואל המנחה את קציני ההגירה בבקשות SKILLED WORKER. כלומר תאריך הוצאת התוצאה יכול להיות עד שנה מהיום בו הוגשה תוצאת המבחן לשגרירות.כמו שאנחנו יודעים את התוצאה מגישים יחד עם כל חבילת המסמכים המלאה. אני לא פוסל אפשרות שלמישהו בתוך השגרירות היתה אי בהירות לגבי האופן בו יש להתייחס לתקפות תוצאות המבחן ונתן לכמות גורפת של אנשים הקלה.השגרירות כמובן לא תודה בדבר. אני אודה לכל מי ממשתתפי הפורום שכמקור ראשון ידווחו לפורום על התנסותם האישית. אני ממליץ מכן ואילך לפעול על פי התשובה הרשמית של השגרירות ולתזמן את המבחן כשנה לפני הגשת תוצאת המבחן. מצורפת התכתובת המקורית מול השגרירות.

Nikol977

New member
כלומר אם מגישים לפי תהליך חדש, בשלב הראשון

לא מצרפים שום תוצאות, רק כותבים משהו בתופס, כלומר, כדאי לעשות כשנתיים וחצי אחרי הגשה? כלומר אם הגשנו בספטמבר 2006, לא כדאי לעשות את הבחינה לפני סוף 2008? תודה רבהת שאלה באמת אקטואלית!!!

roz האחת

New member
לפי מיטב הבנתי, אתה כבר לא יכול לעשות עכשיו .

מבחן , כי עברה כבר שנה וחצי מאז הגשת הטפסים , אם היית עושה אותו כמוני, חודש אחרי , היית יכול להגיש.. מושבניק, הבנתי נכון , כן ?? עכשיו זה קצת בעיתי, כי ברגע שיצרו איתך קשר להבאת המסמכים תוך 5 חודשים , תצטרך לעבוד באטרף על המבחן..או שכמו שהמושבניק הציע להתחיל לעבוד עליו כמה חודשים לפני 30-36 חודשים שזה הזמן שעומד עכשין , כלומר , תצטרך להתחיל ללמוד בערך בינואר 2009. בהצלחה .

Nikol977

New member
היה כתוב 24-30, אנו מקווים שהם יעמדו בזה

ומקסימום תחילת 2009 נצטרך להגיש מסמכים, ועד כמה שאני מבין אין צורך להגיש תוצאות הבחינה לפני. אני מתקוונת לנסות, יש תאריך בחינה כמעט כל חודש, אז נעשה כל חודש, עד שנצליח
.

Astroo

New member
העלו את זה רטרואקטיבית ל-30-36

אין שום סיכוי שזה יהיה 24 חודשים.אפילו מגישי מרץ 06 לא יטופלו לפני נובמבר 2008.

BEAR1

New member
איזה באסה ואני חשבתי להיפטר מהמבחן המעצבן הזה

כבר בעוד חודשיים :(

לאור (או לחושך) המידע החדש מומלץ למי שעדיין

לא נבחן, לתזמן את מועד הבחינה שלו 4-6 חודשים לפני המועד המוקדם שכתוב במכתב פתיחת התיק שלו. מי שקיבל מכתב של 24 חודש, שייבחן כ 20 חודש אחרי פתיחת התיק. אני מניח שהם לא יתעקשו על חודו של יום, אבל כשיהיו רק 4 חודשים להגיש את המסמכים לא בטוח שיהיו תאריכי בחינה, וזה לא פשוט. אחרי שיטופלו תיקי ספטמבר אוקטובר 2006, נהיה יותר חכמים, מי שהגיש אחרי נובמבר, שיחכה לשמוע את הדיווחים של ראשוני מגישי ספטמבר כמו רוז והאחרים. מי שכבר נבחן, שיעשה לעצמו טובה גדולה ויקיש עכשיו על הקישור הזה, וידפיס את הדף שמתקבל וישמור לו בתיק של מסמכי ההגירה. הלינק עלול להעלם, ויש לשמור הוכחה, שאתר ה CIC, הנחה שציונים יהיו תקפים אם היו בתוקף בכל עת שאחרי פתיחת התיק.

Nikol977

New member
אם אני זוכרת נכון, במכתב עם מספר תיק, כתוב גם

לנצל את זמן המתנה לבחינה, אני חושבת זה גם יכול לתמוך במשכתוב בלינק מצורף ע"י מושבניק

amirshuval

New member
זה לא נתון שמקדם אותנו

אני רוצה לדעת אם יש מישהו שהופיע בשגרירות לפתוח תיק ואמר שעשה IELTS לפני 6 חודשים,ומקור רשמי מוסמך בשגרירות אמר לו שהתוצאה של המבחן תקפה עד תום התהליך.

roz האחת

New member
הצלחתם לבלבל אותי

אני הגשתי בספטמבר 2006 וכמה חודשים אחרי הגשתי תוצאות של מבחן הIELTS והשגרירות קיבלה את הטופס.. מה עכשיו ? אצטרך לעשות שוב את המבחן ????????????????????????

roz האחת

New member
שוב אני

The visa office will contact you to request these documents about four months before your application is processed. If you take the language test within one year of submitting your simplified application, the results remain valid and will be accepted as supporting documentation by the visa office. לגבי מה שכתוב פה..מצד אחד השואל אומר שהוא עשה את המבחן ושואל האם הוא יכול להגשי את התוצאה יחד עם המסמכים..ומצד שני עונים לו שלא ניתן להגיש את התוצאה , אבל מי שעה מבחן בתוך שנה מהגשת הטפסים הוא יהיה בתוקף. זה לא סותר אחד את השני ? ממה שהבנתי ..יום אחד מעבר להגשת הטפסים והמבחן בתוקף..ומי שעשה מבחן יום או יומיים לפני , זה לא תופס ? הבנתי נכון......?

Nikol977

New member
roz, האם אתה מצליח לראות את הסטטוס שלך באתר

הרשמי? אני לא מצליחה להיכנס, למראות שמיד אחרי קבלת מספר קובץ נכנסתי? גם כן הגשנו תחילת ספטמבר 2008

roz האחת

New member
לא בדקתי מזמן , אבל עד לפני כמה חודשים לא

היתה בעיה. אני אבדוק ויעדכן אותך.

amirshuval

New member
אם הם הסכימו לקבל את הטופס עם תוצאת

המבחן,והתוצאה היתה בת פחות משנה כשנתת להם אותה אז את בסדר,והתוצאה נעולה בתהליך כי סך כל המסמכים שהגשת מהווים "APPLICATION" לפי ההגדרה בOP06.

ami026

New member
אז רגע..אם עוד לא הגשתי בקשת הגירה

אני יכול להיבחן ולהגיש את התוצאה עם הבקשה? או אולי להגיש כמה חודשים אחרי בקשת ההגירה? מה עדיף לעשות?

בתחילת התהליך המפושט היתה חוסר בהירות

עובדה שקיבלו. היום הם לא יקבלו, ואולי אפילו הקישור ל FAQ שנתתי לא יעבוד, כי ההנחיות לקצין ההגירה סותרות את מה שכתוב ב FAQ ולכן אנחנו ממליצים למגישי ספטמבר אוקטובר 2006 להיבחן כ 4 חודשים לפני התאריך שהם קיבלו במכתב, ולכל האחרים, לגשת לקורסים, ללמוד, להתכונן, ולראות איך התור מתקדם, ולהחליט רק אחרי שמגישי ספטמבר אוקטובר יקבלו את מכתב ה "נא להגיש תוך 4 חודשים תיק מלא".....

Astroo

New member
ההמלצה שלך היא די מסוכנת

אני הגשתי ב-1 לספטמבר 2006. נניח שאבחן בתחילת מאי 2008. יש סיכוי סביר שאתבקש להגיש את התיק המלא רק בספט' 2009, וזה יגרום להתיישנות תוצאות המבחן.

זה לא סביר, אבל אם אתה חושש

אני מציע שתחפש מי שהגיש ביולי 2006, וברגע שאלה יקבלו זימון לבדיקה רפואית לך להיבחן באנגלית. אני לא אוהב את המצב הזה, כי מה שיקרה הוא שאנשים שיחכו עם הבחינה באנגלית עד שיגיע המכתב יפסידו 3-4 חודשים: חודשיים שלושה הרשמה והמתנה למבחן, וחודש המתנה לתוצאות. מצד שני אם הם יבחנו מוקדם מדי הם עלולים להיתקל במצב שייבקשו מהם להיבחן מחדש. זה מצב לא סביר בעיני. אבל כניראה שאין לא תרופה אם הם יקפידו על הנוהל מהספרים.

amirshuval

New member
זה לא נכון

אם אתה מגיע לשגרירות ונותן להם את הטופס עם התוצאה של המבחן אז יש להם ביד "בקשה" על פי הגדרת הנוהלים.ולפי דעתי ,ועל סמך מה שרוז אמרה בפוסט הכי חשוב בת'רד הזה,הם לוקחים את הטופס הרבה לפני החלון של ה4 חודשים.הכיוון הזה משתלב גם עם מה שבמקור המושבניק הסביר לי,וזה שאין בעיה עם תקפות המבחן.המנואל עושה הבחנה בין תוצאת המבחן ושאר המסמכים התומכים.המשתתף הבא בפורום שיפתח תיק וינסה למסור את תוצאת המבחן לפני הבקשה הרישמית לחבילת המסמכים המלאה ייתן לנו את התשובה הנכונה,למרות ששוב,כשאני משלב את המידע מרוז,המושבניק והנוהלים של CIC האפשרות להגיש את תוצאת המבחן בניפרד היא ההגיונית ביותר.למשוך את המגיש שנתיים-שלוש לתוך התהליך(ובמדינות מסוימות 4-6 שנים) בלי אפשרות לדעת אם עומדים באחד משישת הפאקטורים זה עקום.יותר מדי עקום.

למעלה