מה ניינים?
O Ofra le New member 17/6/12 #1 הודעה חשובה לכולם בשל פעילות מועטה בפורום ונטישה של גולשים, יוצא הפורום לפגרה עד להודעה חדשה.
ק קייזר סוזי New member 17/6/12 #6 אני עושה שמונים דברים במקביל 5 מיילים שאני עונה להם במקביל+חפירות מסביב והפרעות. מה איתך?
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #7 אני עושה דבר אחד, וגם בו אני מתקשה. לקלוד. מדי פעם מגניבה שלוק מהקפסיטו. תיכף אזפזפ לראות מה קורה במדינתנו האהובה (עאלק) - קייזר, הבוס שלך צריך ללקוק את בהונותייך בסוף היום. מקווה שזה מוסדר בחוזה.
אני עושה דבר אחד, וגם בו אני מתקשה. לקלוד. מדי פעם מגניבה שלוק מהקפסיטו. תיכף אזפזפ לראות מה קורה במדינתנו האהובה (עאלק) - קייזר, הבוס שלך צריך ללקוק את בהונותייך בסוף היום. מקווה שזה מוסדר בחוזה.
ק קייזר סוזי New member 17/6/12 #10 את פשוט דוחה בצורה הכי חיננית שיש אני מעדיפה שהוא ילקק בצורת מאני מזומני ולא בבהונות. זה הרבה יותר אפקטיבי ככה.
את פשוט דוחה בצורה הכי חיננית שיש אני מעדיפה שהוא ילקק בצורת מאני מזומני ולא בבהונות. זה הרבה יותר אפקטיבי ככה.
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #13 אני וולגרית סובטילית. אבל, מה אמרתי? זה מתאר בסך הכל "הכרת תודה" כפי שאת ראויה לה. מה, לא?
ק קייזר סוזי New member 17/6/12 #16 אם כבר הכרת תודה שזה יהיה המשך ישיר להתעמקות שלך מאתמול. ושתהיה שם אמבטית חלב.
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #18 חחחחחחחח על הסובוח? לא, לא. בבוקר אני מהודקת ירכיים ועם מבע עגל בעיניים.
ר רינתי77 Active member 17/6/12 #33 מה "טעים לך", מה? את רוצה להגיד לי שאת נוגת להרוות את צימאונך עם המים של האמבטיה כשאת מתרחצת? הסטיות שמתגלות פה....משהו לאקשרי....
מה "טעים לך", מה? את רוצה להגיד לי שאת נוגת להרוות את צימאונך עם המים של האמבטיה כשאת מתרחצת? הסטיות שמתגלות פה....משהו לאקשרי....
ר רינתי77 Active member 17/6/12 #36 את ה"טעות" הזאת אני יכולה להבין רק אם מדובר באמבט של שמפניה. בכל שאר המקרים הקפידי להיכנס עם מצופים.
ק קייזר סוזי New member 17/6/12 #37 אמבט של שמפניה.. וואי וואי וואי את מעלה פה הרף. מה לגבי, אמבט שוקולד בלגי?
ק קייזר סוזי New member 17/6/12 #2 שו?? פעילות מועטה זה אומר הודעה אחת ביום שבקושי מתפתחת וגם זה לא ממש. איזה גולשים נטשו כבר, כושיליראבק את מי זה מעניין.. אנחנו פה לא??
שו?? פעילות מועטה זה אומר הודעה אחת ביום שבקושי מתפתחת וגם זה לא ממש. איזה גולשים נטשו כבר, כושיליראבק את מי זה מעניין.. אנחנו פה לא??
ד דאגרוטיפ New member 17/6/12 #3 סבאח אל חיר, עופרל'ה וקייזר. לא בדיוק מבינה על מה המהומה. אבל, כרגע פקחתי את עיניי. נדמה לי שאנחנו הולכים לחוות שיא של חום היום, הצילו. תשתו ללא הפסקה, ותצמדו למזגן כמו לאינפוזיה. http://www.youtube.com/watch?v=SDTHunBmslc&feature=related
סבאח אל חיר, עופרל'ה וקייזר. לא בדיוק מבינה על מה המהומה. אבל, כרגע פקחתי את עיניי. נדמה לי שאנחנו הולכים לחוות שיא של חום היום, הצילו. תשתו ללא הפסקה, ותצמדו למזגן כמו לאינפוזיה. http://www.youtube.com/watch?v=SDTHunBmslc&feature=related