הודעה חשובה

The Juck

New member
הודעה חשובה../images/Emo124.gif

ב1/18.12.03 הולך להיות אירוע מיוחד שיחתם בהיסטוריה! מופע משותף לשלמה ארצי וריטה! פרטים יותר מדוייקים בקרוב!

Golden apple

New member
../images/Emo51.gif צחר

זה הולך להיות ענק
GO RITA GO RITA ריטה
שלמה ארצי
אבל הפעם

The Juck

New member
זה יתקיים בהיכל התרבות ת"א

אתם קולטים מה זה מופע משותף לשתי הזמרים הכי מצליחים בארץ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?? זה הולך להיות פצצת התום למרות שאני לא מת על ארצי...

תלתלית

New member
תפסיקו עם השטויות

אין פה עניין של להרוס או לא. שניהם מצויינים בכל קנה מידה- וההופעות שלהם מרימות את קיסריה, צוותא או כל מקום שהוא. שני אומנים גדולים מהחיים מתאחדים להם. הקהל ירוץ בהמוניו- כי הקהל יודע שדבר "חד פעמי" שכזה (שוודאי יימשך כמה חודשים) לא יחזור שוב. והם יעשו בוחטות על חשבוננו במקום ליצור דברים חדשים (אם זה נשמע כמו ביקורת סמוייה זה אכן כך). ניפגש שם-בקיצור.

כן זכותך

אבל רוב האנשים אוהבים את שניהם. ודרך אגב מתי כבר ניתן יהיה לקנות כרטיסים.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תחשבו על ההשקעה במופע הזה

מה דעתכם הוא יעלה מבחינת השקעה (תפאורה,רקדנים וכו'..) על חמצן

michalm83

New member
בפעם האלף

למופע קוראים לייב 2003 ולא חמצן...... אני מאמינה שבמידה וריטה וארצי יופיעו יחד על הבמה... הם לא זקוקים כל כך לרקדנים וכו' כמו במופע רגיל... כל עוד ריטה וארצי יחד על הבמה זה מוכר והרבה.... וזה נראה גם מופע חד פעמי כזה..... אז נראה לי שהשקעה גדולה לא תהיה פה..

The Juck

New member
תהיה השקעה וחצי

אני לא מת על שלמה... אבל זה יכול להיות שילוב מנצח...כי "ככה זה כשיש שניים" ואתם יודעים מה זה מופע "חד-פעמי" אצל ריטה או שלמה ארצי... זה יצליח...ויצליח שזה יסחב לסיבוב הופעות...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif סיסוב הופעות

לא נראה אבל בהחלט הם יכולים להוסיף כמה הופעות מעבר אבל סיבוב הופעות שלם זה כבר פרוייקט יותר מקיף ורחב שמעבר לכסף יגזול משני האמנים זמן רב של עשייה והשקעה בקריירה האישית של כול אחד מהם..

זה בטוח נכון על הופעה של שניהם יחד

כי נאמר לי הופעה אחת של שלמה ואחת של ריטה אז מה נכון?

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif צחר

הגיע הזמן שתגיד לנו מה המקור שלך לא
והאם הוא בכלל אמין

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif בשבילי זאת הפעם הראשונה../images/Emo70.gif

ולמה לצעוקקקקקקקקק

למעלה