אתה טועה בגדול!!!
מדוע אתה לא מזדהה? הניסיון הראשון לאגד מאבטחים ושומרים הוא של ארגון מאבטחי ישראל. לארגון הזה יש את הניסיון המרבי בהתארגנות! יש לארגון מאבטחי ישראל את אנשי המקצוע המתמחים בתחומים הרלבנטים! אני מדבר עם הוכחות מכיוון שקיימים כבר שומרים ומאבטחים רבים שחברים בארגון מאבטחי ישראל. הארגון קיים כבר למעלה מ-3 שנים. רמת המוסר של ארגון מאבטחי ישראל היא מהגבוהות של הארגונים החברתיים. ארגון מאבטחי ישראל דוגל ביושר ואמינות! אני לא אנקוב בשמות, אך בידינו הוכחות ודברים מסויימים יובאו לערכאות המתאימות בזמן המתאים! אמי"ל מנסים לארגן ולעזור למאבטחים ושומרים ורק להם במיקצועיות המרבית שניתן! ישנם ארגונים חברתיים מסויימים שמונעים סולידריות של המאבטחים והשומרים ומנסים כל פעם לפצל ולמנוע התארגנות מסיבית הן באמצעות יצירת תחרות מדומה כגון: יצירת התארגנויות מתחרות או "גניבת" לקוחות לתביעות (מצב שאינו אתי בעליל). כמו כן, חוסר ההכרות שלך עם הארגון נובע מרצון להמציא את הגלגל מחדש ולא ללמוד איך להתארגן ולא לשנות באמת! אנחנו תומכים בכל התארגנות מכל סוג ותומכים בשיתוף פעולה! משום מה ישנם כוחות חזקים, כגון הון ושלטון, קרנות שתומכות בעמותות אלה ואחרות שמנסות לבלבל את העובדים ולמנוע שינוי. לגבי התארגנות חדשה אי אפשר לעשות "יש מאין", כלומר זאת טעות לחשוב שללא תקציב מסודר תצליחו לשנות או להילחם (השאלה אם הינכם מעוניינים להילחם היא שאלה בפני עצמה). מניסיון ארגון מאבטחי ישראל כמה שמנסים להתקדם ללא תקציב, או מנסים למצוא אנשי מקצוע זולים, ככה הנזק הנגרם גדל יותר! בנוגע למנהלי אמי"ל: כל מנהלי אמי"ל השקיעו השקעה עצמית של עשרות אלפי שקלים כדי לקדם את הארגון ואת המאבטחים ואני לא מכיר כמעט אנשים שיסכימו לעשות זאת. אני אפילו לא חושב ש"קו לעובד" יוכל לארגן לכם סכום כזה! קצת מידע על אמי"ל בימים אלה, כדי שתכיר קצת את הארגון: אמי"ל - ארגון מאבטחי ישראל נוצר ממאבטחים ושומרים שהחליטו להתארגן על מנת לקדם ולהגן על כל המאבטחים והשומרים במדינת ישראל. כתבה אחרונה על אמי"ל הופיע בעיתון "המגזין" של אשדוד: מבוקש ע"י ח.א.ש. על קורות המאבטחים, הקב"טים והעיריה באשדוד ובין השאר על השמת שמות פיקטיביים בתלושי המשכורת! כתבה הבאה תהיה בעיתון "במחנה" - העיתון של צה"ל. מדיי פעם אנחנו מופיעים ברדיו ובטלויזיה. אנו מסתובבים בשטח ומידעים מאבטחים ושומרים על זכויותיהם. אנו עושים מדיי פעם כנסים למאבטחים. בעקבות 2 כנסים שעשינו לעובדים בחברות צוות בטחון ושירותי השומרים הם כעת בפירוק. אנו מגישים מאות תביעות בשנה נגד חברות אבטחה. בעקבות תביעות רבות נגד חברת ברק-אור גרמנו למשרד הבריאות להפסיק איתה את רוב ההתקשרויות באזור המרכז! איננו מקבלים תקציבים מקרנות אלו או אחרות וזאת מכיוון שגורמים חזקים מאוד אינם מעוניינים שנתקדם ומכיוון שכך קמנו במימון והשקעה עצמי. כולנו פועלים מתוך אידאולוגיה ועושים זאת בהתנדבות! אני אישית: בוברובסקי אבי התחלתי כמאבטח בבית חולים וולפסון ושם ניסיתי להילחם על זכויותיי וזכויות כל המאבטחים ובין השאר להקים ועד! אם הינכם מעוניינים לא ללמוד וללכת ללא ניסיון או לא לשנות אז בהצלחה...