הודעה חשובה לכל המטיילים!!

bubble boy

New member
הודעה חשובה לכל המטיילים!!

אז חשוב שתדעו שהחברה להגנת הטבע יצאה במבצע "טרייד אין" על מפות סימון שבילים ישנות. אז כל מי שיש לו מפות ישנות ולא מעודכנות יכול להחזירן לחנות החברה בת"א (רח' השפלה) ולקנות תמורתן מפות חדשות בהנחה משמעותית!!! תמורת מפה ישנה (לא מנויילנת ) תוכלו לקבל מפה חדשה לא מנויילנת ב35 ש"ח בלבד (60 ש"ח מחיר רגיל) או מפה מנויילנת תמורת 50 ש"ח (80 ש"ח מחיר רגיל) - שווה ביותר!! תמורת מפות מנויילנות שיוחזרו ההנחה אף גדולה יותר (אני לא החזרתי אף מנויילנת כך שאני לא יודע כמה בדיוק). בכל אופן רוצו לקנות - יש שם כמויות גדולות של כל המפות בארץ - אך ליתר ביטחון אפשר לצלצל ולבדוק אם המפה שרציתם לא אזלה - 03-6388620 או 1-700-500-655 (אגב המבצע נערך גם בב"ש ,בי-ם ובחיפה - בדקו בטלפון כתובת) שחר

יורם חן

New member
לפני שמשדרגים, חשוב קודם לבדוק../images/Emo70.gif

שבמהדורה הנוכחית של מפה ספציפית, יש באמת עדכונים ביחס לזו שבידכם. קראתי איפושהוא במאמר של דני גספר, חבר בועדה לסימון שבילים, שניתן לבדוק נתון זה בטרם ההחלפה.

alonaski

New member
וואוו!!! ../images/Emo45.gif תודה שחר על העדכון!

אחלה דיל!! אחלה מבצע!

thebijo

New member
אתם באמת חושבים שזה בסדר? ../images/Emo26.gif

קודם כל , תודה על האינפורמציה. אבל אני אישית לא יכול לאמר שאני מבסוט מהתנהלות החברה בעניין המפות. אם ניקח לדוגמא את שינויי הסימון שקרו באיזור הר חורשן - פשוט באו אנשי החברה ושינו לחלוטין (הפכן לפעמים) את צבעי השבילים. המצב היה כזה שכל אדם שברשותו מפת סימון שבילים ישנה, יתבלבל ועלול גם להאבד בשבילים אלו. חלק מהשינויים נראים כל כך לא הגיוניים, שמתחיל לעלות החשש שהמניע לשינויים דחופים ומוזרים אלו אינו אידיאולוגי.. מדובר בשיקול כלכלי קר של אנשי החברה. יכול להיות שהתמנה שם איש שיווק חדש שניסה להגדיל את ההכנסות ואז עלה על רעיון גאוני
למה לא להיות כמו מיקרוסופט
בוא נחליף "גרסה" כל כמה שנים, בצורה שיהיה בלתי אפשרי להשתמש בגרסה הקודמת, וככה כל מי שמחזיק את הגרסה הקודמת יהיה חייב להחליפה. ניתן להסתכל על המצב הקיצוני, שאדם קונה סט מפות "ישנות" חודש לפני שהחליפו את המפות והסימונים.זה יעלה לו באיזור 1000 ש"ח (בערך). אז מה ? הוא אמור עכשיו, חודש אחרי, לשלם עוד 500-600 ש"ח רק כי החברה החליטה לשנות את המפות?או לחילופין, להתקע אם סט מפות בעייתי?? הערה אחרונה לסיום, אני אישית מצאתי פיתרון נהדר לעניין: לכל טיול שאני רוצה ללכת אליו, אני מדפיס מראש מפה של האיזור בטורבו CD. את המפה, אני מניילן משני הצדדים בנייר טפט דביק (קונים בכל קרביץ). אם דואגים להדפיס אותה בהגדרות מדפסת נכונות, מקבלים מפה מצויינת ומוגנת, שממוקדת בדיוק באיזור שאתה רוצה לטייל בו, לא צריך לקפל אותה 20 קיפולים עד שאתה על ה"משבצת" שלך, וכל הסיפור הזה (כולל הדפסה וכולל נייר הטפס שעולה גרושים, יוצא שקלים בודדים (אם אני זוכר נכון, שקל וקצת). מכיוון שאנחנו נוהגים לחזור למקומות הרכיבה שלנו שוב ושוב (כרמי יוסף,עופר, גלבוע וכו') - ברבות הזמן יצטבר לי אוסף מפות מדוגם ונוח זה.. נקודה למחשבה.. חג שמח

למעלה