הודעה חשובה מאוד!!!

חן חמי

New member
הודעה חשובה מאוד!!!

לכל המעריצים שמעונינים להגיע לקסיריה בהסעה ניר ביקש, שתעשו רשימה של מי שרוצה להגיע למופע עם ההסעה מהמשרד. מי שרוצה - מוזמן להגיד לי תשם שלו, אני יכתוב לניר תרשימה ויודיע לו המחיר של ההסעה נע בין 20-30 ש"ח הלוך חזור! תפרסמו את זה בין כל המעריצים. תודיעו לי זה חשוב. ערב טוב

מושיק20

New member
חן תודה על העדכון נשמה../images/Emo23.gif

אני כבר נרשמתי
כמו בכל שנה
מומלץ לבוא בהסעה הולך שם צחוקים ברמות קשות

omribrz

New member
תרשמי אותי

עוד יש תקווה להסעה ברגע שאני ידע תשובה סופית אם יש אין הסעה אני יסע למשרד של שרית עם אחד מהורי ויקנה כרטיס וישלם לכרטיס ולהסעות

חן חמי

New member
כן אני יודעת

חחחחחח שמעתי על זה! טוב תודיעו לי מי שיודע אני מעבירה תרשימה לרעות קרוואני והיא לניר סבבה? יאללה תודיעו !

omribrz

New member
עינב

תגידי לה שאם יהיה הסעה אני יבוא ב100 אחוז כי דבר כזה אני לא יפספס אחרת שמי לא עומרי חחח סתם סתם אני בא בטוח בהסעה עינב ואין בעיה בכלל לגבי הכסף של ההסעה אם יהיה הסעה תודיעו לי כדי שאקנה כרטיס ועד משהו אם אין הסעה אין לי איך להגיע

omribrz

New member
../images/Emo10.gif

הלוואי שיהיה אנשים להסעה הלוואי שאני ילך לקיסריה 2004 שנה שעברה נהנתי בטירוף וכמובן שהלך לי הגרון באותו ערב מהצעקות(טוב הרי אתם יודעים שאי אפשר להישאר אדישים ששרית על הבמה)

סבבה

טליה ותודיעי לחמי או לי ונעביר את זה לרעות או שתודיעי לרעות ישר.. וכיף לך!!!!!!!!!!איך היה אתמול?.?

למעלה