תני לי להסביר לך למה הפורום שונה
+מפעם. למרות שכל מה שיש להגיד יכול להסתכם בשלוש מילים, כי אני אצטרך לחסוך את כל השאר מחשש לכך שכל חברי הפורום יעלו עליי יסקלו אותי באבנים ויהרגו אותי במוות איטי ובייסורים. הפורום שונה מכמה סיבות. -האימה לפתוח שרשורים. כל פעם שאני חושבת על לפתוח שרשור חדש אני נתקפת בצמרמורות אני כבר רואה את ההודעה "תנצלשי כבר!!!" "לא יכולת לשרשר את זה?!" "זה לא כזה חשוובב תשרשרי!!" רצות לי בראש ומתחרטת מייד. אני בקושי נכנסת כי חצי מההודעות פה הם ספויילרים.. כאילו לא מאשימה אתכם זה פשוט יוצא ככה... וגם.. הסיבה העיקרית.. נמאס לי, ואני בטוחה שלעוד הרבה, לשמוע את כל הזיבולי שכל שלכם על זה שאסור לי לרדת על שחקן אחר. מה לעזאזל השטויות האלה??? כאילו אסורל י לומר על דולסה שהיא מכוערת... יודעים מה ?? סבבה.. הפנמתי את זה וקיבלתי את זה ב... בואנה אונדה. אבל מה. גם כשאני מנסה לומר על אנהי שהיא יפה, מפרשים את זה כאילו שאני אומרת שדולסה מכוערת. וזאת הבעיה שלכם!!! נמאס לי כבר, בכל פעם שאני מביעה דעה על אנהי, ישר אומרים לי "תגידי מה את דוחפת את האנהי שלך לכל מקום??" או משו בסגנון. ואני מעריצה של אנהי, כמו הרבההה אחרים בפורום הזה. וזו זכותי המלאה לחשוב ולומר שהיא יותר יפה מדולסה, הרבהה יותר יפה מדולסה, לפי דעתי זאת האמת!!!! אני בהייד פארק ושם כולם אוהבות אחת תשנייה ואיםן ריבים מטופשים כמו שלכם פה, שדיקלה אומרת משוו על אנהי לפי מה ששמתי לב כולכם תוקפים אותה וישר הופכים את זה כאילו היא אמרה משוו רע על דולסה... תתביישו לכם! מאז שהגעתי לפורום הזה אתם רק רבים פה על אנהי ודולסה... וכולכם מתנפלים על מי שאוהבת את אנהי, תגידו שלא.. מי שתדבר על אנהי יפה, ישר , ישר תהפכו את אותה לשונאת דולסה, ותחשבו שהיא נגד דולסה. פשוט זוועה.... גם אם עשיתם ספיישל לזוג "הכי לוהט" לאנשים יש את הזכות לאמר שאחד מהם לא לוהט , לא חתיך, כמו שדיקלה (סוכריה 16) אמרה על דייגו, אבל מה?! אתם כולכם, אבל אני רצינית שלפי איך שאני רואה זה מלא ממכם, ישר רשמתם לה "קנאית תאכלי ת'לב" כאילו מה!??! אסור להביע דיעות!? מה !? היא ירדה על דולסה!??! זכותה לאמר שהאי לא נקשרת לזוג, עוד משוו ששמתי לב, זה שאיזה אחת אמרה שדולסה זכתה באיזה פורום לזו הכי טובה.. אז דיקלה אמרה "אני לא מאמינה" אבל לא כאילו היא לא מאמינה, אלא זו צורת ביטוי, אבל כמובן כל המעריצים של דולסה המגעילים, ובאמת מגעילים, ישר "טיפשה.. לא מאמינה" וישר מצלמים לה תמסך! כאילו .. ולא רק אלייה, לכל אחת שאוהבת את אנהי, ובגלל זה אני ועוד כמה מעריצות של אנהי לא רשומים פה, אז אם למעירציי דולסה יש תחושה שאת דולסה אוהבים יותר והם מרשים לעצמם להתעלות על כולם, חח זה בגלל שהברחתם את כל השאר! אבל לא משנה..! אנהי הכי יפה שיש, ופונצ'ו גם, וכן! תאכלו ת'לב חמודים אבל הם הזוג הכי חם ברבלדה והכי יפה! ומותר לי להגיד את זה כמה שבא לי!! יש ביניהם כימייה, יש ביניהם הכל הם זוג מושלם שום דבר לא חסר להם והם מדהימים ומושלמים ועושים לי את זה בטירוף ולא מזיז לי מה כל מעריצי דולסה למיניהם יגידו, יופי!?! ונמאס כבר מכל השרשורים של ה"סולחה בין מעריצים" עלק שלכם...!! כי זה לא עוזר בגרוש!!! כל פעם שמעריצי אנהי רוצים להביע דעה ישר קופצים כל מעריצי דולסה עם כתבות וצילומי מסך וסקרים מהפורום שקובעים שדולסה יותר מוכשרת\יפה\מתאימה לפונצ'ו !!! ואם הסקרים בפורום קובעים שלאנהי אין בעריצים, זה רק בגלל שמעריצי דולסה הבריחו אותם!! ואף אחד מהמעריצים של אנהי אמר שהוא שונא את דולסה, ואם יש בי איזשהו שמץ של חוסר פירגון או חיבה לדולסה, זה רק בגלל המעריצים שלה. רק תסתכלו על עצמכם... פותחים לי שרשור לזוג רוברטה ודייגו בשביל מה?? בשביל לסחוט מחמאות מאנשים??? בשביל לפתח עוד ריב?? כאילו מה?? מה השגתם בזה?? ועכשיו כולכם תקפצו עליי ותגידו שזה לא נכון... ושכולם מעריצים של כולם..ושלכל אחד יש דעות שלו ושכולנו מכבדים את דעותיו של האחר וגם בטח תפתחו שרשור סולחה מספר מאה אלף לפורום הזה, אבל בולשיט!! המצב יישאר בדיוק כמו שהוא!! והוא לא יישתנה, לפחות לא עד שהמעריצים של דולסה יקבלו שכל להפסיק להתנהג בילדותיות ולחשוב שסקר מפורום של אתר חובבנים בטיפו ישנה את ההעדפות שלי... חה.. אז יופי, תמחקו את ההודעה הזאת, תשרפו אותה תאכלו אותה לא יודעת מה תעשו איתה..אבל אתם לא יכולים להתכחש לזה כי זאת המציאות בפורום הזה...ועוד המון חוץ ממני חושבים ככה...