הודעה חשובה על הקרקלים היכנסו

iefrat

New member
הודעה חשובה על הקרקלים היכנסו

דיברתי עכשיו עם נייל קול'ג בראשון, מסתבר שצריך לשקשק/לערבב היטה היטב את הבקבוק כי החומר שגורם לפיצוצים, נמצא בתחתית הבקבוק. כמו כן אם רוצים פיצוצים דקים, צריך לשים שכבה דקה לידיעתכן. אני התלהבתי מאוד מהטורקיז כהה, השאר יצאו קווים עבים, טוב שיש עוד "אצבעות" בגלגל אנסה...אך בגדול נראה לי שאשאר רק עם הכחול. קצת מאמץ להוריד אותם אבל כל כחול מלכלך מן הסתם לא?

sHiR TaDmOr

New member
כן גם המוכר בזוהר אמר לי את זה ../images/Emo45.gif

יש בפנים כדוריות שגורמות לחומר להתערבב יותר טוב

mayane21

New member
בנות, תנסו גם למרוח רק שכבה

אחת ולא לעבור כמה פעמים עם המברשת כי זה מפחית את הפיצוצים. בהצלחה

רוני325

New member
וגורם ללק לא להראות אחיד לדעתי עדיף שכבה עבה

זה נראה אחיד יותר..

iefrat

New member
הפעם לא מסכימה איתך-אך על טעם וריח...

1. שכבה עבה=פיצוצים עבים -לא יוצא מרשים. 2. כדאי לשקשק המון את הבקבוק ואז שכבה אחת דלילה מעט נותנת אפקט יפה של המון פסים דקיקים שכבה סבירה -פיצוצים יפים שכב עבה- שלושה ארבעה פיצוצים כסים וגסים...

עוד המלצה

לאחר ניסיון נחמד למדי (ורוד ניאוני מתחת לקרקל שחור) הבנתי שהעמידות של הקרקל, עלי לפחות, לא מדהימה. אולי בגלל שקל יותר ללק להתקלף כשהוא ב"חתיכות" קטנות כאלה, לא יודעת. בקיצור, ניסיתי שוב עם מייבש לק (שזו בעצם הטופ קואט שלי) וזה מן הסתם שיפר את העמידות, וגם הפך את הלק ממאט למבריק שאני מחבבת הרבה יותר. זה ממש ניסוי בכימיה בעיני, הגניב אותי להסתכל על הקרקל אחרי שמרחתי אותו ולראות איך הסדקים נוצרים לאט לאט...

iefrat

New member
ומתסכל שלמרות ה TOP כבר ביום השני יש קילוף

בקצוות הציפורן, כגודל ההתלהבות שלי כך גודל האכזבה. למרות שהמראה מהמם!!!(בטורקיז במיוחד)

iefrat

New member
לוריד את הטורקיז קרקל זה סיוט

ניקיתי שלוש פעמים במסיר עם אציטון ועדיין לא נקי, וגם נמרח לי צבע על האצבעות. אוף!!!

למעלה