הודעה חשובה - שיתוף פעולה פורום הסוד - והאתר!

kikona126

New member
הודעה חשובה - שיתוף פעולה פורום הסוד - והאתר!

אנו שמחות להודיע על שיתוף פעולה בין הפורום שלנו לאתר "הסוד"! מהיום הפורום ייחשב לפורום הרשמי של נציגות "הסוד" בישראל ושל אתר www.the-secret.co.il. http://www.hasod.co.il/ זה אומר שהאתר והפורום יקשרו לזה. בנוסף, ייכנס לכתוב בפורום ערן, (בכינוי estern) שהוא האחראי על האתר ונציגו בישראל של בוב פרוקטור בכלל, כדי לענות לשאלות גולשים ולהיות חלק פעיל מהפורום בכלל. אנחנו מקוות ששיתוף הפעולה יעצים את הפורום מבחינת כתיבה, גולשים חדשים, אירוחים ופעילויות. שיתוף פעולה פורה ובהצלחה לנו!

Purple Mushroom

New member
מזל טוב על האיחוד.

קראתי את זה דרך המייל, שאני מנוי על האתר של הסוד מסתבר
:0)

estern

New member
ברוכים הבאים !!

אני שמח להיות כאן ומברך את כל הותיקים ואת כל החדשים שמגיעים מאתר "הסוד". אשמח לענות על שאלה. המשיכו להגשים! ערן

kikona126

New member
ערן ברוך הבא לפורום ../images/Emo13.gif

או יותר נכון לחממה שלנו

gils33

New member
ברוכים הבאים

נשמח לראות את מגוון הפעיליות והמפגשים שקשורים לסוד הרבה אהבה

kikona126

New member
דרך אגב

אני חושבת על מפגש פורום... אבל משהו מיוחד. אני רק צריכה אישור לזה...

MAGIC39

New member
ערן- ברוך הבא !!!

וקיקונה- אני בעד מפגש, שהפעם יצא לפועל ,

kikona126

New member
אני עובדת על זה

מנסה לארגן לנו טיול בחיק הטבע בשמורת טבע (אני אדריך את הטיול) אבל צריכה לבדוק עליויות של המסלול ואם בכלל מסכימים שאני אדריך אותו (רק התחלתי שם השתלמות, אם אני מדריכה העלות היא רק כניסה...) ואם כן, צריך לעשות בדיקה בפורום אם אנחנו צריכים מסלול שיש בו נגישות לכסאות גלגלים או טרקטורונים. (אל תדאגו לא מדובר במסלול ארוך, אבל צריך להתאים אותו לכולם
)

הרבה מזל טוב על המיזוג ושיתוף הפעולה!

קצת באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם - ברכות חמות לרגל שיתוף פעולה מוצלח, וברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים.

למעלה