הודעה חשובה מאוד

avielss

New member
הודעה חשובה מאוד

היום קיבלתי פרטים על קורס הלדינו האינטנסיבי שיתקיים בחודש אוגוסט2002 פרטים: ב 14-7-2002 יערכו מבחנים בין השעות 10:00-17:00 ברשות הלאומית לתרבות הלאדינו רחוב המלך גורג 16 כניסה ג קומה 10 ירושלים לשם קביעת שעת הראיון עליכם לשלוח את"שאלון ההרשמה לקורס להכשרת מורים ופעילים בשפת הלדינו" אם תרצו אני אוכל לצלם אותו עבורכם או לקבלו מהרשות הלאומית לתרבות הלדינו. הקורס יתקיים בין התאריכים 11-15/08/02 קורס אינטנסיבי עם לינה +3 ארוחות+כיבודים עולה 800 ש"ח (מסובסד) החדר יהיה מחולק עם בן זוג נוסף. קורס אינטנסיבי ללא לינה הכולל 3 ארוחות עוןלה 400ש"ח תלמיד שיתקבל לקורס מתחייב ללמוד יום לימודים ארוך פעם בחודש ביום חמישי 10:00-17:00 בשמל כל השנה. לפרטים אפשר לפנות לגברת דולי בורדה 02-6235995 ו02-5243068 אדם שירצה טופס יוכל לשלוח לי מייל או במסר ולתת לי כתובת או מספר פקס

avielss

New member
סקרים רבותי סקרים

העלנו סקר חדש שכותקתו "כיצד הגעתי לפורום" הסקר בא לאור גידולו המבורך של הפורום הינו רוצים לדעת כיצד כל אחד מאיתנו הגיע וכיצד ניתן לעודד יותר אנשים לבוא וזאת כדי לממש אטת מטרתו מוצהרת של הפורום "שימור שפת הלדינו"

רותי ב.

New member
מי-סקריבי פור לה-פרוגרמה די-

בית התפוצות. קן-מאס סי-סקריביו
אי-אונדה סטאן טודוס, אין אסטה אירמוזו דיאה?

RORGAD

New member
קרידה רותי

סולו יו אי טו אסטאמוס אקי? קה אפיתו דונדה אסטאן טודוס? נו סה דאספרטרון דאינדה, או קה אסטאן פאסינדו? פארא בואן קה סייגה, פור אל בית התפוצות, יו אסטו אספרנדו קה מי פרימר אינייטו סה וה נסר אנטרונוס דוס מזס, סולו דאספואס מפואדו אסקריביר, נו סה קה קנטידאר דה טיימפו וא אאסטאר אפוארה דה אל פאיס, אמה סי מה וא אאסקריביר, אי טמיין פואדי אסר קה דה מואסטרו לבורו, מוס ואן אדאר ביליאטוס בהנחה.

רותי ב.

New member
אימפרימרו קי-ונגה איל

אינייטו אין לה-אורה בואנה, אי דספואס וסַ-פנסאר פור סקריבירטי אי-אוטראס קוזאס.

RORGAD

New member
נו דמאנדס קה טנטו לו אסטו אספרנדו../images/Emo23.gif

מי איז´ו יא אס דה 36 אניוס אי סה קזו סולו אל אוטרו אניו, אי אגורה לה מוז´ר אסטה פרניאדה, אי פארא מי אס מוי דה לא גאנה פור קה אמי מפלאזה מונצ´ו קריאטוראס, ארה גננת 13 אניוס.

ארסיבידו כסיאה......../images/Emo77.gif

אי קון מזל אי מונצו´ סנדה.....אמן שהייה במזל טוב ..אמן

רותי ב.

New member
אי-א-מי מי פלאזה מונצ´ו קריאטוראס,

מי איזו אז 32, אי יא-סטה קאזאדו 2 אניוס, אי-דיינדה נו-אל חבּר די "סטאר פריניינדוס" אור די-פנסאר א-אזר קריאטורס. ל-אולטימה וס קי דימנדי א-לוס קריאוס קוואנדו מי ואנא-טרייר אינייטוס, מי דישרון, "סי-קאריס אינייטוס, אזי-לוס טו...." אי לוּ איזי.... אנסינה מי-´בן-פורת´, ....
אגורה יא-סי-סֵרו אסטה פבריקה..... (בית חרושת....
קי-סייה בואן דיאה פארא טודוס.

רשל

New member
שיהיה במזל-קון מונצ´ה סלו אי אלגריה

יו טנדו טרס (3) איניטס שיהיו בריאות, אס אונה קוזה מוי ארמוזו, הקוו דה טודוס (מאחלת לכולם)

RORGAD

New member
אנדה אסטאש טודוס מדיסקריניי../images/Emo7.gif

איפה אתם כולכם מתגעגעת מסתבר שרק אני ורותי פה, לאן נעלמתם? יאללה תנו אות חיים....

רוגרד מקרידה נו יורס...../images/Emo25.gif

אקי סטו יו יו סה אקספרס דה חצות חחח...... נו סטבה אין קאזה אגורה טורני...... אי טו אגורה בטח סטאס דורמינדו..... אמנינה אבלמוס...

למעלה