הודעה חשובה לכל המתנדבים

איציק78

New member
הודעה חשובה לכל המתנדבים

אני מכיר הרבה חברה שבאים להתנדב הם נמצאים הרבה זמן בתחנה כגון אני מכיר מתנדב שהגיע במוצאי שבת לפתוח בסיס ויצא לפעילות הוא היה בלילה ואח"כ הצטרף למוס"ח "מוסדות חינוך" עד שעה 4 בצהרים של יום א´ ואח"כ יצא שוב פעם לשטח עד השעות הקטנות של הלילה אז חברה תדעו לכם דבר אחד אני בתור מתנדב קלאסי לשעבר לא טוב לבוא הרבה בגלל שאח"כ ימאס לכם אני אומר את זה מניסיון עבר אז חברה בוא תתרמו מזמנכם ולא הרבה שעות או שתבואו למחסום בוקר או לבוא קבוע רק ביום * משעה* עד שעה* זה הזמן שלי ותהיו מרוצים והכי חשוב לא לשכוח שיש משפחה ויש חיים בגלל שאני מכיר הרבה חברה שנמכרו למשטרה ואח"כ שיהיו צריכים מתנדבים לא היה להם חשק לבוא. אני מוכן לשמוע הערות על זה......... איציק

מתנדב

New member
זו באמת בעיה שישנם היום הרבה

מתנדבים שהם תורמים ימים ולילות, והם מגיעים לתחנה ולפעמים הם עושים 2 משמרות יחד, אפילו השוטרים עצמם כשהם עובדים לפעמים שילדי (אני מקווה שכתבתי נכון) יום למחרת הם מקבלים פגרה. אני מצד אחד מבין את המתנדבים האלו שבאים לסייע מכל הלב לתחנה אם זה במוס"ח או בתח"צ או בט"ש, או כל דבר אחר, אבל מצד שני זה בהחלט מוגזם, ואפילו המפקדי בסיסים מעירים לאותם מתנדבים ומבקשים מהם למעט בשעות הפעילות, ושלא יהיה כל מטרת חייהם בהתנדבות. ואם יש באמת מתנדב שהוא מרגיש יותר מחויבות להגיע למשמרות, עצה לי אליו שהוא יגיע פעמיים או אפי´ שלוש פעמים בשבוע, אבל להתנדב 2 משמרות רצופות?, זה אכן מוגזם, זה עניות דעתי. ובאמת כדאי לכל מתנדב לחשוב על הרעיון כפי שאתה ציינת גם שהם יעשו להם יום קבוע אם זה משמרת א´ או משמרת ב´ או משמרת ג´, שהם יהיו אם צוות קבוע, (ויש כאלו אפי´ ששומרים לעצמם ניידת מיוחדת שאתם הם יעבדו, אבל זה פרט שולי), אני בטוח שהם ירגישו בהתנדבות שלהם יותר חשק להגיע ויותר רצון, ואם אתם באמת רוצים לעזור ולתת יותר שעות, אז לאלו שיוצאים למשמרת ג´ יכולים להמשיך גם למחסום בוקר, שזה די חשוב המחסומים שעושים בבוקר.

איציק78

New member
למתנדב

אני רואה שאנחנו באותו ראש תן חיוך אמצע הלילה לך תשתה כוס קפה שחור חזק ותצחק על כל העולם אבא תרחם.................. תן חיוך אין עולם הכל דמיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איציק אוהב כל יהודי באשר הוא

עלי אוסרים לפעול יותר מארבע שעות

יומיות.. המפקדת שלי פשוט לא מרשה!!! והיא צינזרה אותי מסיור א´ + ב´ לסיור ב´ בלבד. וגם זה לארבע שעות.. (נראה מה מחר היא ´תגזור´ עלי...)

תגובה

קודם כל יש נוהלים באק"מ שמגדירים עם אתה נוער אז יש שעות מסוימות שמותר לך לפעול בחודש מעבר לכך צריך אישור מיוחד מקצין אק"מ מרחבי גם אני שהיתי נער לפני צבא היה לי אותו בעיה אז פשוט היתי מגיעה ולא נרשם יושב במשרד אז במקרה כזה יש סיכון שאן לך ביטוח אם אתא אחרי צבא אין לערכתי שום בעיה לכן עם אתה אחרי צבא אני ממליץ לך לעשות קורס יח"מ וזה מקנה לך לפעול ביחידת התנועה או בנוסף לסיור במרחב או תחנה בצמוד לשוטר אז ביי

אני לא נוער. ובכל זאת..

עוד מעט יש קורס של ית"מ עד אז נאלץ לחרוק שינים ולסבול את הקריזות של המפקדת..

איציק78

New member
אם מדברים על קורס יח"מ

אמור להפתח אם אני לא טועה חודש הבאה בראש העין

למעלה