הודעה חשובה לכולם!!! H-)

אגס

New member
הודעה חשובה לכולם!!! H-)

כל מי שרוצה לדבר על מדונה וה-כ-ל מוזמן להכנס לצאט של מדונה ביום חמישי 01-7-5 בשעה 22:00 יאללה.....נפגש!!!! ביי -אגס-

MadonnaFan

New member
יש למעלה כתובת

בצבע כתום שכתוב בה: הצ`ט של פורום מדונה @מעין@ Long Live Madonna

libi k

New member
איפה???תעזרי לי!

אני לא רואה איפה זה שכתוב בדף הזה?? אני רק רואה שכתוב למעלה צ`אט וזהו אבל לא של מדונה מה לעשות עכשיו?

libi k

New member
את מתכוונת אולי.....

בתוך הצ`אט עצמו בחדר ``מדונה``? אם לא אז איפה כי אני ממש לא מבינה למה את מתכוונת אני לא רואה בדף הזה כתוב ``הצ`אט של פורום מדונה``.

אגס

New member
תסתכלי....

למעלה, רשום לצ`אט של חדר MADONNA! הוא רשום בכתום!

libi k

New member
דיי! לא רשום אצלי !!! ;-( :-( 8-(

הדבר היחיד שרשום למעלה בכתום זה לתצוגה ללא תגובות. אןף אני לא מבינה מה עושים זה פשוט לא מופיע לי

MadonnaFan

New member
לא יכול להיות.

תסתכלי מתחת לשורה הכחולה שכתוב בה ``שם מנהלת הפורום...`` נו? מצאת? @מעין@

libi k

New member
יכול.......

מיד אחרי השם שלך מופיע לי כבר כל ההודעות ואין שום דבר שכתוב``לצ`ט של מדונה``.........אוף מה לעשות????? אולי אני צריכה להוריד איזה תוכנה? גם בכל שאר הפורומים יש צ`ט.? תעזרו לי זה משגע אותי!!!!!!!

אגסית

New member
לא נורא!

זה לא כל כך נורא!!! את לא צריכה להוריד שום תוכנה....נראה לי... זה לא כזהBIG DEALֱאל תיכנסי ללחץ:)

libi k

New member
אני שמחה שצלחת לשלוח תמונה אבל

אולי תעזרי לי למצוא את הצ`ט של מדונה לעזאזל????? זה בסדר אני רגועה .......טוב לא כ``כ . למה אין לי???????????

אגסית

New member
O.K....

תראי, זה מאוד מאוד מוזר שאין לך את הכתובת הזו....(?) אבל אני מניחה שאם ניכנס מתי שהוא לצאט את זה פשוט חדר! אז אם תיכתבי חדר:מדונה את תוכלי לראות אותנו אני בטוחחה:)

למעלה