הודעה חשובה לכל הישנונים למניהם!!!!

הודעה חשובה לכל הישנונים למניהם!!!!

חברה רציני תעוררו... הפורום כבר לא מה שהיה פעם
וזה ממש מאכזב!!! נו באמת!!!! איך יכול להיות שיש משחק ובקושי 7 אנשים עונים?! פעם היו עושים סקר ואחרי 10 דק' היו לפחות 30 תגובות..וזה ללא הגזמה... ועכשיו עושים משחק ואחרי 10 דק' יש בקושי 3 תגובות! פעם היה פי 10 יותר!!!! אני לא מבינה לאן כולם ברחו ואם תגידו שבאותו רגע לא כולם בפורום אוקיי אבל למה אחרי יומיים עדיין יש 3 תגובות?! כאילו הפורום לא זז הפורום יבשששששש אני מקווה שלא רק אני חושבת ככה... וסליחה שפתחתי הודעה חדשה פשוט אני חושבת שהיום זה יום טענות פתוח חחח אז ניצלתי את זה..שיתייחסו אליי!!! ולסיום שיהיה קצת טוב על הלב תמונת שלמות!!! חברה בבקשה אל תעשו בהודעה הזאת נ"ש(ניצול שרשור)

בגלל ש...

יש יותר מידי חוקים אסור ליכתוב דברים לא קשורים. אם מישהו תוקף מישהו מהסידרה (סלינה הפרה ) לדוגמא , כולם כמעט הורגים אותו. כל הזמן אתם מזיינים את השכל על השירשורים שלכם ! יאללה תנו לאנשים להתפרק זה לא צבא כמה חוקים? שיכתבו מה שבא להם כל עוד בגדר הטעם הטוב

אבל אם לא יהיו חוקים יהיה בלגן

אםלכל תמונה יפתחו הודעה חדשה ולכל מי שלא אוהבים ידיגו מכוער או משו כזה ישר המעריצים שלהם יעלבו אבל על דיברנו ויותר לא מתייחסים לזה אבל אם זה יחזור על עצמו כל פעם ימחקו הודעות ובסוף ירחיקו מהפורום!

סוכריה16

New member
אני אומרת שתרגישו חופשיים..

אתם רוצים לדבר דברו, רק לא לפתוח סתם שרשורים!

ואאלה לא יודע אתם ותיקים ממני בהרבה

תסתכלו אחורה כשהיה טוב ותיראו איזה שינויים עשיתם מאז ולפי זה תחליטו , אני באמת לא רוצה להתערב כי אני חדש וכן צריך כמה חוקים .

קודם כל ברוך הבא..

אני ישלח לך סיבות שבגללן נהינו שמרנים בחוקים בתחילת הפורום היה יותר קליל פשוט נהיו המון בעיות ובגלל שאתה לא אוהב חוקים אני יסביר לך למה בפורום זה חייבים חוקים!

פשוט אז לא מתייחסים לנושא ההודעה...

חח וזה נורא מעצבן..בשביל זה יש עוף..

TuTyBoP15

New member
ובשביל זה קיים המושג נ"ש

ניצול שרשור..כדי לא לפתוח סתם הודעה חדשה.. ולא נראה לי שאת יכולה לצפות שהפורום הזה יהיה מושלם..מספיק עם הריבים שיש לגבי השחקנים לא צריך עכשיו ריבים לגבי נצלש"ים.. שמים נ"ש
לא נורא..מתעלמים..

אני רואה למדתם את הלקח

אנשים מורן זאת אני וכל מה שאמרתי על דולסה ועל כולם ממש לא נכון פשוט רציתי להראות לכם איך לפעמיים אני מרגישה... כשאנשים פותחים סתם הודעות/מזלזלים בשחקנים/מזלזלים במעריצים/מזלזלים בסידרה ואני רואה שהצלחתי..אני מצטערת אם העלבתי מישהו זאת לא הייתה מטרה שלי..כמה פה מתנפלים עליי כל פעם שאני מעירה הערות אז רציתי ללמד אותם לקח ואני רואה שהצלחתי..אז אני מקווה שעכשיו אתם מבינים אותי ולא תעירו לי הערות מהסוג שמעירים לי בדרך כלל כשאני מעירה על משהו די חמור כמו הדברים שציינתי.. מקווה שאף אחד לא כועס עליי!! אני באמת נורא נעלבתי מהדרך גישה שלכם אליי..דיקלה שלחה לי מסר בגישה ממש טובה וביקשה ממני לא להעיר כל כך אז אין לי בעיה! רוית כשחפר"י הערת לי יפה אמרתי לך משו?! לא כי כשאומרים לי יפה בסדר אבל ההתנפלות שהיית פה ממש לא יפה..אז התנקמתי
אל תקחו אישית פשוט ממש עיצבנת אותי ואפילו קצת העלבתם אותי!

eveligne406

New member
תני לי להסביר לך למה הפורום שונה

+מפעם. למרות שכל מה שיש להגיד יכול להסתכם בשלוש מילים, כי אני אצטרך לחסוך את כל השאר מחשש לכך שכל חברי הפורום יעלו עליי יסקלו אותי באבנים ויהרגו אותי במוות איטי ובייסורים. הפורום שונה מכמה סיבות. -האימה לפתוח שרשורים. כל פעם שאני חושבת על לפתוח שרשור חדש אני נתקפת בצמרמורות אני כבר רואה את ההודעה "תנצלשי כבר!!!" "לא יכולת לשרשר את זה?!" "זה לא כזה חשוובב תשרשרי!!" רצות לי בראש ומתחרטת מייד. אני בקושי נכנסת כי חצי מההודעות פה הם ספויילרים.. כאילו לא מאשימה אתכם זה פשוט יוצא ככה... וגם.. הסיבה העיקרית.. נמאס לי, ואני בטוחה שלעוד הרבה, לשמוע את כל הזיבולי שכל שלכם על זה שאסור לי לרדת על שחקן אחר. מה לעזאזל השטויות האלה??? כאילו אסורל י לומר על דולסה שהיא מכוערת... יודעים מה ?? סבבה.. הפנמתי את זה וקיבלתי את זה ב... בואנה אונדה. אבל מה. גם כשאני מנסה לומר על אנהי שהיא יפה, מפרשים את זה כאילו שאני אומרת שדולסה מכוערת. וזאת הבעיה שלכם!!! נמאס לי כבר, בכל פעם שאני מביעה דעה על אנהי, ישר אומרים לי "תגידי מה את דוחפת את האנהי שלך לכל מקום??" או משו בסגנון. ואני מעריצה של אנהי, כמו הרבההה אחרים בפורום הזה. וזו זכותי המלאה לחשוב ולומר שהיא יותר יפה מדולסה, הרבהה יותר יפה מדולסה, לפי דעתי זאת האמת!!!! אני בהייד פארק ושם כולם אוהבות אחת תשנייה ואיםן ריבים מטופשים כמו שלכם פה, שדיקלה אומרת משוו על אנהי לפי מה ששמתי לב כולכם תוקפים אותה וישר הופכים את זה כאילו היא אמרה משוו רע על דולסה... תתביישו לכם! מאז שהגעתי לפורום הזה אתם רק רבים פה על אנהי ודולסה... וכולכם מתנפלים על מי שאוהבת את אנהי, תגידו שלא.. מי שתדבר על אנהי יפה, ישר , ישר תהפכו את אותה לשונאת דולסה, ותחשבו שהיא נגד דולסה. פשוט זוועה.... גם אם עשיתם ספיישל לזוג "הכי לוהט" לאנשים יש את הזכות לאמר שאחד מהם לא לוהט , לא חתיך, כמו שדיקלה (סוכריה 16) אמרה על דייגו, אבל מה?! אתם כולכם, אבל אני רצינית שלפי איך שאני רואה זה מלא ממכם, ישר רשמתם לה "קנאית תאכלי ת'לב" כאילו מה!??! אסור להביע דיעות!? מה !? היא ירדה על דולסה!??! זכותה לאמר שהאי לא נקשרת לזוג, עוד משוו ששמתי לב, זה שאיזה אחת אמרה שדולסה זכתה באיזה פורום לזו הכי טובה.. אז דיקלה אמרה "אני לא מאמינה" אבל לא כאילו היא לא מאמינה, אלא זו צורת ביטוי, אבל כמובן כל המעריצים של דולסה המגעילים, ובאמת מגעילים, ישר "טיפשה.. לא מאמינה" וישר מצלמים לה תמסך! כאילו .. ולא רק אלייה, לכל אחת שאוהבת את אנהי, ובגלל זה אני ועוד כמה מעריצות של אנהי לא רשומים פה, אז אם למעירציי דולסה יש תחושה שאת דולסה אוהבים יותר והם מרשים לעצמם להתעלות על כולם, חח זה בגלל שהברחתם את כל השאר! אבל לא משנה..! אנהי הכי יפה שיש, ופונצ'ו גם, וכן! תאכלו ת'לב חמודים אבל הם הזוג הכי חם ברבלדה והכי יפה! ומותר לי להגיד את זה כמה שבא לי!! יש ביניהם כימייה, יש ביניהם הכל הם זוג מושלם שום דבר לא חסר להם והם מדהימים ומושלמים ועושים לי את זה בטירוף ולא מזיז לי מה כל מעריצי דולסה למיניהם יגידו, יופי!?! ונמאס כבר מכל השרשורים של ה"סולחה בין מעריצים" עלק שלכם...!! כי זה לא עוזר בגרוש!!! כל פעם שמעריצי אנהי רוצים להביע דעה ישר קופצים כל מעריצי דולסה עם כתבות וצילומי מסך וסקרים מהפורום שקובעים שדולסה יותר מוכשרת\יפה\מתאימה לפונצ'ו !!! ואם הסקרים בפורום קובעים שלאנהי אין בעריצים, זה רק בגלל שמעריצי דולסה הבריחו אותם!! ואף אחד מהמעריצים של אנהי אמר שהוא שונא את דולסה, ואם יש בי איזשהו שמץ של חוסר פירגון או חיבה לדולסה, זה רק בגלל המעריצים שלה. רק תסתכלו על עצמכם... פותחים לי שרשור לזוג רוברטה ודייגו בשביל מה?? בשביל לסחוט מחמאות מאנשים??? בשביל לפתח עוד ריב?? כאילו מה?? מה השגתם בזה?? ועכשיו כולכם תקפצו עליי ותגידו שזה לא נכון... ושכולם מעריצים של כולם..ושלכל אחד יש דעות שלו ושכולנו מכבדים את דעותיו של האחר וגם בטח תפתחו שרשור סולחה מספר מאה אלף לפורום הזה, אבל בולשיט!! המצב יישאר בדיוק כמו שהוא!! והוא לא יישתנה, לפחות לא עד שהמעריצים של דולסה יקבלו שכל להפסיק להתנהג בילדותיות ולחשוב שסקר מפורום של אתר חובבנים בטיפו ישנה את ההעדפות שלי... חה.. אז יופי, תמחקו את ההודעה הזאת, תשרפו אותה תאכלו אותה לא יודעת מה תעשו איתה..אבל אתם לא יכולים להתכחש לזה כי זאת המציאות בפורום הזה...ועוד המון חוץ ממני חושבים ככה...

מאמי פשוט לא הייתי מסוגלת לקרוא הכל

אבל לפי מה שהבנתי מההתחלה הבנתי אותך לדעתי כדי לא להגיב יותר להוןדעות האלו לתת להן לרדת ולפתוח דף חדש בפורום וננשה להנות!!!!! אני מקווה שכולם מסכימים איתי..בנתיים בואו ניתן להודעות האלו לרדת!

סוכריה16

New member
../images/Emo45.gif

לדעתי זה נכון.. וכמו שהיא מרגישה גם אני מרגישה.. שאתם הוםכים כל דבר לריב... ישר מתעצבנים וכל פעם שיש שרשור לאנהי אתם עושים דברים של דולסה וזה נכון, חסר פה גיבוד, ואני בהייד פארק כבר שנה ובחיים לא רבנו שם , דולסה או אנהי, היו רק ריבי פונצ'ו או אהרון והם אף פעם לךא התפתחו ליותר מידי רצינים. ופה אנשיפם מגזימים.

וואו עכשיו קראתי הכל!

אמא איזה נאום ואיזה עצבים!!! מה קרה מאמי מבינה אוקיי...אבל את לא יכולה להפחית מדגולסה בגלל המעריצים שלה סתכלי גם אני מעדיפה את אנהי אבל מה לעשות יש גם מעריצי דולסה ומה עכדיו לא נוכל לפתוח ספיישל בלי שמישהו יאמר מילה רעה?! ולא נכון הסולחה אני חושבת יעזור... ונראה אני אומרת שכדי שנפתח דף חדש ונראה מה יהיה... אני מקווה שזה יעזור! דף חדש בלי ריבים בלי העלבות מעריצים ובלי התנפלויות... אני מודה שגם אני הגזמתי עם ההערותל שלי ולמדתי לקח וגם לימדתי לקח חחח ואני מקווה שהכל תם ונשלם ולא יחזור על עצמו! אני מבקשת בכל לשון של בקשה שמעריצתי דולסה לא יעליבו את אנהי ומעריציה ולהפך... אני מקווה שהכל מובן ומסודר נםפתח דף חדש ונקווה שנחזיר את הפורום למה שהוא היה פעם! בע"ה

r a n e e

New member
מי מהמעריצים\ת של דולסה הכי נורמלי\

נכי נורמלי\ת פה בפורום רק מעריצים של אנהי שיענו

שמעו זה ממש לא לעניין

אמרנו שנותנים לשרשור הזה לטבוע בין ההודעות לא?! אני בכוונה מקפיצה עכשיו מלא הודעות בבקשה לא להגיב לפה יותר!

eveligne406

New member
אבל למה לקבור את זה???

במקום לפתור את זה פעם אחת ולתמיד???? שכל אחד יוציא עליי כל מה שבא לו...סבבה?? כמו שאני הוצאתי על מעריצי דולסה... יאלה די נו... תנו פעם אחת לעשות את זה כמו שצריך.

למעלה