הודעה חשובה לכולם!!!

מושפעת2X

New member
הודעה חשובה לכולם!!!

לכל מי שלא יודע, מידי יום חמישי בשעה 20:30 משודרת התוכנית "לא נפסיק לשיר-כוכב נולד". בתוכנית שתשודר השבוע (הגמר הגדול) מתחרה בחורה בשם נינט טייב. היא מתמודדת נפלאה, בעלת קול מצמרר ואישיות מדהימה. אם אתם לא מכירים את קולה אתם מוזמנים להוריד את הביצוע שלה לשיר "מקיץ אל חלום" ולשמוע איזה קול מדהים יש לה. אם היא כבשה גם אתכם, אתם מוזמנים להצביע לה ביום חמישי הקרוב. ניתן להצביע בכמה דרכים: אתר קשת,מס' טלפון שיופיע על המסך במהלך התוכנית, או בהודעת sms. לנינט טייב באמת באמת מגיע להיות הכוכב הבא! וזה המקום לציין שבשבוע שעבר, בחצי הגמר שבו נינט התמודדה (וזכתה!) היא קיבלה למעלה מ259 אלף קולות...וזה כבר אומר משהו, לא?.. ביום חמישי הקרוב ההצבעה באתר "קשת" תפתח החל מהשעה 8 בבוקר.. כל משתמש יכול להצביע 250 פעם (אין צורך למלא פרטים) הצביעו בהמוניכם...

Norweign Wood

New member
חחחח...

יש לי גם חברות שפשוט שרופות על התוכנית הזאת והן השביעו אותי להצביע לה... סתומות

זה שהיא קיבלה 259 אלף קולות

אכן אומר משהו... אבל לא בטוח שכל כך לטובת הקול המצמרר שלה... אולי זה אומר משהו על הקלות שבה הקהל הישראלי מוצא לו אלילים חדשים, שלשיר הם כנראה לא ממש יודעים.

pink floydror

New member
סליחה?!?!?!?!?!

באיזה קלילות פסלת אותה פה..!!! יכול להיות שלטעמך הקול שלה לא יפה, אבל איך הפכת את הדעה שלך לעובדה מקובלת?!?!?!

בקלילות של פסילת...

מישהו חסר כשרון מוזיקלי. מדוע בן אדם שאין לו שום נסיון במוזיקה צריך לקבל את מלגת המוזיקה והפיכתו לזמר ושאר דברים? הכל גימיקים. ואני אציין שוב שזוהי דעתי האישית.

pink floydror

New member
קודם כל

הכוונה הייתה מהתחלה ליצור כוכב פופ ותו לא..ועם כמה שאולי אתה לא אוהב את ההתמסחרות הזאת, זאת הכוונה.. וחוץ מזה, אתה הלכת לכל ה15,000 שבאו להבחן ובדקת אחד אחד שאין להם כשרון מוזיקלי?!?

pink floydror

New member
אהה באמת..

כל אחד מהם הפגין במיוחד בפניך את הכשרון המוזיקלי שלו ועל פי זה שפטת?!

לא הפגין מולי אישית

אבל הפגין את כשרונו מול 20 אחוז מצופי הטלוויזיה בישראל.

נימרודל

New member
אני בכלל לא אוהבת את התכנית...

יכול להיות שהיא שרה יפה? אז מה? אני חושבת שאני שרה יפה. זה לא משנה לי. זה הכל מסחרה. זה כל כך דביק ומגעיל ומתוק שבא לי להקיא... למה שאני אבזבז שיחת טלפון על משהו דיי דבילי כזה? יופי אז זה יעזור לה להפוך ל "כוכבת" סוו וואט? נו שיהיה...

pink floydror

New member
אוףף..

זה דיי מעצבן אותי שברגע שיש טיפה אחת של מסחריות, אנשים נוטים לפסול הכל..!!!...מה?! אתם מפחדים ממה שיגידו עליכם?! שיתפסו אותכם בתור אנשים פחות איכותיים כי אתם נהנים גם מדברים לא כל כך מתוחכמים?!?!.אם הושקע בזה כסף זה לא יכול להיות טוב?!?!.. ולא, אני לא מדבר על כאלה שמדברים לקולות של סינטיזייסר וזהו.. רוב האנשים בתחרות ההיא הם גם פעילים מבחינה מוזיקלית ומנגנים והכל.. אז דיי כבר!

לא קשור לפחד שלנו

פשוט כל מה שהם יודעים לעשות זה לשיר, וגם את זה הם לא יודעים כל כך לעשות. שירי מימון- ריקוד מועדונים זה כשרון מוזיקלי? לגבי האחרים אני לא יודע, אבל לא ראיתי שהם הפגינו את כישורי נגינתם עד כה (אם הם היו כל כך טובים, בשביל מה הם צריכים את התכנית?) אני מצטער לומר, אבל פשוט אף אחד מהם הוא לא זמר בזכות.

WhiskyBar 1

New member
אני לא רואה את התוכנית

אבל אני חושבת שלכל אחד ממכם יש אמת בדבריו. בישראל אמנם לא בעיה להתפרסם,אבל גם להיות אומן זה לא קל כאן,מסיבה פשוטה שאנחנו ארץ קטנה. אנשים שמאמינים בדברים שהם עושים (מוזיקה...)ורוצים גם לאמץ את זה בתור מקצוע צריכים להקריב הרבה. הם(המתמודדים) מסוג האנשים שכנראה רוצים קודם כל שיכירו אותם ואולי אחר כך לעשות את מה שנראה להם הכי טוב בשבילהם ולקול שלהם, ואולי הם סתם רוצים פרסום, אבל מה שבטוח, לא בחרו אותם סתם כך.

pink floydror

New member
טוב..

שירי מימון זה משהו אחר..היא אני מוכן להודות שאצלה זה רק השואו..ובגלל זה אני סולד ממנה.. הפגנת הכישרון בנגינה הם הפגינו במוקדמות, כי בגמר הם צריכים לשיר, לא לנגן.. והם צריכים את התכנית בשביל ההזדמנות , לא כל אחד מקבל מענק ליצור אלבום משלו אתה יודע...מיתון

אבל אם האנשים האלה היו מוכשרים

כמו שניתן לצפות מאנשים שמדינה שלמה סובבת סביבם יותר מכמה חודשים, הם היו כותבים לעצמם כמה שירים (הם הרי מוכשרים מוזיקלית), שרים כמה שירים לאיזה מפיק, והוא בטוח היה מקבל אותם (כי הם מוכשרים)... אז זה לא נראה לי יותר מדי נכון...

pink floydror

New member
אז רגע..

לפי מה שאתה אומר, כמה שאתה יותר מצליח, אתה יותר מוכשר..צודק. יש לנו רשימה ענקית של אמנים מוצלחים וממש מוכשרים כמו סאבלימינל, בריטני ספירס, ג'סטין טימברלייק, 50 סנט, טאטו..פשוט, שיא הכישרון יש לכל אחד..

נימרודל

New member
מורן גמליאל אבל זה משהו אחר...

אני ראיתי רק את הפרקים המוקדמים של התוכנית, לפני שאפילו זכרתי את השמות של כולם, מודה... רק שם אחד זכרתי, מורן גמליאל, כי באודישן שלו הוא ניגן ושר שיר שהוא כתב והלחין. אז הוא באמת מוכשר. אבל בגלל שהוא לא הכי יפה שם, ובגלל שלא יודעת מה הוא לא עלה לגמר, וזה חבל... ונדמה לי שזה מחר... יש לו הופעה בבארבי. אז גווווווו מורן...

למעלה