הודעה חשובה!!! תקראו דחוף!!!!

הודעה חשובה!!! תקראו דחוף!!!!

כתבתי לפחות 2 הודעות כאן ואף אחד לא ענה לי. א. למה? ב. למה? ג. מה ב 10:00 אתם לא בפורום? (ישנים?, אוכלים?, מזדיי..?.) ד. מחכה ה. מחכה ו.מחכה ז. בקיצור אולי תשלחו לי כבר הודעות ממני המורה המורה המבואסת שגם קצת כועסת.

אני יודעת שאני נודניקית..

תראו, 22:21 ומשעמם לי נורא ואני כבר און ליין פה חצי שעה. מחכה לתגובות או סתם שאלות, אפילו תכתבו לי סתם שטויות. תראו מרוב שאני מחכה.. כתבתי לעצמי תשובה.. בקיצור תבינו רמז תכתבו לי משהו מרוב שאני אחכה כאן אני כבר בת 70 לא מגזימה.. (שאלות, תשובות משהו מחכה שתשלחו לי) מהמורה שעדיין עדיין כועסת ועדיין עדיין מבואסת סורי אנשים זה המצב. כל זאת מה ``נודניקית של הפורום!``

pachanga

New member
אני כאן בפורום....

אבל אני לא חושבת שזה יום לדבר על סקס... ביום לאומי זה שכל החיילים שנספו עד עצם היום הזה יהי זכרם ברוך לנופלים ושלא נדע מצער יותר.... שלכם פאצ`נגה:-(

הללויה! מזל טוב ענו לי! תבורכי!

הגיע הזמן למישהו בפורום לי עכבור שעה נזכרתם לקרוא את אלף ההודעות ``הקצרות`` שלי. שלום לך תבורכי באמת מזל טוב מישהו ענה לי. מקווה שזה ימשך. צודקת ביום הזה לא מדברים על סקס זה למה אין הרבה כאן נכון? בקיצור אני משועממת למדי רוצה לשוחח? נשתעממם ביחד? כל זאת מהמורה המשועממת שרוצה להשתעממם אבל לא לבד ו עכשיו קצת פחות מבואסת אבל עדיין עדיין קצת פחות כועסת. :)

pachanga

New member
הי מורה...

אני בדרך כלל בחורה די חייכנית ומחייכת די הרבה אבל היום זה לא יום של חיוכים אז אני משתלדת בלי סימנים מיותרים.... מה שלומך? אז את מורה באמת לעברית? לא לא ללשון זה נשמע יותר מעניין לא?

היי מורה מדליקה

נכנסת לכאן במלוא הקיטור עם מרץ שיכול להניע את הפורום הזה גם בעליה... אני בטוח שלכבוד יום העצמאות נוכל להרים פה ים של זיקוקים אבל זה יצטרך כנראה לחכות למחר היום זה לא ממש מתאים ואת לא צריכה לכעוס אנחנו כבר אוהבים אותך (גם אם זה נשמע כמו קבוצת תמיכה :) ) מחכה כבר לשיעור לשון עין הסערה

pachanga

New member
להדליק זיקוקים בפורום??????

למה אנשים לא יוצאים ביום העצמאות...??

בטח שיוצאים!

הזיקוקים בפורום (כולל הזיונים) זה בין היציאה של הערב (כולל הזיונים) למנגל של הבוקר (כולל הזיונים)

sexxx

New member
בואי אליי מורתי

את עדיין כאן?אם כן בואי נדבר מורתי החתיכה

MOH

New member
למורה המשועממת

נראה לי שאת לא משועממת אלא רוצה לדבר על דברים מסוימים .בכל זאת הדלקת את הפיוזים אצלי . מחכה לתשובה אחרת אני אמות משעמום.

shoteret

New member
השוטרת כאן - למורה

היי סקסית, ברוכה הבאה לפורום המדליק שלנו ממני

למעלה