הודעה חשובה לעובדי חברת צוות 3!

הודעה חשובה לעובדי חברת צוות 3!

הוקם וועד פעולה שמטרתו הקמת וועד עובדים ארצי לכלל עובדי החברה, על מנת לשים קץ לרמיסת זכויותנו. תמיכתו של כל עובד חשובה, אנא הצטרפו במידה והינכם עובדים בחברה, והפיצו זאת לחברים שאתם מכירים ומועסקים בחברה, תודה לכולכם מראש! http://www.kavlaoved.org.il/TofesShomrim.asp

avi1976

New member
בואו הצטרפו לעובדים שכבר הצטרפו!

ישנם מספר אנשים שמעוניינים לעשות ועד פיקטיבי ולצרף חברים להסתדרות כדי שתרוויח שוב כסף על חשבונכם!!! כמו שידוע לכם ולאחר עשרות ניסיונות של מאבטחים ושומרים ההסתדרות אינה עוזרת בדבר ורק עושקת אתכם! באמי"ל נמצאים כבר חברים מ"צוות 3" ובואו והצטרפו גם! להלן טבלת החתמת אנשים להתארגנות. טבלה זו מצורפת בקובץ PDF ואם יש קושי לפתוח את הקובץ הזה אזי ניתן להתקינו דרך הקישור. לאחר שממלאים את הטבלה יש לפקסס אותה לפקס' 03-5035327 או לשלוח לת.ד. 6268, חולון 58100. הצטרפות זו נותנת כח למאבק ולהתארגנות והגנה בסיסית! אך זוהי רק תחילת הדרך... כדי להתקדם באמת, לקבל הגנה מלאה ו/או לקבל הטבות נוספות נוכל לארגן פגישה מסודרת, להסביר ולצרפכם כחברים מן המניין. נא לאשר בבקשה בברכה ובהצלחה אבי 0542205007 אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

avi1976

New member
הפסקת התקשרות הממשלה עם חברת השמירה

דוברת משרת התמ"ת הודיעה על הפסקת התקשרות הממשלה עם חברת השמירה. החברה מעסיקה 15000 עובדים, הדבר מהווה נדבך חושב בקידום ענייני זכויות האדם בישראל. נודה לכם אם תפיצו ותפרסמו ידיעה זו, ותסייעו בנושא במסגרת עבודתך. בברכה אז בואו והצטרפו... אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל

team3workers

New member
אבי, תתבייש לך!

בפעם הראשונה בארץ יש פה ניסיון אמיתי לאגד מאבטחים של חברה ספציפית על כל אתריה, ובשום מקום לא נכתב שמדובר בחברות בהסתדרות, רק לידיעתך עמותת קו-לעובד מעניקה לנו סיוע משפטי חינם. אתה מנסה לקדם פה עניינים פרטיים שלך על חשבון מאבטחים עשוקים ושולל כל התארגנות אחרת מלבד זו שלך. אם ככה אתם עובדים אני כמאבטח בחיים לא הייתי מצטרף לארגון עם רמת מוסר כל כך נמוכה. אין פה תחרות למי יש ארגון יותר גדול, וכל מאבטח יכול לרשום עצמו באלף ואחד ארגונים אם זה מה שבא לו, זה שאתה הולך ומשמיץ את ההתארגנות הזאת רק מראה מה אתם שווים. אני קורא שוב לכל מאבטחי ועובדי צוות 3 להרשם דרך אתר קו לעובד ולהצטרף אלינו, (ואם אתם עדיין מעוניינים להצטרף גם לארגון הפקטיבי אמי"ל, זכותכם, תעשו זאת!)

avi1976

New member
אתה טועה בגדול!!!

מדוע אתה לא מזדהה? הניסיון הראשון לאגד מאבטחים ושומרים הוא של ארגון מאבטחי ישראל. לארגון הזה יש את הניסיון המרבי בהתארגנות! יש לארגון מאבטחי ישראל את אנשי המקצוע המתמחים בתחומים הרלבנטים! אני מדבר עם הוכחות מכיוון שקיימים כבר שומרים ומאבטחים רבים שחברים בארגון מאבטחי ישראל. הארגון קיים כבר למעלה מ-3 שנים. רמת המוסר של ארגון מאבטחי ישראל היא מהגבוהות של הארגונים החברתיים. ארגון מאבטחי ישראל דוגל ביושר ואמינות! אני לא אנקוב בשמות, אך בידינו הוכחות ודברים מסויימים יובאו לערכאות המתאימות בזמן המתאים! אמי"ל מנסים לארגן ולעזור למאבטחים ושומרים ורק להם במיקצועיות המרבית שניתן! ישנם ארגונים חברתיים מסויימים שמונעים סולידריות של המאבטחים והשומרים ומנסים כל פעם לפצל ולמנוע התארגנות מסיבית הן באמצעות יצירת תחרות מדומה כגון: יצירת התארגנויות מתחרות או "גניבת" לקוחות לתביעות (מצב שאינו אתי בעליל). כמו כן, חוסר ההכרות שלך עם הארגון נובע מרצון להמציא את הגלגל מחדש ולא ללמוד איך להתארגן ולא לשנות באמת! אנחנו תומכים בכל התארגנות מכל סוג ותומכים בשיתוף פעולה! משום מה ישנם כוחות חזקים, כגון הון ושלטון, קרנות שתומכות בעמותות אלה ואחרות שמנסות לבלבל את העובדים ולמנוע שינוי. לגבי התארגנות חדשה אי אפשר לעשות "יש מאין", כלומר זאת טעות לחשוב שללא תקציב מסודר תצליחו לשנות או להילחם (השאלה אם הינכם מעוניינים להילחם היא שאלה בפני עצמה). מניסיון ארגון מאבטחי ישראל כמה שמנסים להתקדם ללא תקציב, או מנסים למצוא אנשי מקצוע זולים, ככה הנזק הנגרם גדל יותר! בנוגע למנהלי אמי"ל: כל מנהלי אמי"ל השקיעו השקעה עצמית של עשרות אלפי שקלים כדי לקדם את הארגון ואת המאבטחים ואני לא מכיר כמעט אנשים שיסכימו לעשות זאת. אני אפילו לא חושב ש"קו לעובד" יוכל לארגן לכם סכום כזה! קצת מידע על אמי"ל בימים אלה, כדי שתכיר קצת את הארגון: אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל נוצר ממאבטחים ושומרים שהחליטו להתארגן על מנת לקדם ולהגן על כל המאבטחים והשומרים במדינת ישראל. כתבה אחרונה על אמי"ל הופיע בעיתון "המגזין" של אשדוד: מבוקש ע"י ח.א.ש. על קורות המאבטחים, הקב"טים והעיריה באשדוד ובין השאר על השמת שמות פיקטיביים בתלושי המשכורת! כתבה הבאה תהיה בעיתון "במחנה" - העיתון של צה"ל. מדיי פעם אנחנו מופיעים ברדיו ובטלויזיה. אנו מסתובבים בשטח ומידעים מאבטחים ושומרים על זכויותיהם. אנו עושים מדיי פעם כנסים למאבטחים. בעקבות 2 כנסים שעשינו לעובדים בחברות צוות בטחון ושירותי השומרים הם כעת בפירוק. אנו מגישים מאות תביעות בשנה נגד חברות אבטחה. בעקבות תביעות רבות נגד חברת ברק-אור גרמנו למשרד הבריאות להפסיק איתה את רוב ההתקשרויות באזור המרכז! איננו מקבלים תקציבים מקרנות אלו או אחרות וזאת מכיוון שגורמים חזקים מאוד אינם מעוניינים שנתקדם ומכיוון שכך קמנו במימון והשקעה עצמי. כולנו פועלים מתוך אידאולוגיה ועושים זאת בהתנדבות! אני אישית: בוברובסקי אבי התחלתי כמאבטח בבית חולים וולפסון ושם ניסיתי להילחם על זכויותיי וזכויות כל המאבטחים ובין השאר להקים ועד! אם הינכם מעוניינים לא ללמוד וללכת ללא ניסיון או לא לשנות אז בהצלחה...

למעלה