הודעה חשובה למקוצרי קיבה

קואלה

New member
הודעה חשובה למקוצרי קיבה../images/Emo39.gif

סוף סוף יצא לאור "מדריך התזונה השלם למנותחי קיצור קיבה" מאת נירה אולנד, דיאטנית קלינית. המדריך כולל: הנחיות לתזונה המתאימה למנותחי קיצור קיבה, בתקופה שמייד אחרי הניתוח, והלאה. הנחיות לבניית תפריט אישי, באופן מאוזן ומגוון, שיעזור לכם לרזות לאורך זמן, ולשמור על ההישג. פעילות גופנית – כיצד להתחיל גם אם הכושר ירוד, למה היא חשובה, איך לבצע אותה באופן יעיל. שינויים חשובים נוספים שיש לעשות באורח החיים שלכם, על מנת להיות רזים לתמיד. עשרות מתכונים מכל הסוגים, שמותאמים במיוחד למנותחי קיצור קיבה, ויעזרו לכם לגוון את התפריט מבלי לפגוע בירידה במשקל. המדריך ניתן לרכישה דרך הדואר בלבד. מחירו, כולל דמי משלוח: 85 ש"ח. על מנת לרכוש את המדריך: 1. שלחו צ´ק (רשמו עליו "למוטב בלבד"), לפקודת נירה אולנד, על סך 85 ש"ח. 2. הוסיפו את שמכם המלא, כתובת מלאה וטלפון לבירורים. אנא כתבו אותם באופן ברור. 3. שלחו את הצ´ק והפרטים לכתובת: נירה אולנד, ת.ד. 622 , נס-ציונה , מיקוד 74106 . החוברת תישלח אליכם תוך שבועיים מיום קבלת הצ´ק. לבירורים אפשר להתקשר לנירה אולנד :214266 - 064

רוייקו

New member
ברכות להוצאת "המדריך השלם" ../images/Emo140.gif

אני שמח כיאילו נולד לפורום הבכור. זה בהחלט ספר שיכול לעזור לכל מנותח. ספר חובה ממש. בהצלחה לנירה בהפצת הספר ולמנותחים הנאה והצלחה בישום ההמלצות שבספר. רוייקו

ronnymp

New member
רוייקו - אל תמהר לשבח לפני הפרטים

חסרים המון פרטים על תוכן הספר - פירט יותר רציני בעניין
על המחברת שלו - מי היא ?
על ניסיונה המיקצועי
איפה עסקה בתחום הדיאטה - עם מקוצרי קיבה
עם איזה סוג של ניתוחי קיצור קיבה יש לה ניסיון ?
עם איזה מנתחים בתחום הזה היא בקשר ? - עם מי מהם היא עבדה ? אני חושב שכל הפרטים האלה ממש חשובים מאוד - והם חסרים . רוייקו - האם ראית את הספר בעיניך ? האם אתה מכיר את המחברת ? האם יש לך מידע נוסך - מעבר למה שנכתב כאן ? אז יללה - נא לתת הרבה יותר מידע . תודה - רוני

sure16

New member
הייתי באמצע כתיבת....

הצ´ק.אני מחכה להבהרות.חוץ מזה מה ניש..? הייתה לי הרגשה טובה בקשר לספר ,מן תחושת בטן. אולי אני אהיה שפנית הנסיון,אזמין,אקרא ואדווח לכם?זהו,החלטתי,אני שולחת את הצ´ק.
(יעני שפן..) שרה

רוייקו

New member
הספר בידי !!! ניראה רציני ומבטיח

חומר מקיף ומאלף בהחלט למנותחים הגבלת קיבה. היום ומחר אשב לקרוא אותו ואעביר לך את רשמיי. רוייקו

למעלה