הודעה חשובה למשתתפי הפורום

chayahd99

New member
הודעה חשובה למשתתפי הפורום

חברים יקרים, מטרת הקהילה הזו הוגדרה בצורה ברורה בהודעת הפתיחה. בפורום זה אין מקום לניגוחים או ליכלוכים על המחלקה. אם ברצונכם לבטא רגשות או דברים אחרים שיכולים לפגוע באנשי המחלקה (סגל או סטודנטים), השתמשו בערוצי תקשורת אחרים. אנא אל תגרמו לנו להסתכסך עם המחלקה או המרצים, אחרת עלולים לסגור אותנו
הנהלת הפורום.

tulie

New member
כמה הבהרות../images/Emo183.gif

בימים האחרונים נאלצתי למחוק כמה הודעות שעברו על כללי הבסיס של הפורום. לדעתי וכבר הסכימו איתי כמה אנשים, הפורום הוא מקום נוח להחלפת מידע בין חברי הקהילה. הקהילה הזו לא מיועדת להיות במה לניגוח אנונימי. מטרת הפורום היא לספק במה להחלפת מידע, קבצים ותמיכה בין הסטודנטים של המחלקה. מטרה שלדעתי התחלנו לממש. כדי שנמשיך לפעול במתכונת הזו נהיה חייבות לבסס כמה כללים. אחד הכללים הבולטים הוא להתחשב בכך שהכתוב בפורום פתוח לכל גולש. נא להתחשב ברגשות אחרים. ביקורת פרועה ואנונימית תעלם בצורה קוסמית. אני אשמח לשמוע את דעתכם על השינוים. פה, פנים אל פנים או במסרים האישיים.

tapuzina2001

New member
באילו נושאים אפשר להתבטא כאן??

הביקורת שלי היא לגיטימית ואם מטרת הפורום זה הוא לשאול מה היה בשיעור X ואסור לחוות דעה בכל נושא שהוא הרלוונטי מאוד מאוד למחלקה חבל מאוד לכן אבקש מהאחראיות הפורום לשלוח אלי רשימת נושאים שבהם ניתן להתבטא כמו שכתבתי בשתי ההודעות הקודמות שמחתן לי הביקורת היא לגיטימית ואם תרצו אשמח מאוד לפגוש אתכן פנים אל פנים חשבתי שפורום זה תפקידו גם אם לא תפקיד רשמי הוא להיות מעין מקשר בין המחלקה לסטודנטים שלה - אנא ממך תנסי לקבוע פגישה עם דר' שהם שלא בשעות הקבלה אם תצליחי תקבלי ממני סוכריה על מקל כי כשאני ניסתי לא הצלחתי!!! אני לא פגעתי ברגשותיו של אף מרצה או במישהו מן המחלקה - אם תבצעי סקר אזי תראי שכל מה שכתבתי הוא נכון והיגע הזמן לטפל בנושאים אלו כי כפי שכתבתי קודם לכן אני ואת ושאר הסטונדטים שלומדים במחלקה לא מקבלים את התמורה הראוייה לכספנו נ.ב 1)אם פגעתי ברגשות האחראיות על הפורום או במשהו מבין חברי הפורים עמכם הסליחה 2) הביקורת שלי היא לגיטימית ולא פרועה!! ואלו נושאים שמפריעים לכל אחד שלומד במחלקה זו ולא רק לי זוהי ביקורת המייצגת את מרבית הסטודנטים הלומדים במחלקה זו - רק שאף אחד לא מעיז להגיד אותה !!!! תפוזינה

kerenkk

New member
גב' תפוזינה היקרה שלום

לכולנו יש טרוניות על המחלקה,על הגוף האדמינסטרטיבי בבר אילן כולה,על המועצה להשכלה גבוהה, וכן על הממשלה בכלל. אנחנו באמת היינו רוצים לקבל עוד תמורת כספנו ולפעמים אנחנו לא מקבלים-אבל ככה זה!! תכנסי לפורום סטודנטים ותראי שלכולם יש תלונות. בנתיים תנסי להתמקד בדברים הכן טובים במחלקה ויש הרבה!! אם זה באמת מפריע לך תנסי ליזום משהו לבד או להצטרף לאגודת הסטודנטים ולעזור לאחייך שלא מסוגלים לעשות זאת (כמו ענבל גבריאלי),כאן בפורום זה לא המקום כי מנהלות הפורום החליטו כך,אז עד להודעה חדשה כדאי שתקבלי את ההחלטה שלהם. ד"ר שוהם לא תקבל אותך מחוץ לשעות הקבלה שלה-כי היא מנהלת את כל המחלקה מהרבה היבטים,ואת אחת מתוך 700 תלמידים שאותם היא לא יכולה לקבל מחוץ לשעות הקבלה.בשביל זה יש שעות קבלה למרות זאת הסגל האדמניסטרטיבי במחלקה מבין מקרים יוצאי דופן ומתחשב בהם. אם קשה לך לקבוע איתה שעה למה שלא תשלחי מכתב או מייל?? בכל מקרה,בהצלחה בדרכך החדשה קרן

tapuzina2001

New member
תגובה לקרן

1)מה שאני מנסה לשנות זה את המחלקה למידענות (כי אפשר גם אחרת) לא את האוניברסיטה לא את המועצה להשכלה גבוהה לא את ראש הממשלה ולא את חברי הכנסת שוב רק את הסביבה שכבר אני נמצאת מספר רב של שנים,בסביבה שלא נעים לי להגיע אליה (בניגוד לעבר).אתן לך דוגמה למשל כשמתקיימים שיעורים עם דולינסקי מאז תחילת שנת הלימודים לא היתה אפילו פעם אחת שהמעבדה תפקדה כמו שצריך תמיד יש מחשבים שלא עובדים תמיד אין תקשורת - תנחשי מה? האם את יודעת כמה פעמים פנו לעידית המרצים והסטודנטים והיא לא עושה אם זה כלום וכל הזמן הכל חוזר על עצמו? אז תגידי לי בבקשה על מה בדיוק את מדברת - אם מי אפשר לדבר? הרי המעבדה היא כלי הלימוד החשוב ביותר במחלקה ולאף אחד לא אכפת והכל חוזר על עצמו כל שנה מחדש. 2) בגלל שאצל אנשים רבים קיימת הגישה של ככה זה אין מה לעשות שום דבר לא משתנה 3) אם את אכן תלמידת המחלקה את הרי יודעת שמה שכתבתי אכן נכון 4) אני מסכימה איתך שיש גם מרצים טובים אך ההתנהגות של האנשים שעימם את באה במגע כל פעם כגון מזכירות - היחס שאת מקבלת מהן הוא יחס (במקרה הטוב) שהוא בדרך כלל מתנשא ומגעיל אם בכלל 5) לידעתך אני פניתי לראשי מחלקות שהן פי שנים יותר גדולות מהמלקה שלנו והפלא ופלא הם כן יכלו לקבוע איתי פגישה גם מעבר לשעות הקבלה דרך אגב למרות שאני לא תלמידת מחלקה. ומניין לך לדעת שלא שלחתי לה דוא"ל? אז לפני שאת תוקפת בבוטות כזו מן הראוי שתבררי איתי על מה מדובר ולא תתקפי בחזרה עוד לפני שאת יודעת במה מדובר תפוזינה

kerenkk

New member
תפוזינה חמודה

1. איך את יודעת שהיא לא עושה?אולי אין לה תקציב?אני בטוחה שזה לא מתוך זילזול.אבל אני לא יודעת. 2.העולם מחולק לאנשים שמקבלים את "זה" כי ככה זה,ולאנשים שיעשו משהו בקשר לזה.יש איזון. 3.לא רק אני יודעת מה קורה במחלקה,כולם יודעים טוב מאוד מה קורה במחלקה לטוב ולרע-סטודנטים וסגל. 4.היו פעמים שאני נתקלתי ביחס נפלא ומלבב. 5.כמו שאני לא יודעת שאת שלחת לה מייל ,כך את לא יודעת אם באמת יש לה זמן או אין לה,את יודעת היא גם בנאדם לפני שהיא מנהלת המחלקה. כל הדברים שאני אומרת כאן הם רק בשביל להראות לך את הצד שאת לא מסתכלת עליו,את הקשת הרחבה של דעותיי לגבי המחלקה אני לא אביא כאן, משום שמנהלות הפורום ביקשו שלא-ואני מכבדת את זה וחבל שאת לא. אם את רוצה אני אפגש איתך ליד הברזיה בהפסקה וננהל דיון יותר מעמיק ויותר אובייקטיבי לגבי המחלקה. ומה שמך?אנחנו מכירות? בכל מקרה אני לא רוצה להתווכח יותר באהבה קרן

g i g o

New member
הכל פתוח והכל בצורה מכובדת

רבותי, לא ניתן לקיים פורום בלא לאפשר במה חופשית. הדברים תלויים זה בזה.כל עוד הדבר מבוצע בצורה מכובדת - הכל פתוח. באם הדבר לא ייתאפשר הרי שהפורום יגווע מעצמו. למנהלות יש לומר - כי רבים מוכנים לקחת חלק בתרגיל הזה, המבוצע כחלק מקורס, כל עוד הוא ענייני ונחמד. אם הוא לא יהיה כזה אנשים לא ייכנסו אליו ואז כרתתן את הענף, היפה שבניתן. תנו לפורום הזה חיים משלו ומחקו רק כשהדבר מחוייב ע"פ חוק - כשפונים אליכם אנשים שנפגעו או כשההודעה על פניה אינה נסבלת בכל קנה מידה (ראו פסק דין של השופט אמיר מבית המשפט בכ"ס מחודש יולי 2003, מובא בכתבה של גל משה בYNET ב-17 יולי 2003). חזק ואמצו

אני מסכימה איתך בחלק של המעבדה

צריך לעשות משהו ומהר, כדי שכל המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. זה באמת מחדל של מחלקת המחשבים באוניברסיטה.

למעלה