הודעה חשובה לחברי הפורום

24 ברבלה

New member
הודעה חשובה לחברי הפורום

הי אתם לא מכירים אותי, מעולם לא כתבתי כאן אבל אני פעילה בפורום סרטן לא לבד - בעבר הייתי חולה (היום אני בריאה) אבל מאוד פעילה בתחום הסרטן... כחלק מלימודי העבודה סוציאלית במכללת תל חי, אנחנו הסטודנטים שותפים בפרויקטים קהילתיים למען התושבים. 3 חברות לכיתה שלי מנסות להקים מערך מחודש של תמיכה לחולי הסרטן באזור אצבע הגליל, תחת האגודה למלחמה בסרטן אשר מלווה אותם לאורך הדרך. על מנת שיוכלו לספק עזרה יעילה הן בנו שאלון צרכים המיועד לאתר את חולי הסרטן בצפון ולהבין דרכם ישירות מה בעצם חסר להם במהלך היום יום, במקביל ובהקשר להתמודדותם על המחלה. מצורף לכאן, מכתב אישי המיועד להסביר את מטרת השאלון וכמו כן השאלון עצמו. נודה לכם אם תקדישו מספר דקות למלאותו (כאמור רק תושבי אצבע הגליל - ראש פינה וצפונה ממנה) ואם אתם מכירים חולים באזור זה שאינם נכנסים לפורום נשמח שתעבירו להם את התוכן הנ"ל. את השאלונים ניתן להעביר בשתי דרכים: 1. דרך משלוח בדואר – הכתובת מצורפת במכתב 2. ניתן לשמור אותו במחשב, למלאותו ולשלוח ישירות את הקובץ למייל הבא: [email protected] בשם חברותיי ובשמי, תודה על שיתוף הפעולה בתקווה שפרויקט קהילתי זה ישרת את הצורך שלשמו הוא הוקם.. בברכת החלמה מהירה לכולם נעמה

למעלה