הודעה חשובה לכולם

הודעה חשובה לכולם

כיוון שכולנו אוהבי מערכונים, וכולנו יודעים מצוין, לא הייתי רוצה שהפורום ייהפך לפורום חידונים, לכן אני מבקשת, בואו נתרכז בהודעות ובדיונים בנושאים שונים (פלפל נתן לנו דוגמא מצוינת לשרשור רציני) ונרכז את החידונים רק בסופי שבוע לדוגמה. לכן, מהיום והלאה אני אשרשר את כל החידונים לשרשור אחד, כך שלא יהיה לנו פורום חידוני הגששים או קיי? בכל מקרה אני מציעה שמי שרוצה לפרסם חידון שיעשה את זה נגיד בסופ"ש או בתיאום איתי, זה בסדר מבחינתכם?

Yuvalenko

New member
כאילו שיש לנו ברירה.. ../images/Emo3.gif

המילה שלך זו המילה האחרונה! אבל בעצם.. אפשר להכריע בסקרים ענינים כאלה.. וואלה, דרך דמוקרטית! אבל זו לא דמוקרטיה. טוב נראה לי שאני אפרוש, איך אומרים? "אני משוגע עם עבר פסיכי.."

Yuvalenko

New member
חחחחח..... ../images/Emo13.gif בלבלת שני מערכונים..

פינטו זה מפינטו ומלול, חסכו ואמצו ("מי? פינטו ומלול? לא מכיר אותם.. מה רוצים? חזרי שנית?? את מה לשרוף?... חזרי שנית?!?.. טוב למה את חוזרת על כל מילה פעמיים?!?!") את בלבלת עם מר ורסנו מהבנק - "אני יש לי הצעה בשבילכם.. - כן ברוך הבנק שומע.. -... ואני אביא לכם קבלה, כאילו שאני עבדתי.. אתה הבנת את זה מר נחמיאס!?" איך קוראים למערכון הזה, נו... שיש לו כמה חלקים... ואי!! שכחתי.
זה שמתחיל עם "שמעתם מה היה בחדשות של 12? -היה משו בחדשות של 12??? -איך יהיה אם עכשיו 11 וחצי..

Tomer 123

New member
קוראים לו "יום במדינה"

והוא כולל כמה מערכונים: "מתנחלים", "הקבלנים", "האינסטלטור", "שיחות ביטחון", "השליח בבנק" ו"העצומה"

Yuvalenko

New member
נכון... וואלה..... איך שכחתי..

הזמן עושה את שלו מסתבר. תודה תומר!

ת'זהר

ולא לימדו אותך שמנהל לא טועה? מקסימום הוא בודק אם השאר זוכרים היטב <גם המנהלת> אבל במקרה הזה באמת לא התבלבלתי.

Yuvalenko

New member
לא לימדו אותי האמת..

אני מנהל בתפקידי, וגמני טועה לפעמים. טעות, טעה, טועים...

Yuvalenko

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

כן! אני בנאדם! בן אנוש. בר מינן, מת הא?? לא מת, מה פתאום... סתם

shellyland

New member
../images/Emo32.gifהודעה עוד יותר חשובה (ודחופה)

התקשרי אלי דחוף!!!

למעלה