הודעה חשובה לכל חברי הפורום!!!!!!

יניב ריז

New member
הודעה חשובה לכל חברי הפורום!!!!!!

לחברים ערב טוב! לאור אי הבנה שחלה בעקבות שמו של הפורום, הריני מבהיר מספר נקודות חשובות: 1-פורום זה אינו מהווה תחליף/מתחרה לפורום מזה"א שבהנהלת בועז דיין!!! 2-לא תתקבלנה שום הודעות אשר מכפישות את מנהלי הפורומים השונים!!! (חופש ביטוי כן,תת רמה והעלבות-לא). 3-מטרת הפורום היא לא מזג האוויר בלבד!!! אלא בעיקר אסטרונומיה ומטארולוגיה (תורת השמים), כך שבמידה ואחוז ההודעות העוסקות בנושא מזג-האוויר תהינה גבוהות- ישונה שם הפורום לאסטרונומיה בלבד (ללא מטארולוגיה). הודעה זו באה בעקבות שיחה ארוכה ביני לבין בועז דיין וכן אפרת מנהלת הפורומים. ושוב הדגש-מותר לכתוב בנושאי מזג האוויר-אך לא כחלופה לפורום מזג האוויר,ובוודאי שלא במינון הנוכחי, כמו כן הכפשות ושימוש בשפה בוטה כלפי צוות המנהלים מיותר. מאחל לכם גלישה מהנה ופוריה- שלכם ובשבילכם: יניב ריז.

בואנה אני מכבד כל אדם אבל זה נמאס

לא מספיק אני צריך לקרוא פעם בכמה ימים את הפורום המדשדש של וואלה וגם את זה של תפוז, פותחים עוד פורום? תדברו על אסטרונומיה חבר´ה, אבל אל תעבירו לפה את הדיבורים על מטאורולוגיה... רק עכשיו נודע לי על הפורום הזה ומסתבר שהפסדתי הרבה דיווחים בימים האחרונים, וזה ממש מעציב אותי.

יניב ריז

New member
הגבתי בפורום מזה"א..הכל ענין של

הגדרה!!! חברה-לא לבלבל בין מזג האוויר למטארולוגיה!!!!!! זו טעות נפוצה...

אבל זו לא טעות נפוצה שלמעלה מחצי

מהדברים שנכתבו כאן היו דיבורים על היורה ועל העננים שנכנסים וכו´. אין לי שום דבר נגדך, אני אוהב את כולכם אבל זה לא נוח!

כל אחד חופשי לכתוב היכן ומה שהוא רו

רוצה. חופש ביטוי אבל בלי גידופים והכפשות, להקפיד על תרבות דיבור, יושר והגינות. אפשר ומומלץ לכתוב כאן על מז"א אבל בעיקר בנושא מדעי כדור הארץ, החלל, גורמי השמיים, שהאטמוספירה ומז"א הם חלק מהנושא

איזה תשובה מעפנית. לא התייחסת למה

שכתבתי. לא נוח נקודה. שימו הכל מאחוריכם ובואו נכתוב כולנו במקום אחד וכולנו נפיק מכך הרבה יותר. בפועל מה שיקרה זה שיבדקו שלושה פורומים ויכתבו בשלושתם (כבר ראיתי שאתה עושה copy + paste בין שלושת הפורומים) וכולם מפסידים מזה! הנה, כתבתי מה שאני רוצה ואפילו לא גידפתי.

יניב ריז

New member
דוד בוא תהיה רגע רציונלי-

מי הם כעת משתתפי פורום זה? תשובה:חברים מפורום מזה"א. מסקנה-ברור שנושא השיחה העיקרי בהתחלה יסוב סביב מזה"א (שהוא חלק ממטארולוגיה), אך ככה זה בהתחלה-מי שמכיר =מי שנמצא. בעתיד:יגיעו חברים נוספים, נעסוק גם באסטרונומיה וגם במטארולוגיה (יהיה גם מזג האוויר אך במשקל נמוך יחסית).

למעלה