הודעה חשובה מאוד לכל הגולשים בפורום

הודעה חשובה מאוד לכל הגולשים בפורום

ראשית, אני שמח מאוד שבחרתם להצטרף לפורום!! שנית, אתם חייבים לשמור על הסדר של הפורום, כלומר: 1) לפתוח הודעה חדשה - ע"י "הוספת הודעה" רק כאשר יש נושא חדש, שלא דובר מקודם 2) להשתמש מה שיותר בכפתור שמופיע בתחתית כל הודעה, "הוספת תגובה", כלומר להגיב על ההודעה הקיימת, ככל שיהיו פחות נושאים ויותר תגובות, כך הפורום יהיה נעים למראה, ובמיוחד נח לקריאה... דרך אגב, פעולת הוספת התגובה נקראת בתפוז, שרשור, כלומר ליצור שרשרת שמורכבת מהודעה אחת, ותגובות נוספות עליה... אשמח תמיד תמיד לענות על שאלות, מענות, בקשות, תשובות, דולרים ושאר ירקות, ניתן להשיג אותי במסרים או ב ICQ שבוע טוב, עומרי!

נו בסדר אבל אתה לא חייב..

אחרי כל הודעה לרשום נגיד שמים תאריך אז אתה רושם לשים בלוח הזה אבל רשמת את זה הודעה לפני וקראתי אין צורך לרשום יותר מפעם אחת אל תהיה לחוץ כל עוד זה לא משהו רציני אתה לא צריך לדאוג

yuvalr1

New member
טוב, אנחנו יודעים מה זה פורום

אני לא חושב שיש פה מישהו שלא יודע שלהוסיף תגובה זה שרשור... ואתה צודק בהחלט לגבי התגובות וההודעות הראשיות!! יותר תגובות- הודעות ראשיות רק על דברים חשובים.

yuvalr1

New member
ואם כבר- אז שאלה:

אתרי האינטרנט של שזר ובן צבי כל כך מעניינים שצריך לשים אותם בטאג ליין? אני יודע שהרבה מהאנשים פה הם משזר אבל זה עדיין פורום על כפר סבא ולא על חטיבת הביניים האהובה (או בעצם- לא?) עליכם. אני בעצמי הייתי פעם בשזר אז זה לא שיש לי משהו נגד זה. אם שמים את האתרים של שזר ובן צבי, למה לא לשים גם את של אלון, בר לב, שרת? ואת האתרים של כצנלסון, רבין וכו´...?

לגבי הטאג-ליין, ולגבי שאר החטיבות

א. כרגע 2 האצרים האלו נמצאים בטאג ליין כי אני מעונין שהטאג ליין לא יהיה "ריק" אז שמתי את האתרים האלו ב. למה רק שזר ובן-צבי, כי רק מבן צבי ילד פנה אלי ואמר לי שים את האתר בטאג ליין, ואת האתר של שזר אני יודע, כך שאלו האתרים היחדים שאני מכיר, במידה ולמישהו יש את האתרים של: אלון,שרת,בר-לב, אורט, רבין, קצלנסון, גלילי, או כל אתר שהוא חושב שצריך להיות בטאג ליין מוזמן להציע אותו פה על גבי דפי הפורום, או לפנות אלי במסר, אני מבטיח לענות....

yuvalr1

New member
אוקי.

האמת שזה קצת מטופש לדעתי לשים את זה בטאג ליין (כי את מי כבר מעניין כצנלסון?), אבל הנה- אתר הביצפר שלי: http://www.katza-ks.org.il

למעלה