הודעה חשובה לכולללללללםםםםםם

tallywood

New member
הודעה חשובה לכולללללללםםםםםם

דרושים אנשים בעלי מוטיבציה ואינטואיציה שיווקית כלומר כאלה שיודעים להרים פרוייקטים. בחורים ובחורות מעל גיל 18 שמוכנים להשקיע מזמנם החופשי למען הכנס השנתי שככל הנראה יהיה בחסות ערוץ 10. רק בקשות מתאימות תיענינה! ליצרת קשר אפשר דרך האי סי קיו 170396701 או באי מייל[email protected]

X-na GIRL

New member
למה רק מעל 18?

אני אישית מאוד הייתי רוצה לתרום לכנס אבל עדיין אין לי 17.

*זינה*

New member
אז ככה ../images/Emo13.gif

יש לי מוטיבציה, יש לי רעיונות, ויש לי רצון לעזור, אני מאד יצירתית (מי שמכיר יודע) אבל – אני בת 17 ושבעה ימים, כמה חבל. ויש כאן עוד הרבה כמוני, אני באמת לא מבינה מה קשור הגיל.
Kathy Rulz

חבל לי מאוד ש..

באמת חבל מאוד שאין בכלל תיאום בינינו, במיוחד לגבי פרסום עדכונים לגבי התקדמות הרמת הכנס. אם כבר אז כבר (שתדעו), ישנן 2 תוכניות- 1. התוכנית של להביא סלבס בעזרת ערוץ 10 (או בדרך אחרת)- יש פורום קטן של אנשים שעובדים עליו (שחשבתי שאני נמצא בו אבל לא קיבלתי שום טלפון לגבי עידכון, שאר החברים והחברות- שז (Cally1), טל (tallywood) ואיציק (שהשיג את הקשרים עם ערוץ 10). 2. התוכנית המקורית שלי- שאני עובד עליה כבר הרבה זמן והיא נושאת פירות גדולים ויפים. במידה והתוכנית הראשונה תתאפשר- התוכנית שלי תתבטל (אם יהיה סימן בטוח שהתוכנית הראשונה יוצאת לפועל- עד סוף חנוכה-דצמבר, אז אני אבטל באותה העת את התוכנית שלי). רק שלא יצא מצב של אי תיאום בינינו: יהיה סימן של הוצאת התוכנית הראשונה לפועל והיא לא תצא בסוף (ואז אני ממש אכעס וגם כולם כי אז לא יהיה שום כנס). בהצלחה לכולנו, עידן :)

*neta*

New member
לי מאוד חבל שאין שיתוף פעולה בין

שתי הקבוצות, אחרי הכל המטרה של שתי הקבוצות זה כנס עם כמה שיותר פיצ´רים בו. ת-ת-א-ח-ד-ו
ומי שרוצה לתרום את הכשרון שלו, הזמן והרצון לעזור, צריכים לתת לו את האפשרות לכך ולא להגביל בגלל גיל. ויהיה נחמד אם מידי פעם תזרקו לנו איזו עצם, כמו מה חדש, מה קורה..שנדע שמשהו אכן נרקם ולא סתם דיבורים

Cally1

New member
בואו נבהיר כמה דברים

עידן-אנחנו לא צריכים לרוץ אחריך עם עידכונים,אתה צריך לדעת שלכל אחד בצוות חייב להיות את הרצון לדעת מה קורה,ושלא ירוצו אחריו. וכל השאר,מצטערת שאי אפשר לתת פרטים בינתיים,אבל אנחנו בהחלט ניתן משהו ברגע שיההי לנו משהו לתת.והגיל...מצטערת,אבל זה חשוב מאד.

*זינה*

New member
אוקיי עכשיו ממש הגזמת!../images/Emo46.gif

מה זה "מצטערת אבל זה חשוב מאד"?! ומה זה "כל השאר"?! מי את חושבת שאת?? מי את שתקבעי מאיזה גיל מותר לעזור ומאיזה גיל מותר להשתתף, מי את שתקימי "צוות" ומי את שככה תמעכי רעיונות של אחרים?! בהתחלה חשבתי – בסדר, נראה מה ייצא מזה, לא חשבתי שתגזימו כ"כ עם ההתנשאות הזאת של "אתם לא בני 18 – אז עופו מכאן?! לא צריך אתכם!" לדעתי – אם היינו עובדים ביחד, ולא רק אנשים נבחרים לצוות (שנבחרו... אממ... ע"י מי?!) הכנס שהיה יוצא היה יכול להיות מדהים, בטח הרבה יותר טוב ממה שאתם חושבים שערוץ 10 יממן לכם!!! אז נכון – השגתם קשרים, השגתם אולי אפילו מימון, וזה הישג חשוב – אבל דבר אחד והכי חשוב לא השגתם – וזה את האנשים בפורום! לפחות ככה אני מרגישה, שאם אתם פועלים לבד, ומנדים אנשים שכן רוצים ויכולים לעזור, ולא משנה מה גילם, זה חבל מאד. אני לא יודעת מאיפה צץ בכלל הרעיון הזה שאתם ככה באים ותוך חודש חודשיים מרימים צוות שאף אחד לא יודע עליו (מילא אם היינו עושים בחירות בפורום) וגורמים לפילוג בפורום!!! אותי זה ממש מעצבן!!!
תעשו כנס, תביאו כוכבים, תביאו דברים מהממים – אבל תעשו את זה ביחד עם כולם, או לפחות תנו צ´אנס לכולם לבוא ולתת את החלק שלהם. אני מקווה שמשהו מכל מה שכתבתי כאן ישפיע.
Kathy Rulz

tallywood

New member
הייי הייי הייייייייי רגיעון!

ל א אל תחשבו שאנחנו לא מעוניינים בעזרה להיפך אנחנו כן זקוקים לה יכול להיות שההודעה נשמעת מתנשאת אבל בואי נחשוב בעצם למי עושים את כל הבלאגן הזה אם לא לנו אנשי הפורום- אני יודעת שזה די מעצבן גיל 18 אבל תהיי בטוחה שיש סיבה מאחורי זה ולאו דווקא אישית. אני מאד מקווה שנרגעת במעט כי הדבר האחרון שהיינו רוצים זה קרע בין חברי הפורום בבקשה תני לנו זמן ואמונה.

אני עדיין לא מבינה מה הבעיה עם הגיל

ובנתיים, לא ראיתי אף אחד מעל גיל 18 שהגיב להודעה והציע את עזרתו - כל המגיבים הם מתחת ל-18, ואם כבר ביקשתם עזרה, חבל שאתם נותנים לעניין הגיל לעצור בעדכם, וסתם לגרום לתחושת אי נעימות בפורום. אנחנו מבינים שזה חשוב, אחרת לא היינו מציעים עזרה, את לא חושבת?

gabrielle

New member
../images/Emo98.gifזינהההההההההההה

התעוררת?! * חיוך מאושר * התעורתם?!!?!!? כבר מההתחלה ראיתי מה קורה פה והגבתי בחומרה - אבל פשוט הרגשתי שאני לבד בעניין... לפחות עכשיו אני רואה שיש תמיכה לדברים שאני אומרת!!! די כבר נמאס לי לדוש בזה... זה כמו בדיסקוטקים יש סלקציה.. מי שמעל 18 הוא חשוב כזה
ואנחנו - צוציקים- אין לנו עניין בכנס של זינה בכלל...
יש לזה סיבה טל?! אולי תשתפי אותנו ותגידי לנו מ-ה הסיבה!!? כי כרגע כולנו פה בחוסר ידיעה מוחלט- את קולטת כמה זה יכול להטריף?!!? והדיבור המתנשא בכלל לא מוסיף לעניין... תפסתן גובה - ממש ג´ירפות.

gabrielle

New member
תגובה להודעה של טל שנמחקה...

כי אסור לקרוא לאנשים בשמות בפורום טלוש´- לא ידעת
בכל מיקרה, מותר לילדות להגיב נכון? המוניטין שלי זה לא מה שמדאיג אותי תאמיני לי... אני לעומתך, לא דואגת למוניטין שלי, אני לא חיה בתחרות ולא מנסה להוכיח שום דבר... אבל תסכימי איתי טל- שאם היית מסבירה את עצמך בדרך אחרת משהו בסגנון: " ערוץ 10 דורש צוות של אנשים מעל גיל 18 , אבל זה לא אומר שאתם לא יכולים לשלוח לנו עצות ורעיונות כי אנחנו לא רוצים ליצור פער בפורום ואנחנו כן רוצים לשתף אותכם" - המצב היה ניראה שונה לגמרי לא? אז, חמודה, לפני שאת קוראת לאנשים בשמות, תחשבי טוב טוב- אם לא יכולת לעשות דברים בדרך אחרת ולחשוב 3 צעדים קדימה... קבלי עצה ממישהי שכנראה, קצת יותר בוגרת במחשבה שלה ....

shiri_b

New member
בעקבות תוכן ההודעות כמה מהן

נמחקו. רק תזכרו שבסך הכל הכנס זה בשביל כל המעריצים ואם יש לכם מה להגיד תאמרו את זה בלי להעליב מישהו אישית הנה התוכן שלהן בכלליות: ההודעה של ירדן: זה הודעה חשובה לכולם אבל רק לאלה שמעל גיל 18...תסבירו לי את הקטע בדיוק? רוב האנשים כאן הם מתחת ל18 וראו את זה בשאלון הכרות, יכלתן לבדוק ולשלוח להם מסר..עדיין, אתן ממשיכות עם המסתוריות, לא אומרות מה צריך , למה , איך... שום פרטים- כי אנחנו מתחת לבני 18, אנחנו " קטינים "... אתם ממש יוצרים מצב של ריחוק בין אנשי הפורום- אולי תפתחו עוד פורום וזהו?!!? הרי כבר הקמתם צוות, זה לא כזה רחוק... הודעה של tallywood: באמת שאין לנו משהו נגדכם אם אתם מתחת לגיל 18 פשוט מאד נתבקשנו לבנות צוות מעל גיל 18. אני יודעת שהמסתוריות שאופפת את כל הנושא של הכנס די מעצבנת ואף גורמת למתחים בין מספר חברים בפורום אבללללללל. השנה אנחנו מתכננים משהו גרנדיוזי ויהיה חבל לפרסם משהו שבסוף יווכח כטעות, זה עדיין לא אומר שאי אפשר לעזור הרי כולם מוזמנים לשלוח לנו רעיונות או אפילו תכניות ונשמח להגיב לכולם אבל הצוות החוקי שיתנהל עם ערוץ 10 חייב להיות מעל גיל 18. תגובה להודעה הזאת מברודי: זה לא ציניות זה לגיטימי זה כ"כ ברור שאנשים ירגישו ככה סה"כ כולנו מעריצים וזה שנולדנו שנה אחת פחות או יותר לא אומר כלום. אני משערת שהעניין של הגיל קשור למשהוא עם ערוץ 10. והם הציבו לכם מגבלה אבל אל תבואו עם הודעות בכותרת- הודעה לכולם. יכלת להסביר קצת יותר למה רק מגיל 18 ומעלה במקום לבוא בקטע של סנוביות. (ולא שאני אומרת שאת סנוביות אבל כשאומרים לך שאתה לא יכול לקחת חלק כי אתה קטן מדי זה נשמע סנובי כשלא מסבירים למה.) בכל אופן בהצלחה ממני עם מה שזה לא יהיה. אני בחוץ.

Feministic Xena

New member
זינה צודקת לגמרי

חוצמזה, משהו גרנדיוזי לא יקרה - Lets be reallistic- ואני בטוחה שזינה וגבריאל תסכמנה איתי (ז"א תמר וירדן :), לא? ואם כבר טוב להידבק בתוכנית אחת ולאחד כוחות בשבילה הרי היא התוכנית ""הפשוטה יותר"" והלא-´גרנדיוזית´. where do i sign in? העניין של הגבלת גילאים ממש מפלג ולא לעניין. שירי- "יהיה חבל לפרסם משהו שבסוף יווכח כטעות", מאוחר מידי... לפי דעתי זה ממש מכירת אשליות מה שמונע התקדמות של בניית כנס אמיתי וממשי או אפילו לא מאפשר אחד כזה. לגבי כל העניין של הסודות והסודיות של ערוץ 10, של הגילאים (אני יודעת את הסיבה האמיתית), על התוכנית עצמה ועל המחיר המתוכנן (שאלות לפי דעתי כדאי מאוד לשאול!). אישה חכמה פעם אמרה ש´מיסתוריות אופפת´ היא לא אלא מסכה לעניינים שיש להחביא. תחשבו על זה... בבקשה אל תשאלו מי אני, לא נעים לי לדבר בניק האמיתי שלי, מה שכן אני אחת ממכן.

התוכנית שלי בכלל לא פשוטה! :)

היא בהחלט לא פשוטה, אני מוצא אותה תוכנית שכל אחד ואחת יהנו ממנה מספיק עד הכנס הבא אחריו, שנה אחריי :) לפי התוכנית שלי, מיכל עדן מעיריית תל אביב תקצה לנו מקום גדול מספיק (לא "סתם ככה"... בתנאי שההכנסות כולם ילכו להוסטל הזה שהזכרתי כבר, כמובן). הם כבר הסכימו לעזור. אם גם את רוצה לעזור אז האייסיקיו שלי הוא 113260526, בבקשה צרי קשר.. שז- היה לשתיכן את הטלפון שלי וידעתן שיש לי בעיות אינטרנט, גם עשיתן את הפגישה שלכן בחיפה (לדעתי אתן פשוט לא רוצות אותי בפורום סלבס שלכן :) מה התוכנית באמת בסוף? איזה מפורסמים יבואו? (ועד כמה גרנדיוזי אתן מתכננות?). אגב, מה קורה עם הילה? אולי היא כאן בפורום ואני פשוט לא יודע את זה? ובהזדמנות זו *שימעו נא, שימעו נא*: תיאטרון ´חמוץ-מתוק´ הלא רישמי נפתח ממש עכשיו :) בקיצור רב- מוזמנ/ת כל מי שרוצה לעזור בהרמת מופעון קטן בכנס שכולל קטע או שתיים מהביטר סוויט או כל דבר אחר- משהו שיכול להיות מגניב, מצחיק ומהנה בעת ובעונה אחת. (ולעוד פרטים אליי).

xenagalush

New member
אני המומה...

אוקיי, אני לא ראיתי את ההודעה של טלי שנמחקה אבל אני כבר ניחשתי בעצמי מה הרעיון הכללי...
אני רק רוצה לשאול באיזה עולם אתם חיים?!
למה נראה לכם שזה שאתם בני 18 ומעלה אומר שאתם יותר טובים מאיתנו?!?!
מה זאת ההתנשאות הזאת???
יש גבול לגועל לא?!?!? למה נראה לכם שאתה יכולים פשוט לבוא לפה ולדרוך על אנשים מקסימים וחכמים פה בפורום???? או בקימצור- מי נראה לכם שאתם בכלל?!?!?!?!
אפילו אם ערוץ 10 היה אומר שהם לא מוכנים לקבל לצוות מישהו מתחת לגיל 18 הייתם יכולים לתת לנו להציע רעיונות ואז להעלות אותם בפני ערוץ 10!!! כי בואו נודה בזה... לפי צורת ההתנהגות שלכם, הרכושנות הקטנוניות והקמצנות במידע הזאת, אתם לא אנשים טובים כל כך ואני לא בטוחה שאני רוצה שאתם תנהלו את הכנס בלי שום קשר לרעיונות שלכם כי קודם כל המארגנים צריכים להיות בני אדם!
אמרתם שאתם צריכים אנשים מעל גיל 18 שיודעים לפרסם ולהזיז דברים?? אף אחד לא יכול לעשות את זה בלי מינימום של כבוד ויחס לאנשים שמסביבו ואם אין לכם את התכונות האלה- תעשו כאילו!!
כי אם אתם רוצים להצליח להרים את הכנס הזה אתם צריכים את הפרט הקטן שכשתפתחו את הפה- אנשים ירצו להקשיבבב!!! ובינתיים, לא נראה לי שיהיו לכם כל כך הרבה מאזינים...
אני רוצה להזהיר אותכם רק מפני דבר אחד... והוא שאם תמשיכו ככה, הכנס יפול- למה? כי אף אחד לא ידע עליו- למה? כי זה סוד, זוכרים??
רק קצת חומר למחשבה...

למעלה