הודעה חשובה

Alexco

New member
הודעה חשובה../images/Emo18.gif

שלום לכל קוראי/ות הפורום
הפורום פורסם היום בכול הפורומים בתפוז, מה שהביא לעלייה גדולה בכמות ההודעות בפורום. לצערי נאלצתי למחוק את מרבית ההודעות שנכתבו היום, משום שהן עברו על חוקי הפורום או שהיו משורשרות להודעות שעברו על חוקי הפורום. אני אעתיק לפה את הקטע הרלוונטי מתוך הודעת המנהל: "משום שזאת סוגיה מאוד טעונה אתם/ן מתבקשים/ות במיוחד לשמור על הפורום, ולהימנע מלשון לא נאותה, הצפות, השמצות, העלבות אישיות כמו גם הכללות מעליבות. הודעות שלא יעמדו בתנאים אלה ובתקנון תפוז – יימחקו." כל הכללים הללו הופרו, במיוחד על ידי קבוצה מצומצמת של כותבים שיקבלו ממני גם מסר אישי. אני מבקש ממכם/ן לכבד את הבמה שניתנה לכם/ן ואחד/ת את השני/ה. המטרה של הפורום היא כן לאפשר דיון על האם סרבנות היא לגטימית או לא, האם סרבנות היא מוצדקת או לא, האם סרבני מצפון צריכים להיענש וכדומה. הפורום הוא בשום פנים ואופן לא מקום להכללות גזעניות ומעליבות, התנצחויות ילדותיות, קללות וכל מה שהיה פה. אני לא נהנה למחוק הודעות, במיוחד כאשר לעיתים משורשרות אליהן נקודות ראויות שיכולות להיות בסיס לדיון. בבקשה תחסכו את זה ממני. בתודה מראש, אלכס

תתחיל לעבוד ! מה אתה חושב שזה

תענוג גדול לנהל פורום ? כשהתחלתי עם הפורום טבעונות במעריב הם לא אמרו לי שהוא לא יעלה לאויר עד שהוא יהיה מגובש . אז הפסקתי להיות פרייר שלהם וזנחתי אותו . אתה לפחות מקבל עזרה מתפוז אז אל תבזבז אותה . תתמודד עם הבבונים , זו הרי תהיה מנת חלקך גם בחיים עצמם.

The Bugi

New member
אתה דפוק...(או שגם זה אסור?)

אתה מחקת את כל השירשור הענקי שהיה פה?!?!?!? אתה חושב שבגלל שאתה מנהל פורום אז אתה תחליף לאלוהים או משהו? יש מישהו מהמגיבים מאותו שירשור(אני הייתי אחד הגדולים מביניהם) שחושב שהוא היה מיותר ושלא הועלו בו טיעונים טובים? בשביל מה קם הפורום הזה(לתת לגיטימציה לסרבנות) לדבריך? כדי לנהל דיון. כל הדיון התנהל ברוח טובה. אם היית טורח לקרוא אותו אולי לא היית נחפז למחוק את כולו ולשלוח את תגובותינו לעזאזל! מעניין למה לא סירבת לעשות את זה. ככה לא מנהלים פורום. אגב, אני מסרב שתמחוק את התגובה הזאת. פתטי.

Alexco

New member
תגובה

קודם כל אכן התבטאות כמו "דפוק" לא רצויה ועוברת על כללי הפורום. אפשר להתבטאות גם בלי לקלל ולהשמיץ, אני בטוח שהנקודה שלך תועבר היטב. מיותר להגיד שקראתי כל הודעה והודעה בשרשור המחוק, ופעלתי על פי שיקול דעתי מתוך הנימוקים שכתבתי בהודעה הראשית בשרשור זה. דיון לגבי איכות הניהול אתה מוזמן להעביר לפורום "תפוז משוב" (168).

The Bugi

New member
טעות בידך,

מצטער על המילים שלא היו במקום אך יש הסכמה בין האנשים שהשתתפו בשירשור שמחיקתו לא היתה במקום. אגב, כדי להתלונן על מנהל פורום צריך לשלוח להנהלת הפורומים מייל.

FlugTag

New member
זו משימה לא קלה

מאחל לך בהצלחה בניהול הפורום. מדובר במשימה קשה. תומך ברעיון- חשוב לתת במה רחבה ככל הניתן לדיון בנושא.

למעלה