אורי צבי עם כל הכבוד הראוי לך
ולכלל אנשי הפורום ,ובמיוחד לך אורי צבי ,למרות כעסייך ולמרות שאלותינו הקשות,ואפילו המרגיזות ביותר ,הם לא אישיים כלל וכלל אלייך כפי שרבים חושבים ,{ כולל אתה} אני מודע לעשיה הרבה שלך בתחום אומניות הלחימה ,ואין ספק הקטן ביותר למעשייך ,אני שם לב שלא עניתם לשאלותי ומיתחמקים גם מכל מאמריו של דסקלו ,שמאמריו בנושא האיגרוף שרובם פה אוהבים ולומדים מאיש זה ,אבל כשמדובר בנושאים מורכבים כאיגוד ,אנו חשים ואני חש כאילו חרצנו גורלות או חיללנו את כבודך וכבודם של אחרים, מיקצועי ואמין ואיכותי הם כל התשובות לכל אדם ששואל כדי לדעת מה קורה בענף,,והינה עכשיו אתה אומר ומודה לדירקטריון החדש של האיגוד הישראלי לקיקבוקס ,אוקי אורי הלוואי ואנו טועים ,למה לחשוב שמחפשים מישהו {זו לא צביעות} ששואלים ,שאלה כנה ואמיתית עם יש איגוד לקיקבוקס כפי שאתה ויניב טוענים ,ואנו ראינו שלא {מבלי לזלזל או להכפיש אותך חלילה} למה אתה לא מפרסם זאת כמו האיגוד החובבני ולהשתיק אותנו לנצח, ועוד דבר אולי שאליתנו ממריצות לעשיה אולי זה גם נותן יותר מוטיבציה , כפי שקורה עם 2 הזירות כיום ,אולי הייתם רדומים בשמירה ,והערנו אותכם לעשיה ,מדוע תמיד חושבים לכיוון הרע של המטבע ,{הרי אני יודע ויכול להגיע אלייך הבייתה ובטוח שתקבל אותי בכייף ,או להיתקשר אלייך , אלו לא מילים לרכך אף אחד כך אני חושב והובטוח גם כיום . הוסיף הדיון עלה בעקבות היא הסכמתך להופיע בתחרות האליפות בתאילנדי, כולל גם לא כאורח ,זה שישבנו כדי שיחתמו על היצתרפות אלייך ולא יצא לפועל ,עם כל הצער שבדבר , בעצם מיפה יתגלגל העינין השאלות נישאלו ותשובות יתקבלו לא כנהוג באיגודים אחרים ,שמפרסמים את עצמם ,כולל כל שביב של מידע , ופה זה לא כך לצערי ,המידע חסוי ולא אמור להיות כך , לכן אני חושב שמהראוי לפרסם את כל מה שביידך למען הסדר הטוב, שים לב עם כל השאלות הקשות אין היתלאמויות אולי יש משקעים ,ואני רואה זאת שלא עונים לדסקלו ולי למעט בודדים , אין לי בעיה כלל וכלל לא לקבל תשובות מפורטות ,אבל עם זה כך אני מיצר על כך ,אני נהנה מהפורום מהכותבים ,לומד משכיל ,ומחכים יותר ויותר , כך שאין מה לעשות ,זה חיידק שנידבק , ג'רי מזרחי לימדו אותי שכל שאלה הקשה ביותר, תגיב ועל תשאיר אותה לזמן ממושך ,כך השואל ישאל יותר ויותר עד לקבלת תשובה עינינית ומספקת כמו בכל איגוד ועמותה בישראל זו זכותינו לשאול.