הודעה חשובה מאוד - כנסו

הודעה חשובה מאוד - כנסו ../images/Emo36.gif

אנשים, חג שמח קודם כל, דיברתי עם יוסי, הוא נמצא כרגע בניו יורק, בהופעות. כמה דברים: אני רוצה לדעת ב-ד-י-ו-ק מי מגיע למפגש פורום, לשרשר פה, ולא לשרשר לי אלף שרשורים מכינוי אחד, ולא להתחיל להגיב בשרשור הזה לאנשים אחרים, פשוט לכתוב שאתם באים במידה וכן. כבר מחר אני אפרסם את המיקום, כמו שאמרתי זה יהיה באיזור ירושלים. כעיקרון המפגש יהיה עם יוסי, אבל יש סיכוי גדול שיבואו כמה כוכבים מכוכב נולד 2,ניקי גולדשטיין,ועוד... אני באמת לא רוצה להרוס...בקיצור שווה ביותר, מי שיפסיד יתבעס - מילה שלי! יוסי ביקש ממני למסור לכם חג שמח לכולכם, הוא מאוד מאוד רוצה כבר להכיר אתכם, הוא מוצף באהבה בחו"ל בהופעות, מסתבר שלא רק כאן בארץ, אלא גם בקהילות היהודיות מטורפים עליו! הוא אפילו ביטל 2 הופעות ספונטניות בניו יורק, שהזמינו אותו אתמול לתאריך שנופל על המפגש, אבל הוא סירב לטובת המפגש!, אז תראו ותעריכו את זה! תעשו מאמצים! הוא ביקש ממני לבקש מכם בקשה קטנה - כל מי שבא למפגש, הוא רוצה שתכתבו לו כמה מילים על עצמכם, זה יכול להיות מכתב למי שממש רוצה לכתוב, וזה יכול להיות דף עם כמה שורות שתכתבו על עצמכם כדי שהוא יכיר יותר טוב.. אז, זהו, את הברכה והמסגור אני עושה, אל תטרחו עם כסף כי לפי מה שאני רואה קשה להזיז עניינים בקשר לכסף...ככה באינטרנט. נ.ב - אפשר להביא חברים/ות אם אתם לא רוצים לבוא לבד... חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mori17

New member
אני כנראה לא באה ../images/Emo10.gif

ותאמינו לי אני יודעת שאני מפסידה מה אפשר לעשות שי-ם זה 50 שנה ממני וגם למחרת יש מבחן גדול בספרות במילה אחת ביאוס
תהנו מי שהולך בטוח לא תתאכזבו
מורי

תאריך ושעה:

טוב חבר'ה המקום הוא: "ארומה" סניף ברחוב הלל בירושלים, בשעה 17:00 בערב. קדימה להמשיך לכתוב מי מגיע.

moranush86

New member
הוא כבר פרסם את התאריך 3/11.

יש שאלה בכלל אם אני באה?! ברוררר שכן!!!

ניר86

New member
אני נראה לי בא...אבל..

אני צריך שתגידו לי איפה זה הארומה כי אני בא באוטובוס והוא מוריד אותי בתחנה המרכזית.. זה קרוב לשם או מסובך משם להגיע ? אתם ירושלמים תסבירו לי

orianush

New member
כנסו רגע...

בגלל שיש כמה שבאים מחוץ לעיר ולא ממש מכירים את ירושלים אז אפשר להיפגש במקום שיותר מכירים ואז ללכת כולם.. או משהו כזה.. או שמישהו יסיבר להם איך להגיע.. אני לא ממש יודעת להסביר..

moranush86

New member
ניר כנס!!!

אני גם באה מהתחנה המרכזית אז נלך ביחד... כשתראה את ההודעה תשלח לי מסר אישי... יש לי בעיה עם לשלוח דואר במסרים האישיים...

יא נו אם היה חופש הייתיבטוח באה אבל

באותו יום יש לי אימון (שזה אימון לפני משחק) שהאימון מתחיל בשתיים וצצי עד 4 וזה הבעיה ש-א-ס-ו-ר לי להחמיץ את האימון (ועוד שאני הקפטנית)
נכנסתי לבאסה (די נו אני נקרעת שאני לא באה
)

orianush

New member
אני באה בטוח!

ועם חברה... כוכב נולד 2?? אה?!?! הראל מויאל?!?!? חחחח דיי איזה כייף.. שיגיע כבר!!! וחג שמח לכווולם!

היי תקשיבו

מתחנה מרכזית זה -10-15 דק' נסיעה באוטובוס! זה שטויות!,מה גם שיש מלא קווי אוטובוס שעוברים במרכז העיר. מי שיש לו בעיה שישלח לי מסר ואני אסביר לו!

ניר86

New member
כןןן סבבה....

אני כבר יסתדר ... תודה מורן בכל זאת על העזרה אבל אני כבר יסתדר

yaelala14

New member
זה יוצא בדיוק ביום ובשעה שיש לי

פיתוח קול....אבל אני אבטל אותו ויבוא למפגש!!!!!!! למעשה כבר ביטלתי...ואני ב-א-ה

לא בטוח ההורים שלי עושים לי בעיה..

קצתת...אני מקווה שאני יכול לבואא אני ממש רוצה ליראות אותכם יאפים ויאפות שליילילייייי

למעלה