הודעה חשובה לזה שמשתמש בשמי

הודעה חשובה לזה שמשתמש בשמי

מצ'וטטים יקרים, מאמן בשם אופיר נחום משתמש בכינוי שלי בכדי לפרסם את עצמו פה ולהשיג לקוחות. עבדתי אצלו בעבר, ואני מודה - אני זה שאפשרתי לו לעשות זאת מלכתחילה. אני מופתע מאד לגלות שהוא ממשיך להשתמש בכינוי זה, על אף שאיני עובד אצלו מאז חודש יוני 2005. אופיר, שני דברים יש לי לומר לך: א. תפסיק להשתמש בשם שלי, תיצור לך כינוי משלך. אתה רק מטמא את השם הזה. ב. שלא תחשוב ששכחתי: אתה עדיין חייב לי 700 ש"ח לפחות. תשלם אותם כבר! אני יודע, זה נשמע כמו טרוניות של עובד ממורמר. לא אאשים אתכם אם תחשבו כך, אני אכן ממורמר. אבל הנה שאלה עבורכם, כמאמנים: כיצד הייתם מגיבים אם אחד המאומנים שלכם היה מאבד את אמונו בכם, כמאמנים? אולי אפילו חש נבגד כתוצאה מחוסר אתיקה ומקצועיות? אופיר, אני שב וקורא לך: א. תשתמש בשם אחר. ב. תשלם לי כבר! בכבוד רב, קרדונסקי נ.ב. אני לא מאמן, אופיר אכן מאמן מוסמך מזה מספר שנים.

קרדונסקי אותו תרגיל עשית בפורטל

אלדרנט ושם זרקו אותך לכל הרוחות,פתחת פורום COACHING ומכרת סיפורים. אז כשנוח לך אתה קרדונסקי,כשבא לך אתה אופיר.די זה לא מכובד ולא מתאים כאן.

פואנקרה1 נכון

זה קרה גם שם. אגב, לא זרקו אותו לכל הרוחות. הוא ביקש ממני בתקופתו להכניס לשם מספר מאמרים (באישורו) בנושא אימון. לאחר שחדלתי לעבוד אצלו לא נכנסתי לשם יותר, וכתוצאה מכך, באמת, אותו פורום התאדה. אני לוקח מלוא האחריות על הטעויות שאני עשיתי, אך חבל שאופיר, כמאמן, לא לוקח אחריות דומה. טוב, מאחר ואיני מאמן, זוהי הודעתי האחרונה. יש לכם פורום מוצלח מאד. שתפרחו תמיד, כאן וגם בקריירה שלכם.

odedyo

New member
איש יקר

אין לי מילים לתאר עד כמה אני מבינה לליבך, גם אני עבדתי אצלו והוא לא שילם, הכאב הכי גדול שהאדם מציג עצמו כאחד שמנחה לתקשורת, להעצמה ועוד הרבה חארטהבונה, אך הוא כאדם לא הבין דבר. כשהוא חושב שהוא יכול לנצל את תמימות אנוש הבא לשתף פעולה, כל מה שמניע אותו, כיצד יוכל לנצל. כאב גדול יש בי על התנהגותו, בעיקר כי בכוונתי היתה באמת לעזור, כשהקפיץ אותי ב11 בלילה, שאחליף אותו ביום השתלמות למורים, שנערכה ביולי. וכסף איין. בצער רב משתפת כדי שלא ייפגעו אנשים תמימים נוספים. על התמימות לא נוותר.

למעלה