הודעה חשובה..!

הודעה חשובה..! ../images/Emo124.gif

אני יודע שיש כאן כבר הנהלה.. אבל אני עכשיו עושה הצבעה ... מי מסכים שאני יהיה גם בהנהלה?! (למרות שאני חושב שלא צריך להיות התנגדות) אז תענו כן או לא ותפרשו למה כן ולמה לא .. בסוף היום 12 בלילה לפי מספר הקולות נקבע.. ולא שואלים את סנטה.. אני יהיה מנהל באופן לא רשמי.. אחד מהעם.. ( יאאלההה מה שהשעמום עושה לבן-אדם אה?! , אני מריץ את עצמי להנהלה..) יואו... אני צריך לישון קצת

numerw

New member
../images/Emo35.gif

מי אתה בנאדם? הכל בסדר? היה חם היום..אבל לא עד כדי כך..

StagaDish

New member
יווווווו מעצבן!

לאגו הזה יש קצת אמיר! למה מה קרה?! ההנהלה שלנו בסדר גמוR! אומנם יש פה ושם ת´קלים קטנים איתם.. (לא שלי היו..) אבל הם הקימו את הפורום הזה.. והם ישארו בראשו! אני תומך נגד... אתה רק נכנסת אתמול או שלשום.. אתה האחרון שיועמד ל"הנהלת הפורום"... עלאק....

DreamS_HunteR

New member
ומה גורם לך לחשוב שאם יהיה לך את

את מירב הקולוץ, וכולם יירצו שתהיה מנהל, למה אתה חושב שבאמת ייתנו לך לנהל?!

Starway

New member
אני לא אשלול את האפשרות ישר...

רק תגיד לי אדון פדידה... מה לעזאזל אתה מתכוון לעשות בתור חבר הנהלת העם????? זה פורום!!!!! אין יותר מידי מה לעשות... תמנה לי 5 דברים שאתה מתכוון לעשות/ שינויים שאתה מתכוון לעשות... וזכית בקול שלי!!!!!!!!

חח.. 5 דברים? סבבה..

אז ככה..: 1. יתן יותר חופש בפורום ולא על כול מילה שניה ההנהלה תגיד שהיא תמחוק הודעות וכאלה.. 2. יעשה יותר דברים , ירשום יותר עידכונים.. 3. ינסה לפתוח סיכסוכים ולא רק יאיים כמו טמבל.. 4. באמת ימחק דברים שלא צריכים להיות כאן ולא סתם ידבר .. 5. כי .... ככה!

havlaz

New member
אדון פדידה ../images/Emo104.gif

ירשום יותר דברים, יותר עדכונים פורום לא נחשב ברמתו לפי כמות ההודעות שבו, אלה בתוכן אם לא היינו דואגים למתן את הודעות ה"שלום/ביי" פה היינו מגיעים למקום הראשון במדד של תפוז, עם עשרות הודעות ביום אבל מה לעשות שבשביל זה לא קם הפורום, ואנחנו מצפים לקצת יותר רמה, מותר לנו, לא? הנהלת הפורום פה, להלן אני (איציק אדרי) ושגיא קינן עובדים לפי תקנון תפוז, הניתן לצפייה דרך העמוד של הפורום (תקנון הפורמים) וכמו כן כפוף גם לחוקי מדינת ישראל. קללות וריבים אסורים לפי חוקי תפוז, וכמו כן גם הודעות סרק, בשביל זה לא קיים הפורום. בשביל לתרום לפורום לא חייב להיות מנהל, מטרת המנהל הוא לשלוט בכלי הפורום, שזה אומר לדאוג למחוק הודעות שלא במקום, לנהל סקרים ואת כלי הפורום. מדי פעם אנחנו מבקשים ממשתתפי הפורום לעלות רעיונות לסקרים, אתרים ללינקיה שלנו ובדרך כלל לא מקבלים הרבה חומר. אפשר לתרום גם בלי להיות מנהל. אני שמח שלאחר כמה ימים פה החלטת שאתה רוצה לתרום.

חיפףףףף..... מה את לוקחים קשה...

אי אפשר כבר לצחוק היום ... וחוץ מזה אז מה עם ההנהלה בסדר.. מה אכפת לך שהיא תהיה יותר טוב? וחוץ מזה זה שאמר שלא בטוח יתנו לי לנהל .. מה הקשר.. אם אני יראה לנהל אני לא יצטרך אותם... ורק שתדעו זה לא משהו כללי.. זה משהו אישי נגד סנטה..

havlaz

New member
רוצה להסביר לי את עצמך ../images/Emo104.gif

"אם אני ירצה לנהל אני לא יצטרך אותם" רוצה לספר לנו משהו?

Action force

New member
אדון פדידה...

לא רק שאני לא תומך בך... אלה גם אני חושב שעצם הצעתך לעניין מראה חוסר כבוד וזלזול מוחלט עבור אנשים גדולים ממך, מערכת תפוז, וכל נפש חייה אחרת... אדון פדידה, אנא תירגע ותקלוט איפה אתה עומד... כפי שאמר אדם מסויים: "ר-ג-ו-ו-ו-ו-ו-ו-ע... מקווה שתרגע... אבל מהר. יא צ!

בר שריר

New member
אמ.. לפי דעתי

מרקו צריך להיות בהנהלה.. לא ראיתי את "ההנהלה" עושה משהו בשביל הפורום פה.. אבל מרקו..!! הוא עושה מעל ומעבר למה שהם אמורים ועושים!! בקיצורון!! מרקו להנהלה!! לילה טוף!

חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חמודה, ממש ציחקקתי שקראתי את ההודעה שלך. תודה לך,
LOVE
מרקו וזהו!!!

עכשיו ברצינות ../images/Emo11.gif

"ההנהלה" (איציק ושגיא) באמת עושים הרבה, פשוט זה מאחורי הקלעים ולא ממש תמיד כולם יודעים על זה.
אני יודע פשוט שאיציק מאוד מייח"צן את הפורום, תולה פוסטרים והכל,מנסה תמיד להביא עוד אנשים.
גם כן אני יודע שאיציק מנסה הרבה לעורר תמיד דיונים עינייניים, מנסה לעורר כאן את המשחבה בפורום.
איציק גם מאוד הרבה משרשר הודעות (הללויה!) מוחק מציפים וכדומה.
גם שגיא, מערב מאוד את הפורום ברדיו, מייחצ"ן אותו דרך הרדיו, מנסה לפרסם אותו ככל שאפשר.
שגיא מקיים את כל הקשר של התוכנית הנוער שלו "הפסקת 10" דרך הפורום.
ובנוסף הם נלחמים מאוד קשה על שמינו (גניחה קלה...) אז לומר שהם לא עשוים מספיק, לא מדוייקת, פשוט מה שאני עושה בככדי לעזור להם, יותר בולט. תנסו לפרגן להם קצת יותר, לא פשוט להחזיק פורום כזה לבד. תודה לכם בכל מקרה, מרקו וזהו!!!

בר שריר

New member
שמחה להצחיק אותך בכל עת..

ואני יענה לך למסר עוד כמה דקות.. ואמ... קצת לא ענית לי באי מייל.. לא נורא.. תעשה חיים

havlaz

New member
פעילותו של מרקו בפורום ../images/Emo104.gif

באמת בלתי ניתנת לערעור, הוא תורם רבות לפורום אם זאת דרך עזרה בפיקוח, תמיכה בתוכן איכותי והבאת אנשים. אני מברך את פעילותו ומקווה לראות עוד הרבה פעילים כמוהו. בקשר לפעילות מנהלי הפורום. אם אתה מרגיש שההנהלה לא עושה "כלום" אתה מוזמן לפרט לנו זאת בפרטי, נשמח ללמוד מטעויות.

בר שריר

New member
לפי דעתי אני מוזמנת ולא אתה מוזמן..

אם לא הבנת ת´רמיזה. אני בת..

למעלה