הודעה חשובה לנתן ואיליה.

chany

New member
הודעה חשובה לנתן ואיליה.

לאור כל ההסתות שקיימות בפורום הזה בחודשיים האחרונים.המריבות הטיפשיות, הסיכסוכים ושאר הירקות ומחיקת הודעות. ולאחר שכמה מחברנו הותיקים לא כותבים בפורום. החלטנו לידנוש ואני לא לכתוב בפורום הזה לפי שעה. אני מיתפטרת מתפקידי כדודת הפורום. והופכת שוב לדודת הסחבקייה. את המפגשים שלי אני יעשה עם חברי הטובים. זה לא אומר שאם אני ולידן לא כותבים בפורום,סימן שאחנו נעלמים. תדעו איפה למצוא אותנו. הסחבקייה של חני ניפתחת רישמית. אומנם היא פתוחה די הרבה זמן. לדנוש ישדר לנו בזמנו הפנוי, עם הפינה החמה של דודה צאטוש. היה נעים להיות כאן. ביי ביי לכם חברים יקרים. מי שרוצה אותנו יודעת היכן למצוא אותנו.
אוהבים אותך קושי.

NUSH23

New member
ורק אני לא מבין על מה כל המהומה

טוב נו..תמים נשאר תמים!

שמי 17

New member
מה יש לא להבין?

האווירה מאוד לא נעימה בפורום בזמן האחרון, מה שגורם לאנשים לרצות לברוח מפה... מי שצריך להסיק מסקנות שיסיק אותן בבקשה. ומהר.

EurO

New member
בדיוק. מישהו חושב שלזלזל בנו,

שמסיתים נגדנו, ולהתווכח על כל דבר קטן זה כיף- אולי עכשיו הוא יראה איך זה לאבד חברים יקרים שכתבו בפורום במשך שנה ויותר ושתרמו המון מזמנם הפנוי למען החברים בפורום- לטובת כמה אנשים בודדים שחושבים שפורום אירוויזיון זה מגרש משחקים ביום ומועדון סקס בלילה. EurO: מרץ 2002 - יוני 2003 chany: יוני 2002 - יוני 2003 יניב סימס: 2002 - מאי 2003 מי יהיה הבא בתור

Vieira

New member
../images/Emo10.gif זה לא היה צריך להגיע למצב הזה.

לא יכול להיות שבגלל כמה טיפוסים שליליים שממשיכים להסית, לסכסך, לרכל ולשקר, אנשים חיוביים שכ"כ תורמים כמו לידן, שלא לחינם הוא נקרא היהלום של הפורום, או אילנית, שגיבשה את הפורום, אירחה, קיימה מפגשים, והתחבבה על כולם. האווירה בפורום הפכה לנוראה. מי שזוכר את השרשור על המצב בפורום שהסתיים כביכול בהתנצלויות- הכל היה טאטוא מתחת לשטיח. מתחת לפני השטח, הכל נשאר אותו דבר- ההסתות, הרכילויות והשקרים נמשכים, פשוט כי הגורם לכל אלו, עדיין קיים, וכולם יודעים היטב על מה אני מדבר. מן הראוי שמי שצריך לפקוח עיניים, יפקח אותם, ויידע לאן להפנות את האצבע- כדי שאנשים כמו לידן ואילנית לא יעזבו את הפורום, והכל פשוט ייהרס.

גלעד#

New member
מה המשמעות של "להתפטר מהפורום"?

מה זה ג'וב בתשלום? האם יש פיצוי פיטורים (כי אם כן אני אשמח, יש לי עדיין חור בכיס עוד מריגה)? אני קורא את מרבית ההודעות של חברי הפורום (משתדל לפחות) ולא נתקלתי בשום הסתות כאלו ואחרות. הבנתי שיש בעיות עם הצ'טים, פורמט לא חביב עליי באופן כללי, שבהן דמויות וירטואליות כאלו ואחרות פוגעות במי שנכנס לשם. לכן עצתי היא לשלושת חברי הפורום היקרים: להמשיך לכתוב בפורום, כי אני לפחות לא קיבלתי שום לכלוך עליכם, לא להכנס לצ'טים האלו, לקחת את הפורום ברצינות פחות תהומית אתם יודעים יש בחיים דברים אחרים - נצלו את שבוע הספר וקנו לכם איזה ספר כך שיהיו לכם עיסוקים נוספים ולא תתרגשו מכל עובר פורח כאן או שם. דודה צ'ני לא יכולה להתפטר מתפקידה, כי דודה זה אופי. ויהלום לא יכול להתפטר מיהלומותו כי לא יהיה לנו אז במי להיות גאים, וסימס לא יכול לשים פס כי צריך מישהו שיכתוב בדיחות קרש. אז רבותיי, נא להתעלות על עצמכם, אני עדיין פה וממני לא נפטרים בכזו קלות. או שכן?! :) נ.ב. למנהלי הפורום הנכבדים - בארבעת הימים האחרונים במעט הפעמים שאני נכנס לפורום (עקב תקופת מבחנים לחוצה מאוד) הפורום עולה מאוד לאט. אני חושב שמישהו מכם שינה הגדרות ונתן ליותר הודעות להטען בדף אחד והמצב הוא בלתי נסבל - לוקח המון זמן עד שהודעות חברי הפורום עולות. אבקשכם לתקן את המצב (הבעיה לא במחשב שלי בדקתי את זה בעוד שני מחשבים נוספים).

EurO

New member
לגבי החלק הראשון נדבר על זה במסנג'ר

לגבי החלק השני- בגלל שלחצי מהמנהלים מפריע מאוד שהודעות עוברות לעמוד הבא, כל ההודעות בנושא מסויים מכל השבוע האחרון משורשרים לשרשור אחד ענק. אז מן הסתם כל העלייה של הפורום תהיה איטית יותר, והאצבע תכאב מלגלול 872 ק"מ של טקסט.

יונוש ממוש

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון בנוגע לאיטיות, אבל בנושאים הטכניים האלה מדובר בתפוז. לא בנו. לאיליה ולי יש רק אפשרות לשרשר ולמחוק ועוד כמה דברים אסתתים, לא מעבר.

Noamush

New member
../images/Emo176.gifאני בהחלט מבין את לידן וצ'ני

למרות העצב שהם עוזבים את הפורום, אני בהחלט מבין אותם, כי המצב בפורום נהיה בלתי נסבל בזמן האחרון. במשך שנה היה כאן כיף, אבל בחודשיים האחרונים הכל השתנה, ומאז כבר לא נעים להכנס לפורום. חבל שמנהלי הפורום נותנים למצב הזה להמשך ומאשימים בכך את האנשים הלא נכונים, אנשים ותיקים שנכנסים יותר משנה לפורום, במקום להאשים אם מי שבאמת אשם בכל המצב. בתור מנהלי פורום הייתי מצפה מכם שתנהגן בהגיון בכל המקרה, אבל אתם ממש לא, בתגובות שלכם אתם גורמים למצב להשאר אותו דבר, ואפילו יותר גרוע, מפני שחברי פורום אהובים וותיקים עוזבים אותנו. אני פונה אליכם מנהלי הפורום, זה עוד לא מאוחר לשנות את המצב, אפשר עדיין לפתור את הבעיה בצורה הנכונה, קחו את זה לתשומת לבכם. נ.ב - בדרך כלל אני לא נוהג להתבטא בצורה כזאת, אבל המצב הבלתי נסבל בפורום גרם לי להגיד מה שאמרתי.

DAN1EL

New member
ללידן ואילנית. ולכולם.

אני גם לא רציתי שהמצב יגיע לכך. אולי חלקכם מקשרים אותי לצד מסוים, אבל לא. אני נכנסתי לפורום הזה כדי לדבר על אחד הדברים שאני אוהב. לא ידעתי שבפורום יהיו משחקי כוח ופופולריות טיפשיים. עצוב לי שהמצב הגיע לזה, כי באמת שאין לי סבלנות לריב עם אנשים. לי וללידן כנראה היה איזה "קצר בתקשורת" כי מסיבה שלא ברורה לי (או שאולי כן, ואם כן היא מאוד טיפשית), לידן רב איתי הרבה. אז מן הסתם לא תמיד נשארתי לכך אדיש , וזה כנראה עצבן אותך לידן. אז מצטער שזה הגיע למצב הזה, ואני באמת לא רוצה שתעזבו. גם אם לא תמיד היינו ביחד, תמיד הרגשתי שאתם חלק חשוב מהפורום. זה מה שרציתי להגיד.

../images/Emo24.gifאני מבין אתכם../images/Emo24.gif

אף אחד לא חייב לכתוב פה אם הוא לא רוצה. הפורום הזה הוא משפחה אחת גדולה, בין אם על דפי הפורום או בבית של דודה חני, זה לא משנה. כמו שאמר יוני, אני אישית לא ראיתי הסתות על גבי הפורום, אבל זה לא ענייני, ואם אתם חושבים שמסיתים נגדכם, זוהי זכותכם. אני לא מבין למה הנושא של ההודעה הוא :"הודעה לנתן ואיליה". אם אתם רוצים לפרוש, זאת הודעה לכל חברי הפורום. אני לא יודע אם יש פה איזשהי אצבע מאשימה אלי, אבל זאת בוודאי אשמה שאני לא יכול לקחת על עצמי. אני חושב שגם איליה לא עשה שום דבר שנועד להרגיז או לפגוע. כמו שאמרתי אתמול (או שזה היה שלשום...) לחבר יקר: "אני יודע שתשלימו, אתם אוהבים אחד את השני יותר מדי בשביל לריב. גם אם עכשיו אתם כועסים, עדיף לקחת את הלילה, ואולי את הלילה הבא, ואחריו כדי לחשוב על זה קצת ולא לקפוץ למסקנות פזיזות". כן, אתם אוהבים יותר מדי את הפורום. אני לא מאמין לכם שאתם תשארו בחוץ הרבה זמן, יהיה בסדר, אני אופטימי. אוהב אתכם מאוד. נתן

ofofofof

New member
לידן ואילנית,

אני גם מבין מאוד שלא נעים לכם כבר להיכנס לפורום הזה, ושהאווירה פה מעיקה...אני לא מרגיש ככה אבל אני יכול להבין אתכם לפי כמה הודעות שראיתי כאן, אבל כמו שאמרתי לכם היום, אל תפרשו בגלל 5 אנשים, אתם יותר מדי חשובים פה! תחשבו טוב טוב לפני שאתה מחליטים סופית... אופיר

aiz1983

New member
מה אני חושב .... ../images/Emo26.gif

טוב חבר'ה, האווירה בפורום באמת לא להיט. אבל בחיים לא הבנתי למה רוב האנשים מתעקשים להשאיר את האווירה גועלית במקום להליג ולהמשיך הלאה . אחרי הכל מיכל לא הסיתה מעולם- אם מישהו חושד שכן ומצד שני חני היא אישה מדהיצמה וחשובה לפורום, אז למה כל השטויות. אני מסכים שיש כאן הרבה פעמים מחיקת הודעות שלא לעניין (איליה איליה, מה יהיה הסוף איתך?) אבל עדיין- אפשר להתגבר על הכל. כמו שאתם רואים גם אני כבר לא כותב כמעט בפורום כי לא כל כך כיף כבר להיכנס לפה.. בכל אופן אני אוהב כאן את רוב האנשים ואני מקווה שאף אחד לא ינטוש באמת והכי חשוב- שכולנו נתבגר כבר ..

Eurogirl

New member
לידנוש וצ'נוש!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תראו, קודם כל, אני ממש לא יודעת את כל פרטי המריבות והקללות שגרמו לכם להחליט את ההחלטה. גם לא הייתי כאן כל השבת, ככה שאני בטח לא מעודכנת במה שקרה כאן. אני דיי יכולה להבין אתכם, גם אני לא הייתי רוצה להיות בפורום אם היו מקללים אותי. אבל, תחשבו אם זאת הדרך הנכונה. כי הרי גאווה של אנשים גורמת להם בד"כ לא להיתנצל, ומה שיקרה זה שסתם תפסידו מכל זה, וכל אלה שמתים עליכם (ויש ה-מ-ו-ן כאלה) יתגעגעו אליכם מאוד מאוד. לדעתי חבל לוותר ו"להיכנע" ככה. אם יש מישהו שאתם לא אוהבים, פשוט מ-ת-ע-ל-מ-י-ם ממנו, וגם חברי הסחבקייה יגנו עליכם במקרה של התקפה... בקיצור, סתם חבל. ואני בטוחה שיש פתרון לבעיה שנוצרה כאן, כי אין דבר כזה "בעייה ללא פיתרון". ונסיים בכמה מילות אהבה: לידנוש
, אתה ממוש, אתה תורם לפורום המון בזה שאתה תמיד מעלה קבצים לרשת בשביל אחרים, ובזה שאתה משדר לנו מרדיו איסלנד אונליין, ובכל המדריכים שאתה כותב, ובזה שיש לך טעם מהמם במוזיקה ובזה שאתה כ"כ נחמד. יהיה לי חבל מאוד אם תלך. צ'נוש
, את ממש בן אדם טוב ומאוד חברותית. בשתי הפעמים שהייתי אצלך אירחת אותנו מצויין עם הרבה אוכל והרבה אהבה. בזכותך בכלל התחילו כל המפגשים, ובזכותך הפורום הוא אחד המגובשים ביותר בתפוז ובכלל. יהיה לי חבל מאוד מאוד אם תפסיקי להיות הדודה שלנו ותעזבי את הפורום.

חבל.....

כשנכנסתי לפורום התקבלתי בזרועות פתוחות. הרגשתי קצת מוזר... הרי, מעטים מאוד הפורומים שמקבלים אנשים ואחד את השני בזרועות כל כך חמות. במהלך החצי שנה האחרונה ( מאז הצטרפותי לפורום), הספקתי להכיר אנשים נפלאים, חמודים, מלאי שמחה. צר לי מאוד, שחלקם כבר לא מרגישים כך. כי באמת, כמו שאמרה אורוש, אם האווירה מתחילה להעכר, רק בגלל כמה אנשים, זאת אינה סיבה לפרוש ממקום כל כך נחמד, אהוב ואוהב, כפי שכבר הספקתי להכיר. אני מאמין, שיש אנשים שרוצים לשפר את האווירה, ולדכא אותה. בכל מקום יש כאלה. האם נכנע לאנשים שמנסים להרוס אווירה טובה ונתחיל לפרוש ממקום כל כך אהוב?! אם הפורום באמת חשוב לכם, אם האנשים בפורום- רובם הכוונה, באמת חשובים לכם, אז אני מבקש מכם לחזור בכם מההצהרה, ובכך להביא איתכם גם את רמי ויניב שפרשו מסיבות שלא מובנות לי בכלל. וזה חבל לי, מאוד חבל. זה המקום היחיד דרך האינטרנט שגיבש לעצמו קבוצה כל כך טובה. אל נא נחריב גם אותו. דודו

Flendy

New member
דודו צודק

אני יחסית חדש-חודש כאן-ולמרות העימותים שהיו-אני לא חשתי בהם כאשר לידן ושותפיו קיבלו אותי בברכה ועזרו לי להקלט-אז אם הפורום חשוב לכם -לידן ושות'-אל תעזבו

© Tweety ©

New member
מה?!

אני באמת לא יודעת מה קרה פה..ולא יצא לי כמה זמן להכנס לפה וכבר רבים? אבל עצוב לי להכנס לפורום הזה ולראות שאת ולידן עוזבים.וכולם יסכימו איתי שאתם בבחינת "אבני היסוד" של הפורום. אני לא מבינה גם למה את מענישה את עצמך ואותנו בגלל אנשים חסרי חיים שמסיתים נגדכם ומפזרים את הרעל שלהם פה.. זה לא שאתם נעלמים,זה שאתם גורמים לפורום לאבד ממה שהוא. חבל לי לקרוא את ההודעה הזו-באמת אני מקווה ששנכם תחזרו בכם.

למעלה