הודעה חשובה מאוד

Terorist

New member
הודעה חשובה מאוד

מזה יקוקסינלים??? מי שומע גרין דיי?!?!?!?!? אתם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עלובים! איזה חנונים!!!!!!! פששששששששששששש יא אלוהים! חננות!!!!!!!!1 אחד אחד

HandsomeDevil

New member
אני לא חושב שאתה שווה את

המאמץ של תגובה, שיכולה לפגוע בך או לשים אותך על טעותך. מעניין אותי לדעת: מה אתה שומע?

פפחחח

יא חתיכת עמה ! אנשים כמוך גורמים לי לצחוק
מי אתה שתדבר אתה נכנס לפורום של מורים והכי גאים שיש ... אז מי פה הומו ...?! אתה לא מכיר אותנו...אז תיזהר לפני שאתה אומר חננות כי יום אחד נגיע אליך הביתה... נ.ב: גריין דיי להקה שתרמה הרבה לצמיחת הפאנק להקה מעולה...וברגע שאמרת את זה ראו שאתה לא מביןכלום במוזיקה, איך אתה יכול להגיד את זה על דיסקים כמו דוקי או נימרוד או בכלל היית מת לנגן כמותם או אפילו חצי מזה..אז תישב בשקט כי אתה מדבר כמו ילד קטן שלא מבין כלום מהחיים שלו...

דווקא גרין דיי עזרו מאוד לצמיחת

הפאנק בארצות הברית, ברור שלא כמו הראמונס הקאש והסקס פיסטולס אבל גם להם יש חלק לא קטן.... וגרין דיי קוקסינלים, אני אפילו לא יודע למה אני מגיב לזה...

firerez

New member
בואנה

יא ילד מכוער טמבל הומו אל מי אתה חושב שאתה מדבר אתה בכלל מכיר מישהו כאן אז שתוק לפני שנעשה כמו שמישהו כאן אמר ונגיע לבית שלך מתישהו

חהחה אני כזה מגניב

אתם חננות ואני ערס עם טעם גרוע במוזיקה! אה אני מלך הכיתה כן כן! זה רק אני או שלאנשים מסויימים אין חיים, והוא עודד אפילו לא טורח לראות מה הגיבו לו... רק מראה לכם...

דפנה....

cool out :) זה הכל היה בצחוק...ואאמממ זה לא אשמתנו שמישו נכנס לפורום הזה כמו ילד קטן ומתחיל לצחוק על הפורום...גררר.... לפחות זה נתן קצת שמחת חיים לפורום (שמחת חיים=מילה מפגרת :)

למעלה