הודעה חשובה לכווווולם

הודעה חשובה לכווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היייי כולם
סליחה שלא הייתי בפורום כל כך הרבה זמן, יש לי המווווווון שיעורים.... בכל אופן יש לי כמה הודעות:
יש לי בעיה עם המחשב שלי, הוא ישן מאוד
ברוב קונים לי מחשב חדש, וכרגע כל מני חלונות במחשב לא נפתחים לי, וקשה מאוד להיכנס אליהם אז בבקשה, בנתיים לא, לשלוח לי מסרים. ל T N T גירל, אני מצטערת לשמוע שקשה לך עם השרשור הלילי, אבל הוא בימי שישי וחופשים ב: 0:00. אבל כרעיון אפשר לעשות אותו גם בימי חול בשיה 22:00 מה דעתכם
לפני כמה ימים ראיתי תוכנית בערוץ 3 בשם "הייפ". זאת תוכנית מערכונים, צוחקים שם על כל מני סלבריטיז כמו אנג´לינה ג´ולי, מדונה, בריטני ספירס, מאריה קארי וכו´ וכו´......... היה איזשהו מערכון על עורך דין לילדים וכשהוא ניסה לפרסם את עצמו הוא אמר: "אם האולסוניות (ככה הם כתבו, אולסון) האלה מצער גידול בנות היו מקשיבות לי הן לא היו צריכות לעבוד עוד יום אחד בחיים שלהן" איזה יופי אה
אב שלי חזר מארצות הברית וקנה לי ספרים של התאומות. מזל תאומות- 5 במספר 16 המתוק- 3 במספר ספרי סרטים- להרוויח את לונדון, חופשה בשמש ושפתינו חתומות. הרפתקאות מרי קייט ואשלי- 2 במספר. מרי קייט ואשלי מארחות- מסיבת ריקודים בבית הספר. וכמובן הילה המתוקה קנתה לי את היוגרפיה הרשמית שלהן.
הלילה השרשור היומי יהיה בערך בשעה 00:30-01:00 בלילה.

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo85.gif שרההההלוששששש ../images/Emo85.gif

האני, דאדי חזר? קול..... גם לי יש את הסקול דאנס פארטיייי איזה ספר שווהההה
וול..... אני די חולה ומשועממת אס מה בתפריט היום בשרשור הלילי? נ.ב- מתי נלך לקנות ת´מחשב?

למעלה