הודעה חשובה מאוד.. כולם נא ל'קרוא

הודעה חשובה מאוד.. כולם נא ל'קרוא

שלום לכולם! קודם כל, תרשו לי לומר לכל חולי הסרטן ולכל הקרובים לחולי סרטן- כל הכבוד לכולכם!! תחזיקו מעמד ואל תוותרו! אתם יותר חזקים מהמחלה ואתם תתגברו עליה! להרבה מאוד אנשים אכפת והרבה מאוד אנשים מוכנים ורוצים לעזור. תקבלו את העזרה, זה לא פוגע בגאווה שלכם אלא רק עוזר לכם. זה דבר ראשון. דבר שני הוא שאם מישהו כאן מאזור חיפה והקריות או בכלל מאזור הצפון- רציתי רק להודיע שיש בקרית מוצקין באמפי פארק הופעה גדולה של המון קומיקאים שכולם מופיעים בהתנדבות למען ילדים חולי סרטן. כל ההכנסות של ההופעה ללא יוצא מן הכלל הולכות לילדים חולי הסרטן. ההופעה כולה מאורגנת ע"י עמותה לילדים חולי סרטן שפתחה בפרויקט לקנות עולם עם חיוך של ילד חולה סרטן, והיא מנוהלת ע"י הורים לילדים חולי סרטן שהבריאו, נאבקים במחלה או חס וחלילה נפטרו. בכל אופן, עלות ההופעה היא 50 שקל ואני מאוד ממליץ, גם אם לא רוצים לבוא אבל יש דרך לקנות כרטיס- זו ממש מצוות לעזור! אני אישית בטוח שאני הולך, למרות שיש לי המון דברים לעשות באותו שבוע. אני מספר לכל מי שאני רק יכול על זה כי אני חושב שזה אחד מהדברים החשובים ביותר בחיים- לעזור לאחרים, ובטח ובטח לילדים שנאבקים במחלה כ"כ קשה. דרך צלחה לכולכם ללא יוצא מהכלל והחלמה מהירה מאוד! אל תיכנעו למחלה. אל תיתנו לה לנצח אתכם, נצחו אתם אותה!! תומך בכם לאורך כל הדרך. רועי.

למעלה