הודעה חשובה למען הסדר הטוב

יוכי68

New member
הודעה חשובה למען הסדר הטוב../images/Emo127.gif

חברים וחברות יקרים, השרשורים שלכם מאוד חשובים, כך המתכונים, התמונות והתגובות........כדי להצליח ליצור מאגר מסוים של מתכונים לרווחת כולם יש צורך בארגון ובסדר........ אם הנושא הוא חדש רצוי מאוד לפתוח הודעה חדשה ובהוספת תגובה לשרשר הודעות שקשורות להודעה הראשית בלבד. אם ברצוננו לשרשר מס' מתכונים ותמונות תמיד רצוי להגיב מההודעה הראשית כך יווצר שרשור ישר וכל המגיבים יוכלו לכוון תגובתם למקום המתאים......אחרת לא נדע בדיוק למה התכוונו. .......כל ההתחלות קשות אך אח"כ קל יותר.......
 

יוכי68

New member
הוכנסו מאמרים ראשונים - מזל טוב

בסרגל למעלה מופיעה המילה "מאמרים" בשלב זה הכנסתי את בישולי השבת שלי ובהמשך כל מתכון שיהיה כתוב באופן ברור כולל קרדיט יוכנס למאמרים לשימושכם.......תהנו.
 

cial 1

New member
בוקר טוב למהלת יוכי68 ולכולם../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

 

אילנית12

New member
יוכי |מזלטוב| השמלה הכחולה הולמת

אותך.
בחירה מוצלחת. בהצלחה בניהול
 

חנהפ

Active member
ומתכון -כעכים מזרחיים

3 כוסות קמח 1 כפית מלח 1/2 כפית א. אפיה 200גר' מחמאה 1/3 כוס שמן 1/2 כוס מים ללוש לבצק, לקרר חצי שעה במקרר ליצור גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ לפרוס לפרוסות ברוחב 1 ס"מ לגלגל כל יח' לגליל ארוך, לסגור לעיגול לטבול בביצה ואח"כ בשומשום לאפות ב-170 מעלות כ-35 דקות
 

חנהפ

Active member
וגם סינרול

סינרול - שבלול קינמון/ האוסף המתוק רכיבים: ל-12 שבלולי ג‘מבו: יצאו לי הרבה יותר,מכמות הבצק הזו. לבצק: 1 כוס (240 מ"ל) חלב פושר 2 ביצים 80 גרם חמאה, רכה מאוד ½ 4 כוסות (630 גרם) קמח 1 כפית מלח ½ כוס (100 גרם) סוכר ½ 2 כפיות (10 גרם) שמרים יבשים למלית: 80 גרם חמאה, רכה מאוד 1 כוס דחוסה (240 גרם) סוכר חום 2 כפות גדושות קינמון לזיגוג: 1 חלמון טרוף עם מעט חלב לציפוי (לא חובה): 100 גרם גבינת שמנת 60 גרם חמאה רכה ½ 1 כוסות (180 גרם) אבקת סוכר 1/2 כפית תמצית וניל קמצוץ מלח אופן הכנה: מכינים את הבצק: 1. מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה עד שמתקבל בצק קטיפתי, חלק ודביק מעט. 2. משמנים את פני הבצק בשמן (כדי למנוע היווצרות קרום), ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח (אפשר להתפיח במקרר במשך 12 שעות). 3. מניחים את הבצק על משטח מקומח ומשהים למשך 10 דקות. מרדדים למלבן בגודל 40x50 ס"מ ומורחים בחמאה. 4. מערבבים סוכר חום עם קינמון ומפזרים על החמאה. 5. מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה ופורסים ל12- פרוסות שוות. 6. משכיבים את הפרוסות בתבנית מרופדת בנייר אפיה (כך שיראו את השבלול). משאירים רווחים גדולים בין השבלולים. מתפיחים כחצי שעה, עד להכפלת הנפח. 7. מחממים תנור ל-190 מעלות. 8. מברישים את פני השבלולים בחלמון ואופים רבע שעה, עד שהם משחימים. אם רוצים לצפות את המאפים: 1. מקציפים את חומרי הציפוי במיקסר או במטרפה ידנית לתערובת חלקה ואוורירית. 2. מורחים על השבלולים לאחר האפיה, בעודם חמימים. אני ויתרתי על הציפוי כפי שאפשר לראות
 

cial 1

New member
חנה פ כך אני אוהבת הכול שופיע כמו תמיד.אצלך

יופי ותודה על המתכון וחסרת לנו פה יום טוב ומתוק לך
 
למעלה