הודעה חשובה לגולשי הפורום,

הודעה חשובה לגולשי הפורום,

גדולי העולם בקיק-בוקס - בפורום אומנויות לחימה בזירה!!! החל מיום שישי הקרוב ובכל סופשבוע,ניתן יהיה להפנות שאלות לאחד והיחיד בעולם הקיק-בוקס - בני "הסילון" אורקידז!! הנושא סוכם בשיחה טלפונית שקיימתי אתמול עם נציג האיגוד הישראלי לקיק-בוקס,בארה"ב,מר אראל סטודניק. וזאת רק ההתחלה,צפו להפתעות נוספות מטעם האיגוד בתקופה הקרובה. שלכם בפורום, אורי צבי, יו"ר האיגוד הישראלי לקיק-בוקס

אורי צבי - כל הכבוד!!!../images/Emo45.gif

לא לפספס ולרשום שאלות לבני "הסילון" אורקידס!!! הזדמנות נהדרת להכיר את האיש ולקבל תשובות מקצועיות... יניב

אפשר גם וגם אבל עדיף ש...

שזה יהיה באנגלית ככה תחסכו לאורי את העבודה בתרגום לבני... יניב

כדאי לדעתי לכתוב גם וגם

כדי מצד אחד לחסוך לאורי את עבודת התירגום, ומצד שני לאפשר לקוראים שפחות שולטים באנגלית להבין גם את השאלה. אותו דבר כדאי לעשות עם התשובות: לפרסם גם את התשובה המקורית באנגלית, וגם לתרגם לעברית לטובת מי שפחות שולט. בהצלחה, רן.

MikeTyson

New member
כבודדדד !!!

האבא של הקיקבוקס, האיש ש"המציא" את הספורט הזה עונה לשאלותינו. המאסטר האמיתי! תודה אורי!

לכל חברי הפורום,

פורום זה הוקם בשבילנו ולמעננו,אנשי הלחימה בזירה,ואני משתדל ואשתדל לעמוד על דיברתי ולדאוג כי פורום זה יהיה מקצועי,אמין,ואיכותי,לכן אעשה הכל למען הגולשים בפורום אשר מתעניינים,עוסקים,ואוהבים את אומנויות הלחימה בזירה. מהיכרותי הקצרה את הנפשות הפועלות בפורום,נוכחתי לדעת כי בסה"כ הנושאים בפורום אשר אשר עולים לדיון על ידכם,הגולשים הינם מעניינים ועיניניים ולחלק גדול מכם יש ידע לא מבוטל בנושא הקשור לזירה,ורובכם אף משתף את כולם בפורום עם הידע שיש לכל אחד ואחד מכם. ובאמת,התקדמותו של הפורום נזקפת לזכות כולנו,הפועלים בפורום,ואתם גולשיו הנאמנים,מעלים את המוטיבציה שלי לעשות עוד למען הפורום.ובאותה הזדמנות הרשו לי להודות לדירקטוריון החדש של האיגוד הישראלי לקיק-בוקס,על הרעיונות,העזרה,ושיתוף הפעולה בכל הקשור לקידום ענף הקיק-בוקס בכלל בארץ. בתודה לכולכם,ותמשיכו ליהנות, שלכם בפורום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי עם כל הכבוד הראוי לך

ולכלל אנשי הפורום ,ובמיוחד לך אורי צבי ,למרות כעסייך ולמרות שאלותינו הקשות,ואפילו המרגיזות ביותר ,הם לא אישיים כלל וכלל אלייך כפי שרבים חושבים ,{ כולל אתה} אני מודע לעשיה הרבה שלך בתחום אומניות הלחימה ,ואין ספק הקטן ביותר למעשייך ,אני שם לב שלא עניתם לשאלותי ומיתחמקים גם מכל מאמריו של דסקלו ,שמאמריו בנושא האיגרוף שרובם פה אוהבים ולומדים מאיש זה ,אבל כשמדובר בנושאים מורכבים כאיגוד ,אנו חשים ואני חש כאילו חרצנו גורלות או חיללנו את כבודך וכבודם של אחרים, מיקצועי ואמין ואיכותי הם כל התשובות לכל אדם ששואל כדי לדעת מה קורה בענף,,והינה עכשיו אתה אומר ומודה לדירקטריון החדש של האיגוד הישראלי לקיקבוקס ,אוקי אורי הלוואי ואנו טועים ,למה לחשוב שמחפשים מישהו {זו לא צביעות} ששואלים ,שאלה כנה ואמיתית עם יש איגוד לקיקבוקס כפי שאתה ויניב טוענים ,ואנו ראינו שלא {מבלי לזלזל או להכפיש אותך חלילה} למה אתה לא מפרסם זאת כמו האיגוד החובבני ולהשתיק אותנו לנצח, ועוד דבר אולי שאליתנו ממריצות לעשיה אולי זה גם נותן יותר מוטיבציה , כפי שקורה עם 2 הזירות כיום ,אולי הייתם רדומים בשמירה ,והערנו אותכם לעשיה ,מדוע תמיד חושבים לכיוון הרע של המטבע ,{הרי אני יודע ויכול להגיע אלייך הבייתה ובטוח שתקבל אותי בכייף ,או להיתקשר אלייך , אלו לא מילים לרכך אף אחד כך אני חושב והובטוח גם כיום . הוסיף הדיון עלה בעקבות היא הסכמתך להופיע בתחרות האליפות בתאילנדי, כולל גם לא כאורח ,זה שישבנו כדי שיחתמו על היצתרפות אלייך ולא יצא לפועל ,עם כל הצער שבדבר , בעצם מיפה יתגלגל העינין השאלות נישאלו ותשובות יתקבלו לא כנהוג באיגודים אחרים ,שמפרסמים את עצמם ,כולל כל שביב של מידע , ופה זה לא כך לצערי ,המידע חסוי ולא אמור להיות כך , לכן אני חושב שמהראוי לפרסם את כל מה שביידך למען הסדר הטוב, שים לב עם כל השאלות הקשות אין היתלאמויות אולי יש משקעים ,ואני רואה זאת שלא עונים לדסקלו ולי למעט בודדים , אין לי בעיה כלל וכלל לא לקבל תשובות מפורטות ,אבל עם זה כך אני מיצר על כך ,אני נהנה מהפורום מהכותבים ,לומד משכיל ,ומחכים יותר ויותר , כך שאין מה לעשות ,זה חיידק שנידבק , ג'רי מזרחי לימדו אותי שכל שאלה הקשה ביותר, תגיב ועל תשאיר אותה לזמן ממושך ,כך השואל ישאל יותר ויותר עד לקבלת תשובה עינינית ומספקת כמו בכל איגוד ועמותה בישראל זו זכותינו לשאול.

לאורי היקר............

כיף לדעת שיש לנו נציג של איגוד הקיק בוקס בארה"ב!!, אני סמוך ובטוח שנציגותו תניב לאיגוד פרי בשיתוף פעולה גדול בעתיד! יניב

יששששששש!! רעיון גדול

ראיתי את הסרט באתר של אורי ונדלקתי עכשיו אני יוכל לשאול אותו שאלות בלאגןןןןןן שאלות איפה כותבים? לכאן או לשרשור אחר?

lironmarko

New member
hello beny the jet

how did you felt during the fight in thailand under the ruls of muay thai ? what have you lernd from that ? how meny KO's you gave and got? why u did so meny fights? is it for money , fame , of love to the sport ? who was your strongest opponent ever ? did u afraid befor a fight and if so what r you telling yourself insude? thanx and sorry about the leng falls liron מי שיכול לתרגם את זה יותר טוב זה יהיה אחלה ...אין לי זמן.

lironmarko

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לירון מרקו../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo91.gif

תעשה העתק הדבק ותשים את השאלות בניק שלך... יניב

למעלה