הודעה חשובה לכל הנבחנים בבגרות

הודעה חשובה לכל הנבחנים בבגרות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דבר ראשון בשם כל העוסקים במלאכה כאן, הרבה בהצלחה לכולם בבחינת הבגרות ! הודעה חשובה (ההודעה היא בתיאום עם מנהל הפורום) : אחרי שתסתיים הבחינה, בוודאי תעלינה אצל חלק מכם שאלות רבות : איך מתחלק הניקוד בין הסעיפים ? כמה יורידו לי אם כתבתי כך ולא אחרת ? איך צריך היה לנמק סעיף מסויים ? ועוד ועוד... אני אשמח מאד לענות על כל השאלות האלה, אבל אך ורק בפורום "לימודים ושיעורי בית" ! לצערי לא אוכל בשום פנים לענות על שאלות שקשורות לבחינת הבגרות שתישאלנה כאן בפורום "מתמטיקה". אני מבקש את כל ההתייחסויות לבחינה, חוויות, החלפת דיעות ושאלות למינהן לכתוב בפורום "לימודים". מצד שני ברור, שאם יש שאלה מסויימת, שאתם חושבים שיש בה עניין מתמטי בחלק המקצועי שלה, נשמח אם תעלו אותה כאן לדיון. ושוב, אני מאחל לכולכם הרבה הצלחה, ושלא תהיו זקוקים לשום שאלה או התלבטות לאחר המבחן...
רון חשבון α•βƒ²(Δ)³+πº∑Ǿ ℓim(x→∞)ε∫¼±

../images/Emo18.gifהבהרה

קודם כל בהצלחה לכולכם בבחינות הבגרות. שנית, רציתי לחזק את ההודעה של רון, הודעות בנושא זה בפורום מתמטיקה יימחקו
- כיוון שהן אינן תואמות את נושא, מטרת ורוח הפורום ואתם מוזמנים להעלות את ההודעות בפורום לימודים ושיעורי בית, אבל אנא המנעו מלהעלות אותן כאן! זהו לא פורום בגרויות, והצפה שלו בהודעות בנושא בחינות הבגרות מונעת מחברים שמחפשים סיוע במתמטיקה לקבל תשובות! שוב תודה ובהצלחה לכולכם!

למעלה